גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר מקבל את המכשיר בספטמבר כחלק מהעבודה (המכרז שצה"ל עשה וסלקום זכתה בו), הוא רוצה מידע על הסמרטפון הזה. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי יותר מידי. השאלות העיקריות הן: 1. מה מערכת ההפעלה (איזו גרסת אנדרואיד) והאם ניתן לשדרג לחדשה יותר? 2. מה המפרט התכני (החומרה)? 3. האם הוא יכול להריץ WAZE? אם למישהו יש ניסיון איתו והוא רוצה לשתף, זה יעזור מאוד. כל תגובה תתקבל בברכה...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הגלאקסי (גירסה 2.3 + עברית) מחנות פרטית,הכי נוחה לי כרגע זו ELNIE.. אשמח לשמוע חוות על החנות ממי שקנה משם מכשיר (קראתי חלק בזאפ). כמו כן אשמח גם להמלצות על חנויות אחרות. האם מלבד המכשיר עצמו אני אקבל מטען,סוללה ואוזניות מקוריים ? הבנתי שהאחריות בELINE לא תופסת במקרה שאני אתקין רום אחר במכשיר.. הבנתי גם שאין אפשרות ל download mode ו recovery האם זה משמעותי ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חברים! לפני מס' חודשים קניתי Mini-PC מדגם Wintel Pro CX-W8 בכ75$ (היום נמכר בכ40-50$). המכשיר מגיע עם Atom X5 Z8300 מארכיטקטורת Cherry Trail, מוזמנים לקרוא את הביקורת המקיפה על שני אלה כאן: http://dannysolutions.tech/wintel-pro-cx-w8-ביקורת-מקיפה/ אשמח להגיב לתגובות, שאלות ותיקונים - דני
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם בעוד חודשיים נראה את סוני משיקה סוף סוף ממשיכי דרך אמיתים וראויים עבור ה-Xperia Z3 וה-Xperia Z3 Compact? ליחשושים עדכניים ברחבי הרשת טוענים שזה הוא המצב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-xperia-z-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמעוניין לעשות כזה דבר באיפוד - ליצור 2 איקונים שלחיצה עליהם תנגן מיד סרט מוגדר עוד איקון שיציג מצגת PP עוד איקון שיפעיל PDF בגלל שעוד אין לי איפוד ואני עוד לא רוצה לקנות אחד כזה בלי שאני אדע עד כמה זה אפשרי, אבקש לדעת מבעלי האיפוד אם אפשר לעשות את הדברים האלה בלי לפרוץ את האיפוד או, אם יש תוכניות כאלה שאפשר לקנות/להוריד
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך אותה רק בזמן שאני נוהג.. לא מדובר בנסיעות מטורפות או משהו כזה ככה שהיא לא צריכה להיות בעלת איזשהו זמן בטרייה מטורף.. פשוט שתהיה אוזניה טובה ונוחה ששווה את הכסף. השמח לקבל המלצות מכאלה שמשתמשים..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-