גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם ישנה תוכנה לעברית ל IPOD CLASSIC? היכן ניתן למצוא תוכנת להמרת קבצי וידאו ? תודה, איתן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה. כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי. בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)? תודה. עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נמצא עדיין עם KITKAT ומתלבט אם לעדכן. כבר ביצעתי עדכון לפני מספר חודשים והטלפון נהיה ממש איטי עם המון לאגים. לאחר שבוע שנמכתי חזרה ל KITKAT. שמעתי שלאחרונה יצא עדכון של 5.1 או 5.1.1 של Lollipop שאמור לתקן חלק מהבאגים. מישהו ניסה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, הגעתי למצב שאני לא מסוגל לסבול את האייפון שלי עוד דקה נוספת. עריכה : החלטתי להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח במכשיר שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. כרגע Moto G ו Moto X עומדים על הפרק
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני סוגר שבת ובא לי להוריד לפלאפון פרקים מסדרות קיימת אפליקציה כזאת לE71?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחיר נקסוס 5X מתייחס לגרסת 16GB, ומחיר נקסוס 6P לגרסת 32GB. http://www.androidpolice.com/2015/09/28/nexus-5x-will-start-at-379-99-available-for-pre-order-on-september-29th-in-the-u-s-uk-korea-japan-and-ireland/ http://www.androidpolice.com/2015/09/28/exclusive-nexus-6p-will-be-available-for-pre-order-on-september-29th-starting-499-99-in-the-u-s-uk-ireland-canada-and-japan/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לנגן mp3 עם איכות סאונד גובהה אבל גם עם עוצמת סאונד חזקה. לא צריך אחד עם צפיה בתמונות או סרטונים, רק בשביל לשמוע מוזיקה. התקציב גמיש. אם יש אז גם תנו המלצה לאוזניות שיתאימו לנגן כזה עם המאפיינים האלו.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיסי קיבל רכב מהעבודה (שברולט משהו) ויש לו שם לדבריו מין מחשב מובנה עם מסך מגע די גדול בתוך הדשבורד והוא מתעניין בלהכניס שם איזה מערכת GPS כלשהי. אז איך מוודאים מה מתאים ואיפה קונים דבר כזה? יש אופציה להתלבש על המחשב הזה עם WAZE?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב... היום אני עם V3 ואני ממש לא מרוצה מהשירות של פלאפון. מהעבודה אני עם מכשיר של סלקום, וזה נראה לי טבעי להחליף את הפרטי גם לסלקום. ראיתי את המכשיר הזה Sony Ericsson C902: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/c902/Pages/default.aspx?Segment=I&saleType=ACT התכונות עם הדיל באתר נראה לי סביר. יש למישהו המלצה אחרת או המלצה בכלל? אני אשמח. תודה מראש אגב דרישות שכחתי: החזר חודשי לא יותר מ- 50 ש"ח מצלמה נגן מוסיקה דור 3.5 הרחבת זכרון, כמה שיותר, יותר טוב. זמני דיבור והמתנה ארוכים.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-