עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ogi123,

אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ngc224,

היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. המתחרה של היצרנית הקוריאנית ל-Apple Watch שנמצא מעבר לפינה יושק בקרוב - עם תג מחיר שעלול לגרום לכמה גבות להתרומם לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Aviko,

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Cyb3r,

לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ag43,

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי לכולם. גלשתי היום ברשת ואיכשהו הגעתי למוצר הבא (שבאופן לא מפתיע במיוחד נמכר בהנחה באתר קופונים מהפחות מוכרים). גם הגנה וגם סוללה! כיסוי עור בעיצוב מקסים ופרקטי לסמסונג גאלקסי S3 עם סוללת גיבוי מובנת בתוכו! רק 139 ₪ במקום 399 ₪ מפרט טכני מתח: 5 ווט פלט: 750 מיליאמפר קיבולת: 3200 מיליאמפר סוללת ליתיום פולימר זמן טעינה: 3.5 שעות משקל : 80 גרם הסוללת מספיקה ל- 10 שעות http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=3801&categoryid=3 באופן טבעי הייתי דיי סקפטית לגבי המוצר ולכן הרצתי חיפוש קצרצר מצאתי כמה תוצאות בסיגנון באליבבה ובאיבי אליבבה: http://www.alibaba.com/showroom/galaxy-s3-battery-charger-case.html מבחינת נפח סוללה זו התוצאה הכי קרובה למוצר המוצע - אבל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.

14. שלום מכובדיי, עשיתי לא מעט חיפושים, בדיקות וחקירות ולהלן 2 האופציות העומדות בפניי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14004 http://ksp.co.il/?uin=24072 שתיהן קורצות לי מאוד וכאן אתם נכנסים לתמונה- עזרו לי לבחור בבקשה. הראש נוטה לסמסונג (כי הכל אצלי סמסונג) הלב עם אסוס - הרבה פרמטרים וצ'ופרים שיש בו וחסרים בסמסונג. תודה ענקית לעונים!

15. היי חבריה, אחר סקירות רבות החלטתי לרכוש את אחד הפלאפונים הבאים: http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html או http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909 מה אתם אומרים תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי כותרת יש לי באייפד הקלטות קוליות אותן אני צריך לשלוח בדיסק אונקי תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום יש לי רעיון לאפלקציה חדשה שתחום השיווק. מחפש מתכנת שיכנס כשותף משהוא רציני שמוכן ללכת על עסק עד הסוף. יש מודל רווח חדשני השמח עם תצרו קשר tiltando@walla.com

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מסתכל על כל מיני דגמים ולמרות שזה לא קבוע אני רואה שהרבה טלפונים יותר קטנים יש להם יותר קרינה מאשר לטלפונים דומים נגיד ביכולות פחות או יותר, אבל גדולים יותר. זה הגיוני או שזה סתם מקרי במכשירים שראיתי?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yz101,

המכשיר נרכש ומגיע עם 2.1. אני יודע שיש עדכון ל2.2, אבל כשאני עושה לו לחפש עדכון דרך המכשיר הוא אומר שזה לא זמין. מישהו יודע איך להתקין את החדשה? האם חייבים ללכת למרכז של ORANGE או שאפשר להוריד את הקובץ ולעשות את זה לבד איכשהו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

24. מישהו אולי מכיר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.