גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המכשיר החדש של סמסונג מוסיף להרשים אותנו גם בימים אלו - לפני שהוצג בצורה רשמית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי נקווה לגורל שונה, הפעם..... https://tech.walla.co.il/item/3091447
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, ה Cowon C2 שלי חטף מכה והחליט להתפגר, אין לי עליו אחריות ואני בספק אם שווה לשלם על התיקון (אמרו שיכול להגיע ל-300 ש"ח) במקום לקנות אחד חדש. האם יש נגן בשוק שמגיע גם לאיכויות הסאונד של הנגן הנ"ל, גם לזמן הסוללה שלו, גם לפשטות וגם למחיר? או שאולי כדאי לי לקנות C2 חדש וזהו? או אולי ללכת בכיוון של ה D20 הטרי שיצא לשוק, אם יגיע לארץ? חוות דעתכם תתקבל בברכות!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין להתקדם למכשיר עם אנדרויד , אולם לא מעוניין להוציא סכום גבוה מדי. האם יש מכשיר בתקציב שלי שאוכל להתקין עלי אנדרויד ולהנות ממנו בצורה חלקה? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכון הכלב שבתמונה שלי ממש חמוד? (אני יודע שזה לא קשור אבל תענו בכל זאת...)
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט באזור 1000-1300 ש"ח בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים לילדים. ולכן פחות חשוב לי מעבד חזק ואני מחפש יותר מסך איכותי, מכיוון שיש לי 600 ש"ח זיכוי בבאג עדיף מאוד שזה יהיה משם ולא מאתרים סיניים למינהם. ראיתי באתר את הטבלט הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043 שעל פניו נראה איכותי ביותר עם מסך רטינה ואפילו נראה לי ש archos זו חברה אמיתית ולא מותג מדבקה ( אני לא בטוח בעיניין) , בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מכיר את הטבלט או את הפירמה הזו או המלצות לטבלט אחר באיזור המחיר הזה - עדיף בבאג.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
הפלאפונים של נוקיה מצויינים העיצוב יפה המצלמה מצויינת המערכת ממש זורמת אבל למה אין אפליקציות? למה מייקרוסופט לא מזרימה מיליונים למפתחים שיוציאו גם להם אפליקציות? זה מתסכל יש NOKIA LUMIA 520 ב 860 שקל אבל נכון לעכשיו וינדוס פון ממש חדלת אפליקציות! איך היגיוני שהמערכת קיימת כבר שנה +- שלא לדבר שלפני זה היה את ה וינדוס 7.5 באותו ממשק ועדין אין אפליקציות באסה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברת Huawei השיקה תצורה חדשה לשוק ה-PC הנייד - כאשר אפל ויצרניות אחרות צפויות לאמץ את המגמה בקרוב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם הראשון של היצרנית הענקית עם מודם 5G מובנה בתוכו עשוי להופיע בתוך סמארטפונים ממשיים רק בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר GALAXY S4 I9505 ורציתי לדעת אם יש בישבילו עדכון לגרסה 4.3 כי ראיתי שיש עידכון וחלק יש להם ואמרו לי שאין ל-I9505 יש רק ל-I9500 בגלל שחברת סאני היא המפציה של הגרסאות בארץ והיא לא תומכת בגרסה I9505 וגם שלא יהיה אף פעם זה נכון ? יש פתרון ללא ביטול של האחריות שיש לי על המכשיר ?
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב טלפון מארה"ב. דודה שלי מגיע לארץ בעוד כשבועיים, ואני מתכנן לקנות טלפון מאתר אמריקאי, שיישלח את הטלפון לבית שלה והיא תביא לי אותו. בדקתי את המחירים לגבי כמה דגמים שאני מתעניין בהם באתר Yahoo Shopping, שהוא מעין זאפ אמריקאי, מצאתי 2 חנויות שמציעות מחירים ממש מגוכחים עבור הטלפונים - http://www.electroforless.com ו- http://spice-electronics.com/. שתי החנויות אינן מדורגות ביאהו, מה שכבר קצת מחשיד. ניתן לכם דוגמאות - באלקטרו-פור-לס E65 עולה 280$, לעומת בערך 400$ בשאר החנויות באתר. מצד אחד אם זו רמאות מפליא שאתר כמו וואלה יכניס את החנות הזו לאתר השוואת המחירים שלו. מצד שני המחירים פשוט לא הגיוניים. בחנות השניה שהבאתי, N73, למשל, עולה 230$, לעומת 330$ בערך ב…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
הוא לא מזהה אותו כלומר אני לא רואה אותו במחשב שלי, מה עליי לעשות? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-