גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
פתחתי כבר שרשור כאן בנוגע לשני סמארטפונים חדשים שיצאו שבמידה ואחליט לחדש אז אקנה אחד מהם.. אבל כאן הנושא הוא שונה. אני לא יודע אם אני באמת צריך מכשיר חדש כמו s7 edge שאני רוצה, כרגע יש לי g2 כבר שנתיים שבעקרון הוא מעולה ומהיר מאוד, הסוללה אחלה אבל הייתי רוצה אחת הרבה יותר טובה, המסך מצוין ומספיק לי לדעתי, אני לא אחד שמשחק הרבה משחקים.. מצלמה הייתי רוצה טובה יותר אבל אני לא מצלם הרבה. גם נפח האחסון שלי 16 גיגה וזה משגע אותי כל פעם מחדש.. האם לדעתכם לשדרג או לא? ואם כן מאילו סיבות?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.gsmarena.com/texas_instruments_backtracks_from_smartphones_goodbye_omap-news-4861.php Texas instruments מפסיקה את פיתוח פלטפורמות ה OMAP שלה, הנמצאת בשימוש במספר גדול של סמארטפונים וטאבלטים. עפ"י ההכרזה, TI לא מרוצים ממספר החברות שבחרו בפלטפורמה שלהם, ומנתח השוק שהם מכסים, ולכן ישנו את המיקוד שלהם לפלטפורמות רכב, שלמרות נפוצות הסמארטפונים- זה שוק הרבה יותר גדול ורווחי. גוגל הכריזה לפני כשנה על TI כשותפת הפיתוח העיקרית שלה, ושתשתמש בפלטפורמות שלה כבסיס עיקרי לפיתוח גרסאות של מערכת האנדרואיד, ולכן גם הגלקסי נקסוס משתמש ב OMAP4460 גוגל כנראה תצטרך למצוא שותפת פיתוח חדשה....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מציב רף חדש של ביצועים? http://www.engadget.com/lg-star/preview
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רק קניתי וזה שאל אותי על חיפוש עדכונים וכדי לבצע זאת צריך לעשות פרופיל חדש עכשיו כשאני עושה תפרופיל הוא שואל סוג התחברות אז יש CS ויש PS מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה מחשב כף יד עם התכונות הבאות: מסך טוב, מערכת הפעלה וינ' מובייל, ויי פיי וג'י פי אס. כל זאת בעד 2000 ש"ח (הצעה: אולי כדאי לעשות סטיקי עם המלצות)
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי טלפון סיני NEWMAN N1 הטלפון הנ"ל הוא סים כפול לפני מספר ימים פרמטתי אותו והטענתי רום חדש הפעולה נ"ל מחקה לי את ה IMEI של המכשיר בגב המכשיר עצמו מופיע רק מספר אחד - אבל בהגדרות המכשיר דרוש עוד מספר בכדי שהסים השני יעבוד ובקשתי היא : למי שיש מכשיר כזה או דומה שיסתכל בבקשה בהגדרות המכשיר >אודות הטלפון>סטטוס(מצב)> IMEI ויכתוב לי מה מופיע בהגדרת SIM2 תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית דבר, האם יש אפליקציות טובות ללימוד אנגלית בסיסית לאדם בוגר? האם הן מספיק טובות\עשירות באפשרויות כך שהן מצדיקות רכישת טאבלט עבור שימוש בהן? אם כן, מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-