עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yonatan.mendelson,

משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה

3. אהלן שמי עודד, אחד מהיוצרים של המשחק Noogra Nuts את המשחק ניתן להוריד בחינם למכשירי Android המשחק שוחרר למרקט היום ! זהו משחק ארקייד בו אתם משחקים את הסנאי שמרוצץ ומפצח עם הראש שלו אגוזים פצחו את האגוזים ואיכלו אותם, נסו לצבור כמה שיותר נקודות לשבור שיאים בקרוב נוציא עוד פיצ'רים ועוד עדכונים זהו משחק חינמי וכאמור לפי הפידבקים נמשיך לשכלל אותו ולהוסיף דברים לפי בקשת הקהילה והמשתמשים ניתן להורידו בלינק: https://market.android.com/details?id=com.bengigi.noogranuts אשמח לשמוע חוות דעת הצעות לשיפור כמובן שדירוגים פוזיטיביים במרקט יתקבלו בברכה ויתנו לנו מוטיביה להמשיך ולשפר אותו !! תודה רבה, אשמח לשמוע את דעתכם עודד

4. Started by posi,

האם יש מכשיר GPS הניתן לקנייה בארה"ב המותאם לארץ ושניתן להוסיף לו מפות של ישראל ללא יותר מדי סיבוכים? תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שר התקשורת מכריז על רפורמה חדשה שתצא לדרך תוך שבוע-שבועיים: מקורות: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-981d9e4a53f4731018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229327,00.html מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by JekylHyde,

היי מישהו הצליח לשתף אינטרנט דרך USB של המחשב הנייח אל הטאבלט? ניסיתי לעבוד עם המדריכים שיש ברשת אבל זה לא מזהה אותו בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האפשרויות מבחינתי: http://www.tinydeal.com/thl-t6-pro-5-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-44-3g-phone-p-137498.html http://www.tinydeal.com/doogee-turbo-dg2014-5-mtk6582-4-core-android-phone-p-117119.html אפרט שיקולים: לטובת ה-THL: - מעבד טוב יותר - סוללה עדיפה במקצת לטובת ה-DOOGEE: - דגם מוכר וידוע, לעומת ה-THL שהוא דגם חדש ובלתי מוכר - קיים בשבילו קייס TPU רציני, שגם כלול בחבילה. ל-THL אין קייס כזה. בעקרון אני קונה את הטלפון לחבר שלא מתמצא, כך שזה קצת מרתיע לרכוש את ה-THL שאני לא יודע איך הוא עובד למרות שלכאורה הוא דיל טוב יותר. תודה

9. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה

11. והאם שווא לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by m_g,

tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?

15. שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. דרך OVI או PC SUITE? או כל דרך אחרת? אני משתמש ביומן על בסיס יומי ופעם אחת נמחק לי הכל והייתי רוצה למנוע זאת בעתיד תודה, סמיון.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש: מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום. לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט. כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע). רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי.. נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ShahafH,

אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. פשוט וקל מהם מכשירי האנדרואיד הקטנים ביותר, מבחינת אורך/רוחב/עובי שיש כיום בשוק? אני (עדיין) מחפש לשדרג את ה-W880 שלי, והגעתי למסקנה שמכשיר בגודל הגלאקסי S הוא פשוט מפלצתי מידי, למרות העובי המכובד (אם כי לא כמו ה-W880) שלו. אז אני מחפש דברים קטנים יותר.. תודה

22. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. פיתחתי בעבר כמה משחקים והפעם אני רוצה לפתח משחק מכות בסגנון STREET FIGHTER למובייל בעיקר וגם למיקרו קונסולות. חשבתי שבמשחק יהיו ארבעה דמויות וארבעה זירות. השליטה תהיה ימינה, שמאלה קפיצה, התכופפות, אגרוף ובעיטה. כאשר הולכים אחורה זה גם מגן כמו בסטריט פייטר. קודם כל בעיה, המשחק ישלב כל מיני דמויות חלקן נמוכות בהרבה מהשאר. האם אפשר לעשות משחק מכות כשחלק מהדמויות אפילו חצי מהגובה? איך אתם מציעים לתכנן את המשחקיות? אין לי ממש בעיה בצד הטכני של המשחק. המשחק יהיה בגרפיקה תלת מימדית למרות שהמשחקיות תהיה יותר דו ממדית כי הדמויות תמיד נלחמות על אותו הציר(גם אם הן מסתובבות בזירה). אשמח לקבל טיפים על איך לפתח את המשחקיות של המשחק הזה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, קיבלתי לידי HTC Smart שכזה, חדש, עם כל האביזרים עודם בשקיות חתומות. כמה אפשר לקבל עליו להערכתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים