עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by J0HNiE,

קנו לי ipod nano 2nd generation 2GB - בצבע לבן-אפור. עגשיו שנכנסתי לplaylist ראיתי שיש לי שם "Music videos" וחשבתי וואלה אולי אפשר לשים פה קבצי מוזיקה. מישה יודע על דבר כזה, האם זה אפשרי? האם למישהו יש אייפוד כזה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by adi.c,

שלום לכולם הורדתי אקסל לטאבלט ios וזה פותח לי את הקובץ בעברית הפוכה יש למישהו פיתרון לזה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. סוללה משושה חדשה של היצרנית הקוריאנית תוכל להעניק אורך חיים קצת יותר מעשי לשעונים החכמים בשוק לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מכשירים חכמים עם גירסת המובייל של חלונות 10 יהיו זולים מאוד, תודות לשבבים החדשים של קוואלקום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-סמארטפון-חלונות-10-ב-300-שקלים-אין-בעי/

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alergic,

נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by ArZi17,

הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היצרנית הסינית אמורה להשיק בקרוב מאוד תאום ל-M2 Note שיהיה מבוסס על גוף מתכתי מלא וחומרה משודרגת לכתבה: http://hwzone.co.il/הלהיט-הבא-meizu-מכינה-סמארטפון-מתכתי-בזיל-ה/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by Dimer,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום היום הצבתי למכירה את הנוקיה N93I שלי עם כל האביזרים שקניתי לו ביד-2. אני רוצה לקנות במקומו טלפון חדש. שימושי בטלפון יהיו משחקים (כבדים כמו PS1), צילום, גלישה וזהו בעיקרון. על הטלפון להיות בעל מסך מגע, ואם יש מקלדת זה בונוס מבחינתי ,גם זמן סוללה ארוך הוא בונוס לא רע. את הטלפון החדש שלי אני אקנה מיד-2 בתקציב שנע בין 1300-1600 ש"ח. בינתיים מצאתי 2 מכשירים שעונים על דרישותיי, הMilestone והn900. שניהם יש מעבדים שאפשר לעשות להם OC ל1Ghz. לשניהם יש מקלדות נפרדות ומסך מגע גדול. לנוקיה יש בנוסף לכך מצלמה קדמית ומערכת Maemo. למוטורולה יש אחריות מסלקום (בה אני נמצא כרגע) ומערכת אנדרואיד. אני יכול להשיג את שניהם בסביבות ה1500 ש"ח, מי עדיף מביניהם? מי ירי…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. יאו איזה מעצבן זה

16. היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by XpHunTeR,

חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה

20. Started by David_K,

VLC סוף סוף שוחרר להורדה באפסטור של האיפון/איפוד חודש אחרי הגירסה של האיפד והכי טוב זה בחינם תהנו

21. האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by galz,

יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום מחפש סמארטפון במחיר של עד 300-350$, יש לי חבר שיהיה בארה"ב ובהונגריה .. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by PTTM,

אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Satlan,

אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.