עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by slrr,

מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Dubliner,

אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Danits1,

רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by jackhammer,

שלום לכולם. כשהדור השלישי של השעון של אפל יצא דיברו על זה שהוא בא עם כרטיס סים "וירטואלי" שלא כל חברה יודעת עדיין לתמוך בו... איפה זה עומד עכשיו? מה לגבי תאימות בארץ? יש מפעילות שיודעות לתמוך בשעונים האלה? אני יודע שהדור הרביעי עומד לצאת עוד כמה ימים וחשבתי לקנות אותו או את הדור השלישי...

6. Started by crow3d,

הייתי רוצה המלצה על מכשיר סלולרי (לחבר) במחיר של עד כ- 1500 שח אני רוצה שיהיה מכשיר טוב, אמין, עם WIFI ו - GPS אם אפשר סמארטפון ושיהיה מכשיר טוב אבל לא חובה סמארטפון מכשיר שיהיה בעיצוב נוח , או מסך מגע או גם אפשרות לסלייד עם מקלדת או אם זו מקלדת QUERTY נוחה ולא כדוגמת הnokia E72 למשל קונה דרך חנות פרטית לא דרך רשת סלולר אשמח לתגובות נ.ב מבין המכשירים הבאים אילו עדיפים, וגם אשמח להצעות משלכם סוני אריקסון ELM סוני אריקסון W995 סמסונג S5620 MONTE נוקיה N95 8GB סוני אריקסון XPERIA X10 MINI סוני אריקסון VIVAZ HTC WILDFIRE סוני אריקסון XPERIA X8

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by free fraek,

קונה נגן חדש מי מביניהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם, ישנו מחיר מיוחד לקבוצת הרכישה ל- Nexus 6P והוא: 2749 ש"ח! יבואן רשמי! הכמות מוגבלת ל-50 מכשירים. קישור לפרטים נוספים: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ad112,

הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ohad5g,

שלום כשאר אני שולח הודעות למישהו בעברית הוא מקבל אותם בסימני שאלה מה לעשות ?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by KFL,

יש לי nokia n97 ושמתי לב שרק מתי שאני פותח את המקלדת אז המסך מתהפך לרוחב. אם הוא סגור הוא לא יתהפך... מישו יודע איך משנים/מתקנים את זה??? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by emil57,

מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אם אני מתקין הרבה מודים זה מכביד על הטלפון או שזה לא אמור להשפיע ...?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אופו מכריזה על השקתם של שני מכשירי הדגל R7 ו-R7 Plus, שמציעים כוח עיבוד בינוני במעטפת יוקרתית ובמחיר שנע בין הגבוה לגבוה מאוד. עוף מוזר או שילוב מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%99%d7%a2-oppo-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by rankazan,

אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. תקציב הוא עד 2000 שקל מקסימום, עדיף מתחת ל-1800. במקור חשבתי על ה-E65 ואז כשחיפשתי יותר מידע כדי להיות בטוח גיליתי את ה-N80 וה-E51. ועכשיו מבניהם אני חושב שאני אקח את ה-E51 (מעבד הכי חזק, וגרסה הכי אחרונה). המלצות \ דעות \ רעיונות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MooMinIL,

שלום, יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה. לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת. למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים. עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין. אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים. אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. להשתמש בסמארטפון בשביל מוסיקה זה כמו להרוג יתוש עם פטיש 5 קילו. כל היתרונות של סמארטפון כמו מסך גדול ,מסך מגע ,הם חיסרונות כאשר מדובר בנגן מוסיקה בלבד שישמש בזמן ריצה. אני מחפש נגן \מקליט אודיו בלבד שיוכל לקבל לתוכו הרחבת זיכרון של 32 ג'יגה בייט MICRO-SD ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ,אולם עם מסך ברור ואיכותי ,רצוי מסוג OLED . חשוב לי שהנגן יהיה בעל רדיו איכותי עם אפשרות הקלטה מהרדיו ישירות לפורמט MP3. בנוסף ,אני צריך שהנגן יוכל לשמש כטייפ מנהלים איכותי. רצוי גם שתהיה כניסת LINE IN לאודיו ,לשם חיבור מיקרופון חיצוני. המלצות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by F430,

אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by itaihans,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בסין ומעוניין לקנות מכשיר מקומי, אבל אני לא יודע מה יעבוד לי בארץ. ההתלבטות היא בין Huawei 4X לבין Xiaomi 4, אבל יש עוד כמה אופציות. מה לדעתכם עדיף? איך אני יכול לוודא שמכשיר מתאים לשימוש בארץ בלי בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by KFL,

אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by it_amit,

שלום לכולם, הלכתי לאיבוד כבר מכל הדגמים הקיימים והפונקציות שלהם לכן אני אפרט לכם את הדרישות מהמכשיר ואני אשמח לקבל המלצות למכשיר המתאים ביותר. אני לא מתכוון לקנות מהחברות בארץ - כנראה מארה"ב. דרישות לפי סדר החשיבות עבורי: 1. WIFI - גם לצורך VOIP וגם לצורך מיילים וגלישה 2. מערכת יציבה ומהירה- אני לא מעונין להתעסק יותר בזה מדי אבל שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות כמו סקייפ 3. יומן נוח לשימוש עם תזכורות 4. שעון מעורר שפעיל גם כשהטלפון כבוי 5. BlueTooth 6. סוללה חזקה 7. שיתמך ברשת פלאפון 8. מצלמת סטילס טובה 9. GPS - עם מפות ישראל 10. רדיו נכון לעכשיו מה שנראה לי אפשרי - HD2, Milestone, Nexus1 או הבלאקברי אני אשמח לשמוע את דעתכם ואולי גם מכשירים אחרים שנראה לכם. ההתחייבות שלי מסת…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים