עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ShmenTul,

החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. המכשיר החכם הייחודי שהיה אמור להקפיץ את יוצר מערכת האנדרואיד אל מרכז העניינים ממשיך להיתקל בביקוש נמוך, ומוצע בקיצוץ של יותר משליש מהעלות המקורית שלו לכתבה

3. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ShahafH,

אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nim901,

דיברתי עם מישהו שמעוניין לעשות כזה דבר באיפוד - ליצור 2 איקונים שלחיצה עליהם תנגן מיד סרט מוגדר עוד איקון שיציג מצגת PP עוד איקון שיפעיל PDF בגלל שעוד אין לי איפוד ואני עוד לא רוצה לקנות אחד כזה בלי שאני אדע עד כמה זה אפשרי, אבקש לדעת מבעלי האיפוד אם אפשר לעשות את הדברים האלה בלי לפרוץ את האיפוד או, אם יש תוכניות כאלה שאפשר לקנות/להוריד

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חבר מקבל את המכשיר בספטמבר כחלק מהעבודה (המכרז שצה"ל עשה וסלקום זכתה בו), הוא רוצה מידע על הסמרטפון הזה. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי יותר מידי. השאלות העיקריות הן: 1. מה מערכת ההפעלה (איזו גרסת אנדרואיד) והאם ניתן לשדרג לחדשה יותר? 2. מה המפרט התכני (החומרה)? 3. האם הוא יכול להריץ WAZE? אם למישהו יש ניסיון איתו והוא רוצה לשתף, זה יעזור מאוד. כל תגובה תתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by itai_1813,

ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by taltarablus,

הצילו עיר מצבא זומבים אימתני, לכו על קצות האצבעות בכדי שהשומרים לא ישמעו אותכם ותכננו מתקפת מחץ ימית - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-7/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 8us.co.il,

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by guyby,

שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by m_g,

tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני צריך אותה רק בזמן שאני נוהג.. לא מדובר בנסיעות מטורפות או משהו כזה ככה שהיא לא צריכה להיות בעלת איזשהו זמן בטרייה מטורף.. פשוט שתהיה אוזניה טובה ונוחה ששווה את הכסף. השמח לקבל המלצות מכאלה שמשתמשים..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by נועם דורון,

מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, רציתי לשאול... יש לי את האייפד החדש כולל אפשרות תקשורת סלולרית SIM. יש לי חבילת גלישה בסיסית ביותר בספקית הנוכחית שלי אוראנג'.. 30 מגה לחודש.., העניין הוא שאני מרוצה מאד מהחבילה הנוכחית (חשבונית ממוצעת על סך 67 שקל). אם אני פותח חשבון בגולן, ומזמין מהם את הסים ב -99 שקלים, האם זה יאפשר לי גלישה סלולרית ללא הגבלה באייפד? האם אני צריך לבקש מהם סים מיוחד לכך? או פשוט שני כרטיסי סים? מה האפשרויות שיש לי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by niv212,

שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל) עזרה?

24. או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שר התקשורת מכריז על רפורמה חדשה שתצא לדרך תוך שבוע-שבועיים: מקורות: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-981d9e4a53f4731018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229327,00.html מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.