עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Roshos,

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by IG,

אני מעוניין לדעת מה המידות של הDOK הזה, אם הוא מהיר יחסית לאחרים ובמה הU3 מועיל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3364 תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לדעת איך ניתן לראות קליפ במכשיר אחרי שהורד מYOUTUBE. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by AdiD,

ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום נגיד ויש ברשותכם טלפון סלולרי(רגיל, או חכם) שמקבל כרטיס זכרון, למשל microSD. בואו נניח לצורך העניין, שאתם לא חייבים לשים בו כרטיס זכרון(אין לכם צורך קריטי שממש דורש את זה), אבל, לא יזיק שיהיה. במיוחד עם המחירים של 8GB היום למשל, שעולה 60שח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677578) כלומר התוספת של הכרטיס זכרון היא Nice to Have. השאלה היא: האם הסוללה תחזיק יותר בין טעינה לטעינה כשאין כרטיס זכרון לעומת כשיש? (כלומר זו סיבה טובה לא לשים כרטיס, אם אין באמת צורך רציני עבורו)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by avid,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באייפד. כאשר מחברים אותו לחשמל או למחשב הוא לא נטען. אם מבצעים איפוס הגדרות כללי בזמן שהוא מחובר אז לאחר סיום האיפוס הוא נטען. אם מנתקים את הכבל מחברים שוב אז שוב הוא לא נטען. ניסיתי לבצע איפוס כללי למכשיר אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה

13. Started by TaMiRn2,

שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית הגדולה זוכה לירידת מחיר גדולה והופך למכשיר ה-QHD הזול ביותר שניתן לרכוש כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טוב-יותר-מה-oneplus-one-ה-zte-nubia-z7-זמין-לרכישה-במחיר-מק/

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. חוץ מאשר סמארטפונים לשוק הביניים, הציגה מיקרוסופט בתערוכת MWC מקלדת ניידת ומתקפלת שעתידה לשנות את הדרך בה משתמשי חלונות, אנדרואיד ואפילו iOS מקלידים \"על הדרך\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%90%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

איזה מכשיר לדעתכם הטוב ביותר, כשאתם חושבים על כל האספקטים הבאים: זמן הסוללה, הקשיחות, כוח המעבד (מהירות), נוחות שימוש וגלישה, נוחות דיבור בטלפון, איכות המצלמה וכו'.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מחפש מכשיר קשר קומפקטי עם טווח של כמה מאות מטורים, איכות שמע טובה, זמן סוללה של ~12 שעות ויכולת עבודה שקטה עם אוזניה. יש חיה כזו במחיר עממי? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ASI89,

האם דגם זה עובד היטב עם כרטיס הרחבה בנפח 64 גיגה ? אם מוסיפים כרטיס כזה, מחברים לחשמל ומצלמים ב full hd , מה אורך הוידיאו המקסימלי שניתן לצלם ברציפות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yz101,

איך / מאיפה אני מוריד מרקט למכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח

21. שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?

22. Started by MasterDK,

אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by gnagar,

מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. חברה בשם GPD מתכוננת להשיק מיזם מימון המונים שיבחן את התשובה לשאלה הזו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.