עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by omri09,

שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מעוניין לחבר GAMEPAD לANDROID או לIPAD ואני רוצה לדעת מה הם האפשרויות. יש לי שלט של 360XBOX ושלט "רגיל". אני בעיקר מעוניין בחיבור חוטי ולא דרך BLUETOOTH. מה הם כל האפשרויות לחיבור GAMEPADS לANDROID ולIOS? הבנתי שבANDROID אני פשוט צריך לקנות ממיר מUSB רגיל לMICRO USB ולחבר את זה לפלאפון או לטאבלט וזה אמור לעבוד ברוב השלטים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by slrr,

מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by FARKASH7,

לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nir_sela9,

קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gnos,

לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sevenX,

מסלקום בלבד אני מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר לקנות בסכום הזה.(ולא שקל אחד יותר) חשוב שיהיה MP3 ומצלמה איכותיים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Danits1,

רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by natan805,

בפעם הראשונה שקניתי אותו הטענתי אותו 5 שעות והסוללה נגמרה לי מאד מהר,6 שעות בערך של מוסיקה והסוללה נגמרה. אולי לא הטענתי נכון?,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה לי אותו אבל על המסך של הנגן לא מוצג כלום,למה זה לא מראה לי שהוא מטעין אותו? ומאיפה אני אדע שהסוללה טעונה במלואה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ronfl,

היי אם אני שם על בן אדם מודם של GPS האם יש דרך שהוא ישדר לי(לנייד/מחשב) את המיקום שלו בטכנולוגיה שהיא לא סלולרית. אני מנסה להמנע מלהשתמש במודם סלולרי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?

17. לאחר חודשים רבים של שמועות, השחקנית הסינית העולה חושפת סוף כל סוף את המכשיר האולטרה משתלם שלה - שיהיה קצת יותר יקר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a4/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב. אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי. הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ. אפשרות לצפיה בתכני וידיאו. מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים. גודל לא מסיבי מדי. ונפח גדול. האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי. הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה. האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לאחר מספר רבעונים של עליה מתמדת, השוותה אפל סוף סוף את נתוני המכירות של סמארטפונים מתוצרת סמסונג, ההופך אותה ליצרנית הסמארטפונים הגדולה בעולם (לצד סמסונג כמובן) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a1/

20. גם כן-מאיפה אפשר להוריד לו משחקים נורמאליים בחינם?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חג שמח לכולם, בימים האלה אני מחכה שיגיע מכשיר SG2 סגור הרמטית מחנות אנדרואיד סטור בת"א לאחר שהמוכר אמר לי כי כל המכשירים נפתחים בשביל להכין אותם ללקוחות אם זה צריבת עברית וכו'. היום ששאלתי את המוכר מה קורה עם המלאי החדש,הוא אמר שמלאי חדש של מכשירים הגיע אך כולם נפתחו במכס בשביל להחליף את המטענים. מה אומרים על זה? זה אמיתי? האם אני יכול להיות בטוח שאני קונה מכשיר באמת חדש מחנות פרטית,מכשיר אשר נפתח רק בשביל עברית ו/או החלפת מטען? תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. כשהדור השלישי של השעון של אפל יצא דיברו על זה שהוא בא עם כרטיס סים "וירטואלי" שלא כל חברה יודעת עדיין לתמוך בו... איפה זה עומד עכשיו? מה לגבי תאימות בארץ? יש מפעילות שיודעות לתמוך בשעונים האלה? אני יודע שהדור הרביעי עומד לצאת עוד כמה ימים וחשבתי לקנות אותו או את הדור השלישי...

23. Started by neogod,

בהתחשב בזה שכרגע יש לי K610I ואני רוצה לשדרג את המכשיר. איזה מכשיר ממה שיש לORANGE להציע הייתם ממליצים אם: 1-המחיר לא היה מוגבל (DIAMOND , N96 ,OMNIA) 2-עד 79 שקל לחודש (כל שאר המכשירים)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי, כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע.. אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע. ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון. אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY.. כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים.. אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכס…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.