עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. גוגל יצרה סדרת טלפונים זולים במיוחד המריצים אנדרואיד. אלו חלוצי הסדרה שיתחרו בשוק הנמוך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-android-one-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GNR,

כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש ברשותי LG G2 ואני מרוצה ממנו. אבל הבעיה שאני מחליף רומים כל שבוע וחצי-שבועיים בערך בגלל שאני סקרן ומנסה דברים חדשים שיוצאים. אני גם גולש כל היום ב-XDA כדי לראות מה חדש ופשוט מפליש. אני לא מסוגל להשאר על רום כי תמיד רוצה משהו חדש וזאת מכה כבר... לא שהמכשיר איטי, הוא מעולה אבל זו פשוט מחלה והתמכרות כי כל פעם יוצא אנדרואיד חדש. מה דעתכם? לפעמים חשבתי לעבור לאייפון רק בגלל זה חחח

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by omrij,

שוב מפרט מרשים אותו מעבד SNAPDRAGON במהירות 1GHZ מסך 3.5 WVGA קפסטיבי ואנדרואיד בגירסה 1.6 http://www.gadgety.co.il/7035/acer-liquid-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/ יש למה לחכות

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1806132

• 25 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by swiner,

ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לפני מספר ימים קיבלתי מכשיר שהזמנתי מסין לפני חודשיים (היו בעיות באספקה) המכשיר הוא למעשה freelander i10 שהוא זהה למכשיר Newman N1. קניתי את המכשיר הזה בגלל שהוא מגיע מחברה עם שם יחסית לשאר המכשירים הסינים, RAM גדול יחסית 1GB, ומסך IPS. המכשיר מבוסס MTK6577 תמונות סרטונים ומפרט תוכלו למצוא בקלות באינטרנט. המכשיר עלה לי 680 שח, היה לי קופון של של 10$ בAliExpress שם הוא נקנה דרך מוכר שיש לו גם אתר פרטי שנקרא antelife. במזל המכשיר עבר במכס בלי בעיות. מדובר במכשיר אנדרואיד ראשון שלי, אני המון שנים עם איפון (מאז הראשון) אבל אני מבין והתנסתי לא מעט באנדרואיד. מבחינת המכשיר עצמו הוא סבבה לגמרי, ומדהים למחיר שלו, בעיקרון הוא נמצא באותה רמה עם אס2 למשל. המכשיר מאוד מהיר, זז מצווין…

• 15 תגובות
    • 9.2k צפיות
  8. Started by dante123,

שלום, אחרי מס' שנים עם הLG G2 הוא כבר עומד להחזיר את נשמתו לבורא, וחשבתי לשדרג מכשיר. תקציב הוא עד 1,200 שקל, גמיש רק ברמת ה100 שקלים צפונה. מן הסתם פתוח למכשיר סיני ולהזמנה מחו''ל. לא מעוניין בלהגדיל תקציב בשביל הS7\ מכשיר אחר של LG דרישות: -מצלמה טובה, ושאני אומר מצלמה אני לא מתכוון רק למפרט הטכני (לG2 יש מצלמה מצוינת באופן תיאורטי שמצלמת תמונות באיכות גרועה), אלא לאופן בו יוצאות התמונות. - GPS יציב (בG2 ובMeizu של אבא שלי הGPS מאבד את עצמו). - אנדרואיד הכי עדכני שיש וחברה שתומכת בעדכון גרסאות, או לחילופין טלפון שאפשר להחליף לו רום בצורה נוחה יחסית. - בטריה חזקה\ מכשיר עם ניצול יעיל של זמן בטריה. - לפחות 32 GB, * עמידות למים\אבק\ בקטריות וכל מיני…

9. Started by ExploiT,

-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

הכותרת אומרת הכל אני מניח... תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shay1098,

"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים]. "מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן. כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשו…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Mike_IL,

שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Kurt,

יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. יש איזה דרך לבצע גיבוי של כל המידע של התוכנות, הגדרות, save games וכדומה? אני לא מדבר על nandroid, אלא גיבוי של המידע עצמו. אני רוצה להחליף טלפון ולא רוצה לאבד את ההתקדמות במשחקים. אין לי בעיה להוציא כמה דולרים אם זה חוסך התעסקות מיותרת. רצוי גם ללא ביצוע root, כי אני מחליף את הטלפון במסגרת אחריות.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  18. מדובר באנדרויד שמגיע עם מעבד Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz ומסך 4" Super AMOLED capacitive מתחרה רציני שלפי הבדיקות שנערכו הוא הכי מהיר מבין מעבדי ה-1GHZ בשוק ומגיע באריזה דקיקה של 9.9מ"מ בלבד. סרטון: ביקורת: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-478.php Samsung I9000 Galaxy S at a glance: •General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/1900/2100 MHz, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps •Form factor: Touchscreen bar phone •Dimensions: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm, 118 g •Display: 4" 16M-color Super AMOLED capacitive touchscreen, 480 x 800 pixels •CPU: Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz processor •OS: Android 2.1 (Eclair) •Memory: 8/…

• 133 תגובות
    • 16.4k צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. אני צריך טלפון חדש אחרי שנתיים וחצי עם הנוקיה 6120, אחרי הרבה כאבי ראש צימצמתי לשתי האפשרויות הטובות ביותר במסגרת התקציב שלי עפ"י הדרישות: - עד 1500 ש"ח - מסך לא גדול מדי אך נוח לגלישה (עד 3.5"), חייב להיות עמיד (Gorilla Glass) ועם ראות סבירה לפחות באור שמש. - איכות שמע (טלפון) טובה וגם בדיבור - מנהל משימות יעיל עם הקלדה נוחה, יתרון לSWYPE - חיי סולללה טובים - מצלמה טובה אז אני מתלבט בין הsamsung ACE S5830 למוטורלה DEFY, השני עם מסך גדול יותר עם רזולוציה עדיפה ואפילו קצת יותר קטן מהACE, הוא גם עמיד יותר באופן כללי אם כי איני יודע כמה זה תופס לגבי המסך. מצד שני, הACE זול יותר ומחזיק יותר זמן מהמוטו בסטנד-בי. אה וגם יש לו תמיכה באנדרויד 2.3 מה שאני לא יודע אם יש לDEFY. דב…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by koko0,

היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני אם נקסוס 5 ולמרות שגוגל שיחררה רשמית את העדכון עדיין אין לי ,חוסר הסבלנות גורם לי לשקול לצרוב ידני .. מישהו יודע אם זה עניין של עוד ימים בודדים או שזה יכול לקחת גם שבועות עד שהעדכון יגיע אלי??

• 68 תגובות
    • 24k צפיות
  24. רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pAnAhI,

היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.