עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rogbi,

כל פעם אני מתחבר ומקבל אותו IP, איך אפשר לשנות?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. אני רוצה לרדת יום ראשון להחליף פלאפון.. אני די נעול על הV3 בינתיים.

• 44 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. שבוע לאחר שהאייפון 6 יצא למכירה, משתמשים מדווחים על מכשירים שמתעקמים בכיס, ואפל לא יושבת בחיבוק ידיים בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%a7%d7%9d-%d7%91/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מתכוון לקנות פלאפון בחצי שנה הקרובה. יש שני פלאפונים שאני מתלבט: 1. nokia 5800 xpressmusic 2. nokia n96 מצד אחד אני רוצה מסך מגע מצד שני אני רוצה נגן מוזיקה מעולה. שמעתי שלנוקיה n96 יש רמקול באיכות 96CC מה האיכות אצל נוקיה 5800? ועוד דבר קטן איזה מערכת הפעלה טובה יתר?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by bby1,

אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by ngc224,

אתר טוב להשוואת סלולרי : http://geekaphone.com/compare-phones

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש (עדיין מתלבט איזה) ורציתי לדעת אם יש איזה אתר בחול שבטוח לקנות ממנו סמארטפונים (וכמובן עושה משלוחים לארץ) כי אני מעדיף שלא לקנות משהו במחיר כזה מאיבי (למרות שכבר קניתי מוצר ב1200 שקל מאיבי והכל עבר בסדר אז אני עדיין לא שולל את האפשרות של איבי אני ישמח לחוות דעת על מוכר בטוח שמוכר סמארטפונים) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nakion,

היי קיבלתי את הגלקסי אס לפני כמה ימים ואני רוצה אתר טוב שיש בו הרבה משחקים שאני יכול להוריד(ואתר בטוח בלי ווירוסים או משהו שיכול לדפוק לי את המכשיר ...) הרבה אמרו לי לחפש בגוגל אבל אני לא מצליח למצוא אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח תודה.

• 13 תגובות
    • 18k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Danits1,

אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by neogod,

האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?

16. אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי לכולם הרגע פרצתי את האייפוד 2G שלי ( גירסא 4.1 ) עכשיו אני צריך אתרים להוריד את האפליקציות המלאות למחשב כי אמרו שאי אפשר עכשיו דרך האייטונז. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mazinya,

היי רציתי לשאול האם אתם מכירים אתרים שאפשר להזמין מהם סלולרי ועושים משלוח לארץ. רצוי אתרים אמינים והכי הכי חשוב שניתן יהיה לשלם בפייפאל. הכוונה למשל לאתרים כמו EXPANSYS או איביי... אני מכיר רק את שניהם. במידה ואתם מכירים עוד אתרים אשמח לשמוע תודה

• 17 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. Started by brighi,

אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by felakat,

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר) אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט, אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  23. דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כנס Blizzcon 2018 נפתח באחת מההכרזות המשונות ביותר של החברה - ואחת שנחשבת לסטירה בפרצופם של גיימרים ותיקים בגזרת דיאבלו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.