עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ShahafH,

אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות את הגלאקסי (גירסה 2.3 + עברית) מחנות פרטית,הכי נוחה לי כרגע זו ELNIE.. אשמח לשמוע חוות על החנות ממי שקנה משם מכשיר (קראתי חלק בזאפ). כמו כן אשמח גם להמלצות על חנויות אחרות. האם מלבד המכשיר עצמו אני אקבל מטען,סוללה ואוזניות מקוריים ? הבנתי שהאחריות בELINE לא תופסת במקרה שאני אתקין רום אחר במכשיר.. הבנתי גם שאין אפשרות ל download mode ו recovery האם זה משמעותי ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by K300K,

יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by k22,

שלום קיבלתי טאבלט של magpad 9.1 הוא עולה 800 שקל השאלה שלי אם הוא שווה והאם כדאי להוסיף קצת כסף ולהחליף או שזה פשוט כמו אייפד רק יותר זול בגלל החברה? האם יש שמה אפשרות להוריד משחקים כמו שיש באיפון? ובכללי אני לא מוצא סיקור עליו ברשת אז אם יש למישהו חוות דעת על המוצר אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?

9. מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האייפדים החדשים נבחנים באופן ראשוני במבחן ה-Geekbench - ומציגים זינוק אדיר בהשוואה לקודמיהם וגם בהשוואה למכשירי ה-iPhone העדכניים לכתבה

13. Started by Sargon,

שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by guyby,

שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Madmonator,

אני מחפש לקנות פלאפון ברמה הכי גבוהה שיתמוך בדור 4 ושיהיה אנדרואיד כי אני לא אוהב אייפונים. מבחינת המחיר אין לי הגבלה ממש אבל הדבר היחיד שאני ממש לא רוצה במכשיר זה שהוא יהיה גדול מדי כמו הגלקסי אס 5. בגלל זה חשבתי יותר בכיוון של מיני גלקסי, עד שראיתי שיש רק מיני גלקסי 3 ושהוא לא תומך בדור רביעי. אין לי בעיה עם פלאפון בגדול של גלקסי 2 (זה מה שיש לי עכשיו). אז איזה אופציות יש לי ומה הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לא כל המוצרים שקיווינו להם אכן הוצגו באירוע המתוקשר של חברת הענק - אך אלו שכן מספקים לנו הרבה נושאי שיחה חדשים לכתבה

20. Started by natee,

אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

האפליקציה הפופולרית מוסיפה אפשרות לניווט באמצעות קולו של כוכב סדרת הסרטים ״שליחות קטלנית״, ארנולד שוורצנגר, לרגל יציאתו לאקרנים של הסרט החמישי בסדרה - שליחות קטלנית: בראשית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91-waze-%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ShmenTul,

החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים