עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by BlackBird71,

אני יודע שקיימת תבנית לבניית אפליקציה כמו של AppTrailers אני צריך תבנית כזאת או דומה לה שבעצם אני מזכה את המשתמש בנקודות עבור כל הורדה של אפליקציה בפנים או בכלל עבור כל פעולה שארצה להגדיר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. יש לי תוכנה אחת.. אבל היא ממירה לא טוב.. (כאילו האיכות אותו דבר..) אבל הקובץ 3GP ששקל 1.3 מגה.. שוקל 48 מגה בפורמט AVI... יש תונכה אחרת? נורמלי.. צריך דיי דחוף.. ווקשה..

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by azr_nec,

שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.

5. יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום כולם... אני מתכנן חודש הבא לקנות IPHONE, בשביל הרבה שימושים שונים, וגם כדי לגלוש לפעמים באינטרנט הסלולרי. השאלה היא - כמה זה יעלה לי?? ממה שהצלחתי להבין משלמים מחיר על כל KB אחד, ולפי האתר של CELLCOM (דרך שם אני אתחבר) זה עולה 3 או 9 אגורות... זה כאילו לפחות 3 שקל על דקה! ולא מצאתי שום חבילת גלישה שם... ואני פשוט מאוד רוצה לגלוש באינטרנט הסלולרי, ואני לא יכול להוציא יותר מ50-100 שקל על האינטרנט בחודש... מישהו יודע כמה זה יעלה לי? תודה...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  15. לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות אחד מהם מחול אבל אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בינהם ויש גם הפרש של מאה דולר. קראתי ביקורות ואני עדיין לא מצליח להחליט יש לי פחות מחודש להזמין ואני אשמח ליעוץ בנושא, כלומר מה ההבדלים בין מכשיר אחד לשני אני מדבר ממש מלא 800 דקות ואלף SMSים - ככה שהממשק והנוחות ממש חשובים לי אני רוצה גם פלאפון לתמונות ולמשחקים וגם לגלישה כרגע יש לי שילוב בין פלאפון של LG לשיחות וSMS ואיפוד טאצ' 4 למוזיקה משחקים ויומן סוג של... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני נמצא כרגע במיאמי, ואני רוצה לקנות סמארטפון. איזה הכי משתלם / כדאי?.. (יחס עלות/תועלת). איזה מכשיר יכול להתאים בוודאות לרשתות הישראליות (נראה לי שלא אמורה להיות בעיה עם זה נכון?) אני יודע שתרצו לשאול מהן הדרישות שלי מהסמארטפון אבל באמת שפה הדרישה העיקרית שלי הוא יחס עלות תועלת טוב. לא אכפת לי להוציא 570 דולר (לאחר מיסים) על הנקסוס S אם אני אדע שהוא מביא לי יחס טוב. וזה תמיד יהיה משתלם הרבה יותר מאשר לרכוש מכשיר בארץ. תודה

• 26 תגובות
    • 8.6k צפיות
  19. אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך המלצה לטלפון ברשת אורנג' דור 3.5 שהכי כדאי מבחינת זמן דיבור, אורך חיים, אינטרנט ומוזיקה. http://www.orange.co.il/catalog קבלתי מהם מתנה טלפון חינם עקב בעיה במכשיר ועכשיו אני צריך לבחור... (N95 - HTC TyTN לא כולל את הטלפונים). תודה ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

פתחתי כבר שרשור כאן בנוגע לשני סמארטפונים חדשים שיצאו שבמידה ואחליט לחדש אז אקנה אחד מהם.. אבל כאן הנושא הוא שונה. אני לא יודע אם אני באמת צריך מכשיר חדש כמו s7 edge שאני רוצה, כרגע יש לי g2 כבר שנתיים שבעקרון הוא מעולה ומהיר מאוד, הסוללה אחלה אבל הייתי רוצה אחת הרבה יותר טובה, המסך מצוין ומספיק לי לדעתי, אני לא אחד שמשחק הרבה משחקים.. מצלמה הייתי רוצה טובה יותר אבל אני לא מצלם הרבה. גם נפח האחסון שלי 16 גיגה וזה משגע אותי כל פעם מחדש.. האם לדעתכם לשדרג או לא? ואם כן מאילו סיבות?

24. אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש

25. Started by mc_elad,

הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.