עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram-%d7%a9%d7%9c-4gb-%d7%91-280-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eliom,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין טאבלט netboox הזה http://m.ksp.co.il/product.php?uin=25608 לבין הטאבלט של טושיבה = https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11240 תודה.

3. שלום לכולם, ברשותי טאבלט סיני של חברת PIPO דגם P1 הטאבלט עצמו טוב מאוד ואני מרוצה ממנו, לאחרונה התחילה לי בעיה שנורת הפלאש LED לא עובדת. לא במצלמה וגם לא כפנס פשוט לא נדלקת. חשבתי שזאת בעיית תוכנה וביצעתי עדכונים כולל החלפת ROM והבעיה לא נפתרה, לכן אני מניח שהבעיה היא חומרתית. ניגשתי למעבדה ליד הבית אבל הם לא רצו לטפל כי אין להם חלקים למכשירים שלא משווקים בארץ. פחדו קצת לגעת בסיני. אני מחפש מעבדה מקצועית ואמיצה שתדע לטפל בבעיה. אני גר בפתח תקוה, אשמח לשמוע המלצות למקומות במרחק סביר כולל תל אביב. תודה רבה, צביקה

4. איזה טאבלט הכי מתשתלם תחת הדרישות הללו? הציאו לי [h=1]Asus MeMO Pad 10[/h]יש פה חברה עם רעיונות טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/galaxy-s6-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-128gb-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by naki,

התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עשיתי רוט לפי מה שיש באתר בדיוק וזה התקין את התוכנה הזו. אני לא יודע איך לעבוד איתה. בקושי יש בה משהו. ואני רוצה לתת הרשאה ל. DORIMANX OTA תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Kukishin,

איזה מדריכים צריך לקרוא? תודה.

15. ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Kukishin,

לא הווינדוס ולא התוכנה של LG. מה עושים?

17. פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…

18. שלום אחי עכשיו בטיול בניו-זילנד למשך החודשים הקרובים. הןא עשה שם סים מקומי אבל החבילת גלישה הכי גדולה שיכל להשיג היא של 500 מגה בתכלס הוא כמעט כל הזמן בטרקים ולא משתשמש בטלפון אבל כאשר הוא צריך להחזיר כמה הודעות מידי פעם או להתקשר בסקייפ אז הוא צריך שימוש באינטרנט אבל כאשר הוא מדליק את הדאטה במכשיר האינטרנט מופעל על הכל אם זה עדכונים לאפליקציות או התראות של כל מיני אפליקציות הוא ביקש ממני למצוא אפליקציה שיכולה לשלוט על מה האינטרנט יבוזבז לדוגמא לבחור שרק הוואצפ ישתמש באינטרנט ולא יתבזבז אינטרנט על כל מיני דברים אחרים אם מישהו יודע אם יש אפליקציה כזאת או דרך לעשות את זה אשמח לשמוע!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Knopix,

מישהו מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by arkadur,

היום עם גלאסי 4, שהתחיל להמאס לי ממנו. הוא איטי, מקרטע. מה אני מחפש? מכשיר זריז ומהיר, שלא יתקע עם המעברים בין התפריטים או בפתיחת אפליקציות. מסך לא גדול מידי. סוללה שתספיק ליום עבודה כמו שצריך. הוא צריך להצטיין במשהו ספציפי, אבל לעשות את העבודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מיקרוסופט ושיאומי מכינות רום ווינדוס פון 10 למכשיר הדגל הישן של שיאומי,הmi4. יהיה אפשר לעשות דואל-בווט עם האנדרואיד . אומנם מדובר כרגע בחברה אחת אשר תאפשר לעשות זאת, אך במיקרוסופט לא מתכוונים לעצור שם. בחברה שוקדים בימים אלו על להתאים את מערכת ההפעלה חלונות 10 בגרסת המובייל אשר זאת תשוחרר כ-Rom חופשי בדיוק כמו ש-Cyanogen והאחרות עושות, ובכך תוכל הקהילה העולמית להתאים את הרום עבור מכשירי האנדרואיד הקיימים כיום בשוק. החומרה דומה בין מכשירי האנדרואיד לבין מכשירי הווינדוס פון, כך שלא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה על מנת להתאים את הקובץ ה-Rom לאותם מכשירים. למה זה מעט מדי? כי מעט מאוד אנשים יודעים לעשות רוט. למה זה מאוחר מדי?כי לקהילת המפתחים יש ניסיון שלילי עם ווינדוס פו…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by megadeoxys,

היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים