עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ghost93,

היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asaf16,

אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3. אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי. אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן? והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא? שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית. איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף. תודה מראש לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. על פניו נראה לי בדיוק מה שאני מחפש - סימביאני עם רדיו ונגן MP3 וגם תומך בכרטיס זיכרון של 2G - כול זה במחיר שפוי(בהנחה שאני גורם להם להוריד לי את החבילת גלישה), למישהו יש ניסיון עם המכשיר ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה

5. Started by dani44,

קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by F430,

אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה

12. שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by LIgor86,

שלום, יש לי מכשיר LG KU990 רציתי לשאול עם מישהו מכיר אופצייה לסוג של פתיחת המכשיר לגלישה חופשית בכל האתרים. היות וסלקום חסמו את הגשיה לאתרי מפות דרכים וכך צריך בעצם לרכוש את ערכת הניווט שלהם. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by mrraz,

אני קורא ספרים באנגלית ופה ושם נתקל במילים שלא מכיר. חשבתי לקנות תרגומון כזה מישהו מכיר ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. עדיין לא הספקנו להסדיר את הנשימה מרגע השקתו של ה-Vivo NEX, והנה מגיע מכשיר חכם נוסף מהמזרח הרחוק שמאתגר את המושגים הטכנולוגיים אליהם התרגלנו לכתבה

18. Started by shibie,

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה

20. הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by saarxee,

במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה

25. Started by Idan120,

היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.