גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל כרגע לשדרג למכשיר חדש ומתקדם יותר,והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על שני מכשירים: 1) B94M quad core http://dealextreme.winwin.co.il/p/b94m-android-4-1-2-quad-core-smartphone-w--4-5--capacitive-screen,-gps,-wi-fi-and-dual-sim---white-197206 האם המכשיר טוב? האם ניתן להתקין עליו עברית בצורה פשוטה? האם הוא יפעל כראוי ברשתות הזמינות בישראל? 2) galaxy S3 mini האם המכשיר נותן תמורה למחיר? האם הוא ירוץ "חלק"? על איזה מבין השניים אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור אבל מאלו שנכנסות לתוך האוזן אלו עם המתאמים בגדלים שונים מגומי אבל חשוב מאוד ששני האוזניות יהיו באותו האורך, זה ממש לא נוח לי אלו שבאות בשני אורכים שונים (אחד אמור לבוא מאחורי הראש) קניתי לא מזמן סנהייזר אבל התכאזבתי כשפתחתי את האריזה וראיתי שהם לא באותו האורך ואי אפשר לעכשיו להחזיר תקציב 150-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
למי שיש את המכשיר ומעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי איפוד ואני יודע איך מכניסים שירים והכל עכשיו הבעיה שלי היא זאת: חילקתי לכמה קטגוריות (Playlist) ראפ,ישראלית,טראנס וכו',הכנסתי לשם שירים של כמה אומנים שונים למשל לראפ DMX EMINEM ועוד עכשיו מה שקרה זה שזה ממש מבולגן,זה הכניס את כל השירים ראיתי בכמה איפודים של חברים שאצלהם שלוחצים למשל ראפ יש עוד מיני קטגוריות (תת קטגוריה) של DMX EMINEM ועוד כאילו בתוך הפלי ליסט זה מחולק לתת קטגוריות. ראפ-->DMX---> השירים של DMX רק שלהם. איך עושים אתזה??? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כל Xperia X8 תומך גם בתדרים של סלקום גם של אורנג' וגם של פלאפון או שזה שהרשתות האלה (850,900,1800) כתובות במפרט שלו אומר שיש גירסאות שונות עם כל אחת מהרשתות. במילים אחרות אם אני ברשת פלאפון כל X8 שאני קונה יתאים או שאני צריך לבדוק ספציפית אם יש לו UMTS 850 ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הימים בהם מותג ה-OnePlus שימש כאלטרנטיבה איכותית למוצרי הדגל של יצרניות אחרות במחצית המחיר נמצאים מאחורינו באופן רשמי, כך נראה - כשהדור החדש נחשף עם עלות מומלצת התחלתית של 700 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-