עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ערב טוב ושבת שלום קניתי את הסמסונג ספיקה,מכשיר יפה וקיבל ביקורות טובות אני רוצה להשתמש ב-GPS אך הבנתי שדרך הנביגטור זה עולה כסף יש מצב להוריד תוכנת GPS חינמים שמתאימה לנייד שלי? איך נקראת התוכנה? גם אשמח לעזרה לתוכנות ואפליקציות אחרות תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שר התקשורת מכריז על רפורמה חדשה שתצא לדרך תוך שבוע-שבועיים: מקורות: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-981d9e4a53f4731018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229327,00.html מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by winner,

שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by composite,

שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by avive,

אני מחפש לרכוש כרוםקאסט ושמתי לב שיש טווח מחירים ממש רחב למוצר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-NEW-Sealed-Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-H2G2-42-/191459453724?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2c93df6b1c לעומת http://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-/311218736828?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4876150ebc יש סיכוי שאפשר ליפול על מוצר לא מקורי/מזוייף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם מישהו פה מכיר אתרים כדוגמאת קהילות האייפון עם מלא אפליקציות והסברים על פריצות ושטויות. קיבלתי N97 אתמול ואני מרגיש שאני יכול לנצל אותו פי כמה וכמה. כמו התוכנת GPS חינם שאני לא יודע איך קוראים לה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, גנבו לאמא שלי את ה-SGS שלה. פלאפון חייבו אותה בהשתתפות עצמית של 600 ש"ח ונתנו לה Xperia כתחליף כי לטענתם אין SGS במלאי. אמא שלי ממש לא אוהבת אותו אבל לא מוכנים לתת לה משהו אחר כי זה מכשיר שמוגדר שווה ערך. מה דעתכם? איך הם בהשוואה אחד לשני?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני מפתח איזושהיא אפליקציה לאנדרואיד ויש לי בעיה די מרכזית. חלק חשוב באפליקציה שלי היא קבלה של פקודות קוליות, ולפיהן להפעיל פונקציות מסוימות. הרעיון שלי הוא בעיקרון להשתמש בפונקציה שנפוצה בהרבה פלאפונים והיא פקודות קוליות. לדוגמה כשמקליטים בעבור איש קשר מסוים את השם שלו, ואז כשאומרים לפלפאון את השם הזה, הוא יודע להתקשר לאותו הבנאדם. ניסיתי למצוא את ה- API לדבר הזה באנדרואיד, וכל מה שמצאתי זה Voice Recognition APIs כדוגמת Google Voice. Google Voice ממש לא מתאים לי כי הוא לא זמין בארץ, הוא Way over the top מבחינת היכולות כי הוא ממש Speech to Text ודורש גישה לאינטרנט, וכו וכו... כל מה שאני צריך זה את הזיהוי הקולי הפשוט והישן, שמקליטים קול, ואז משווים פקודה קולית …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. פיתחתי בעבר כמה משחקים והפעם אני רוצה לפתח משחק מכות בסגנון STREET FIGHTER למובייל בעיקר וגם למיקרו קונסולות. חשבתי שבמשחק יהיו ארבעה דמויות וארבעה זירות. השליטה תהיה ימינה, שמאלה קפיצה, התכופפות, אגרוף ובעיטה. כאשר הולכים אחורה זה גם מגן כמו בסטריט פייטר. קודם כל בעיה, המשחק ישלב כל מיני דמויות חלקן נמוכות בהרבה מהשאר. האם אפשר לעשות משחק מכות כשחלק מהדמויות אפילו חצי מהגובה? איך אתם מציעים לתכנן את המשחקיות? אין לי ממש בעיה בצד הטכני של המשחק. המשחק יהיה בגרפיקה תלת מימדית למרות שהמשחקיות תהיה יותר דו ממדית כי הדמויות תמיד נלחמות על אותו הציר(גם אם הן מסתובבות בזירה). אשמח לקבל טיפים על איך לפתח את המשחקיות של המשחק הזה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by VoLcAnO11,

היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הזמנה של טלפון סלולרי מחו"ל. הבנתי שיש כל מיני מסים שיש לשלם, השאלה היא איך אני יודע מה הסכום הכולל שאני אצטרך לשלם מלבד המחיר המתוייג של המוצר? מעבר לזה, האם יש אתר זול שכדאי להזמין ממנו מכשירי סלולר? אני מחפש אייפון 5S. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by EagleXDR,

היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by haviv822,

סוף סוף החליטה סאן דיסק לשחרר עידכון קושחה לנגניה, העדכון מאפשר תמיכה מלאה בכמה שפות חדשות ובין היתר בעברית. (עברית מלאה, מימין לשמאל, עברית גם בשמות השירים וגם בתפריטים) כרגע העדכון רק לסדרת הנגנים E200 ו- C200. חוץ מהעברית המלאה, לאחר התקנת העדכון תזכו גם בין ביתר באנימצית כיבוי חדשה ומדליקה, והדלקת הנגן תהיה מהירה יותר. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 לפני ההתקנה יש לחבר את הנגן למחשב ולהעביר למצב MSC

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kingofzulu,

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by natee,

אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.