עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yuvalg,

הכל התחיל בזה שרציתי לקנות להורים מסגרת דיגיטלית לתמונות ואח"כ חשבתי שבעצם יהיה הרבה יותר נחמד להביא להם טאבלט שגם יוכל לשמש להצגת תמונות אבל עם עוד כמה יכולות נחמדות בתוספת מחיר לא רבה. אני לא ממש מכיר את תחום הטאבלטים אבל מכיוון שמדובר למכשיר שישמש אנשים מבוגרים ולא טכנופריקים אין ממש דרישות רבות. מה שהכי חשוב: - מסך כמה שיותר גדול (עדיף 10") ברזולוציה טובה. - ממשק ידידותי ונח בעברית (כולל מקלדת וירטואלית בעברית). - WIFI ויכולת גלישה - אפשרות להעמיד את המסך באופן קבוע לתצוגה של תמונות (כמו מסגרת דיגיטלית). - מחיר עד 1,000 ש"ח (אין לי בעיה לקנות ב- EBAY או אפילו מחודש). ראיתי כמה דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/10-ePad-Android-2-1-Hdmi-WiFi-GPS-MID-Tablet-PC-Came…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם, גנבו לאמא שלי את ה-SGS שלה. פלאפון חייבו אותה בהשתתפות עצמית של 600 ש"ח ונתנו לה Xperia כתחליף כי לטענתם אין SGS במלאי. אמא שלי ממש לא אוהבת אותו אבל לא מוכנים לתת לה משהו אחר כי זה מכשיר שמוגדר שווה ערך. מה דעתכם? איך הם בהשוואה אחד לשני?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by elibadra,

שלום חברים. בענין המכשיר lg nexus 4 , ההבדל בארץ בין גרסת ה 16 גיגה, ל8 גיגה הוא 350 שקל, האם לדעתכם יש בעיה להסתפק ב 8 גיגה - בשימוש רגיל?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בתחילת חודש מאי אני מתעתד להגיע לכ-8 ימים בברצלונה (אהיה גם בטיול יומי לולנסיה) ורציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות נקסוס 4. רציתי לדעת כמה עולה אחד כזה בספרד, האם נכונה השמועה שבולנסיה יש פטור ממע"מ כך שאולי זה יהיה יותר זול שם? מעבר לכך ואולי הכי חשוב - איפה קונים? האם יש חנויות פיזיות שמהן אפשר ללכת ולקנות ישירות? אשמח למידע מדויק ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by D-M-X,

קניתי E65 חדש אם אני מעדכן קושחה זה עושה את אותה פעולה כמו שחזור הגדרות יצרן?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש נגן MP5 שקורא DivX AVI RM RMVB (וידאו ללא המרה) זה נגן שיישמש לוידאו כך שאני אשמח למסך איכותי וגדול וכמובן אם יש רדיו מיקרופון וMP3 אז אני אשמח

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by alonpartuk,

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ראשית, סליחה על שגיאות ההקלדה שיפלו בהודעה - אני משתמש כרגע במקלדת דפוקה. טלפון Sony Xperia U חדש, מריץ ICS 4.0.4. יצרו איש קשר ובטעות סימנו לשלוח שיחות ממנו ישירות לתא קולי. כדי לטפל בזה, מחקו את איש הקשר ויצרו חדש, בשם אחר אבל עם אותו מספר טלפון. איש הקשר הישן לא מופיע יותר ברשימת אנשי הקשר, כשמחייגים לאיש הקשר החדש החיוג מתבצע כראוי, אבל כשמתקבלת שיחה מאותו מספר, היא עוברת ישירות לתא הקולי וביומן השיחות מופיע השם הישן! שלחתי אותם לבדוק את כל אנשי הקשר ברשימה, אולי הישן נצמד לאחד מהם (קורה אצלי לפעמים) אבל הוא לא נמצא. אמרתי להם למחוק את כל אנשי הקשר, אבל כשמקבלים שיחה מאותו מספר, היא עדיין עוברת לתא הקולי והשם הישן עדיין מופיע. נכנסו להגדרות איש הקשר הזה ביומן השיחות, …

12. כדאי לרכוש ? http://www.geekbuying.com/item/Orignal-Xiaomi-1167Mb-802-11AC-Dual-band-2-4GHz---5GHz-Router-Modem-with-1TB-2-5--SATA-Harddisk-HDD---Black-339550.html יש גם קופון הנחה של 15% אודה על תגובות

13. שלום אני רוצה לקנות סמארטפון עם בטריה שתחזיק יותר מיום בשימוש רצוף אני הבנתי שיש את הדגם של לנובו s860 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882475 ויש את הדגם הזה [h=1]ECOO E04 Plus[/h]שמישהו אמר שהוא טוב: האם מישהו יודע אם זה פלאפון טוב והאם יש דגמים אחרים שמישהו מכיר שמחזיקים גם עם חיי סוללה ארוכים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by danieltrt,

אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ardo,

אני מחפש mp3 חדש, ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-350 שקל. אני ממש לא רוצה לקנות ipod (כבר היה לי והפסיק לפעול בלי שום סיבה) וחשבתי יותר לכיוון ה-iriver. אני מתבלט בין שני נגנים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7805&perur=2&t=12&c=373 - iriver e150 4gb http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7949&perur=2&t=12&c=373 - iriver e30 4gb מה דעתכם? או שאולי יש נגנים יותר שווים באותם מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה

19. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Raanan30,

שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני צריך תוכנה שתגדיר לי שאת כל האפליקציות יותקנו על הכרטיס sd שלי במקום על המכשיר.. יש לי מיילסטון עם 8gb sd אבל אין לי מספיק זיכרן על הפלאפון, יש אפשרות להתקין את כל התוכנות אוטומטית על sd במקום על הפלאפון??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by t-macc,

האלן היה לי את U10 של IRIVER נאבד לי.חיפשתי את U20 ומשום מה לא מוכרים אותו בארץ. אני רוצה משהוא בסגנון שיהיה לפחות 4 גיגה. תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי בעיה, שלא מופיעה באופן עקבי, בטעינה של Galaxy S2. אני מחבר את המכשיר לטעינה, ובחלק מהמקרים הוא חושב שהוא התנתק מהטעינה (למרות שהמטען עדיין בתוכו), ואני צריך לשחק אם הכבל כדי שהוא יעבוד. זה מאד לא עקבי, ולפעמים אני מצליח לטעון כרגיל, ולפעמים אני לא מצליח לטעון בכלל, כמה שאני לא משחק איתו. ניסיתי לטעון את המכשיר עם שני מטענים, ועם 4 מחשבים, ובכולם הייתה הבעיה. היסטוריה - לפני כחצי שנה, המכשיר נפל, כך שהמסך נפל ישירות על סלע חד, ונשבר. תיקנתי את המסך, וזמן לא רק לאחר מכן הבעיה הזו החלה להופיע בתדירות מאד נמוכה. עם הזמן התדירות הלכה וגבהה. פעמיים הלכתי למעבדה פרטית כדי שיבדקו את העניין, והמכשיר נטען באופן תקין במשך שעתיים, ולא הציג שום סימפטום, אז לא היה להם מה לעשות בנ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.