עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by o07,

אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני כבר שנים רוצה לעבור לSSD, החלטתי שזה הזמן. אני צריך: 256~GB TRIM ביצועים טובים מספיק ואמינות תמיכת דרייברים טובה (כולל לינוקס) אני מוכן להשקיע מעל המחיר הממוצע של SSD בנפח הזה בשביל כונן שיחזיק לאורך זמן עם ביצועים טובים. נכון לעכשיו אני ישתמש בו דרך SATA-II. אני רציתי לקנות controller card של pcie לSATA3 אבל לא מצאתי כל כך בחנויות ישראליות, יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by idofr,

היי, בעיקר מחוסר רצון להסתובב עם השטות הזאת, להוציא עליה כסף או להתמרמר (כמו אבא שלי) ש"למרות שהאייפד הזה מגניב, אין לי ממש מה לעשות איתו" (פלוס לא ממש בא לי על אנדרויד, חס וחלילה לתת כסף לאפל) - אז כן, אין לי טאבלט. עכשיו עקב חוסר בזמן וניידות חשבי שאם השטות הזאת יכולה לענות לי על צרכים כאלה ואחרים אז אני בכיף יתן לגוגל כסף ויתחיל לנצל את יתרונותיו. הצרכים שלי לדעתי לא ממש קיימים באנדרויד ולכן אני מאוד סקפטי, אבל אולי תפתיעו אותי. אני צריך קומפיילר JAVA, סיבבת עבודה לפיתוח אינטרנט (כולל FTP לעבודה מול שרתים), אופיס (כזה או אחר) וזמן סוללה מכובד. אפשרי ויהיה מאוד נחמד, אם קיים קליינט TEX, איך שהוא יהיה איזה צורה נחמדה לעבוד עם עט (בלי להתקרב למחיר של הNOTE), יהיה אפשר לאר…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by DaveE,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון להורים, תקציב עד 150$ לא כולל מכס. מה שחשוב לי: מצלמה טובה (לצלם הרבה את הנכדים) סוללה טובה בנוי טוב (שלא ישבר מנפילת קטנות ושיעשה את העבודה ל 3-4 שנים) מסך גדול ממשק משתמש ידידותי ולא מסובך לתפעול תומך שפות כמובן (עברית ורוסית) לא משנה לי אם הוא סיני או לא כל עוד יעשה את העבודה התקציב הראשוני שלי היה באיזור ה100$ (לא צריך משהו מפציץ הם די מבוגרים), מה שמצאתי בעצמי הם שני אלה: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f9f6c3df http://www.aliexpress.com/item/Meizu-m1-note-noblue-note-MTK6752-64bit-Octa-Core-5-5inch-1080P-IPS-Dual-Core-GSM/32267542646.html http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-1S-WCDMA-Quad-Core-hongmi…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by maxth,

שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מישהו יודע אם אחד מהם כבר יצא לשוק ? הבנתי שאפשר לצרוב Ubuntu על כמה דגמי טלפונים של סמסונג, יש למישהו מידע על זה ? ובכלליות כל מידע חדש על אחת מהאופציות הנ"ל יעזור. אני לא מעוניין להעביר את החיים הדיגיטליים שלי בטלפון לגן הסגור של אפל או לגן הפתוח של גוגל, לא סומך על אף אחת מהן, או על כל חברה מסחרית שלא תחשוב פעמיים לפני שהיא תנצל את העובדה שיש לה סוכן אישי אצלי בכיס.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by itai_1813,

יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן אני עם רום 2.3.5 ג'ינג'ר ורציתי להתקין את ה ICS עליו. מישהו ניסה ויודע איך זה עובד? האם זה כדאי? ואיזו גרסה אם כן? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by hwforcer,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד

14. יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורות אזהרה משונים בדשבורד המכונית מטרידים את מנוחתכם? האפליקציה הזאת מבטיחה לפענח עבורכם את התקלה לכתבה: http://hwzone.co.il/fixd-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/

17. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

18. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

19. טוב אז בטח תשאלו מה חשוב לי בנגן?! אז הייתי אומר שאולי בעיקר הממשק, שיהיה כמה שיותר נוח! בנוסף אני נוהג לשמוע מוזיקה עברית לא מעטה, ולכן גם תמיכה טובה בעברית הינה תנאי חשוב מבחינתי (הבנתי שבD2 אפשר רק אם הופכים גם את התפריט לעברית, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו...) איך התמיכה של הA2 בעיברית? גודל הזכרון?!? כרגע אני לא יודע כמה אני באמת אצטרך... ברגע זה אין לי יותר מידי מוזיקה משל עצמי, אבל אני מתכוון לקחת מחברים. כעקרון נראה לי ש8 ג'יגה למוזיקה נטו יהיה דיי והותר בשבילי (D2 + כרטיס 4 ג'יגה). אבל ההתלבטות שלי נכנסת בעיקר בנושא של וידיאו, עד כמה A2 יהיה נוח לצפייה בסדרות תוך כדי נסיעה? האם אני אוכל לחבר את הA2 לטלוויזיה ולראות דרכו סרטים? אופציה נוספת שקורצת לי בA2 הינה האופצ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by eyalb70,

אהלן, אני מחפש פלאפון בתקציב 2000 ש"ח עם- * מצלמה טובה * חיי סוללה טובים * איכות אודיו ווליום טובים * טעינה מהירה ועדיפות לחסינות למים ואבק * שלא יהיה עצום בגלל שאני מחפש טלפון לא גדול מדי די יורדת האופציה של הG3 והעדיפות היא לS5. בדקתי גם את הM8 והZ3 Compact וחיי הסוללה שלהם לא עמדו קרוב לS5 עד כמה שאני זוכר. אשמח לקבל הצעה מושכלת שמתאימה לדרישות שלי תודה רבה!

21. Started by KFL,

שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.

23. אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. עשיתי רוט לפי מה שיש באתר בדיוק וזה התקין את התוכנה הזו. אני לא יודע איך לעבוד איתה. בקושי יש בה משהו. ואני רוצה לתת הרשאה ל. DORIMANX OTA תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by composite,

שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים