גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
HTC הציגה את המכשירים החדשים שלה בברצלונה. בקצרה מדובר על: HTC Desire S HTC Incredible S HTC Wildfore S HTC Salsa HTC ChaCha והטאבלט שלהם: HTC Flyer ניתן כבר למצוא את כל הפרטים על המכשירים החדשים באתר של HTC http://www.htc.com/www/product.aspx לטעמי, מאד מאכזב מאחר והמתחרות כבר הציגו מכשירים כפולי ליבה וציפיתי שחלק מהמכשירים ישתמשו במעבדי ה-Snapdragon כפולי הליבה. כנראה ש-Qualcomm מתעכבת איתם. יש פה מחזור של מכשירים שכבר הושקו, אולי עם תוספת של מצלמה קדמית, והחידוש היחידי זה android 2.4. דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אפליקציה חדשה לשידור וידאו מהמכשיר - לחברים שלכם בזמן אמת. אייפון ------- https://itunes.apple.com/us/app/katamba-go-live!/id981993105?l=iw&ls=1&mt=8 אנדרואיד ----------- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsregion.katamba
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב. חשבתי אל המכשירים האלה : 8G IPHONE 8G W960 N95 החדש 8G המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט מה אתם ממליצים לי ? אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 שיש בו הרבה מקום 10-30G נגן שיש בו אפשרות סקרולינג יש בו מסך אפשרות שאפל משו כמו I-RIVER בבקשו תנו הצעות
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-