עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה

2. Started by postup,

אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

5. הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה

6. אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by oz25,

יש לי בעיה ב-WAZE והיא שאין לי הכוונה קולית. לא משנה שהרמקול של המכשיר שלי עד הסוף, ההגדרות שמע וההכוונה של האפליקציה בסדר ועל מצב תקין ועדיין אין לי הכוונה. למישו זה קרה ויכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by לוח שנה,

מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה

10. ה-Pocophone X2 עתיד לזכות לחשיפה בתחילת השבוע הבא - עם כוח עיבוד בינוני אבל גם הרבה יכולות חדישות אחרות לכתבה

11. Started by sapartil,

יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by cold fire,

חבר שלי רוצה לקנות mp3 (היה לו נגן מעפן-גנרי) שיהיה כמה שיותר איכותי ובעל קיבולת של לפחות 2GB הוא חשב בכיוון של e250 או נגן של kingston http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2991292&refid=6 תודה על התגובות

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Ovid,

שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?

14. Started by torrent,

תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by PiniB,

כמכשיר בסיסי , אמין ופשוט להפעלה (למשתמשת מאותגרת ג'אג'טים), לשימוש ברשת פלאפון. מה דעת המומחים?

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by redead,

עכשיו השאלות :-) : 1. איך אני יודע מה הגירסת תוכנה שלו והאם כדאי להתקין את האחרונה ביותר , אם כן אז מאיפה? 2. מאיפה ניתן להוריד אפליקציות חינמיות למכשיר? זהו בנתיים תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Oretes,

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון במחיר של עד 2500 שקלים לא אכפת לי אם סיני או לא, חשוב לי שיעבוד טוב ברשת פלאפון ושיהיה חזק ועמיד, איכות תמונה וודאו טובה, מעבד חזק שיריץ משחקים כבדים ומסך גדול אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה

• 53 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by Iv0ry,

שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש טאבלט עם אנדרואיד שיהיה עם מסך כמה שיותר גדול בתקציב של כ-1500 ש"ח, קיים הדבר? שימושים זה קריאה, גלישה, משחקים.

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by iem,

http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. זה הפלאפון: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-International-Phone-Black/dp/B00LPMOD3M/ref=pd_sim_sbs_cps_3?ie=UTF8&refRID=0DWQGVQHD97H298A2XRF אז ככה, אני רוצה לקנות את LG G3 32GB לבן (בלינק זה השחור) בארה"ב, רציתי לדעת מה קורה עם אחריות. האם זו אותה אחריות כמו שאני קונה בארץ? מול מי אני מדבר כאשר יש תקלה וכו.. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.