עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dror_gh,

שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. במדינה שלנו, כשלכל דבר צריך הוכחה, אין אחד שלא למד שצריך להקליט שיחה. לא משנה עם מי. אני הפסדתי כ"כ הרבה דברים שהגיעו לי מנותני שירות רק כי לא היתה לי הוכחה, מספר פנייה וזהו. אני מעוניין מעתה והילך תמיד אבל תמיד להקליטה. מצידי אפילו שכל שיחה נכנסת ויוצאת תהיה מוקלטת, אני אקנה דיסק קשיח מיוחד לזה ואסנן פעם בשבועיים את השיחות הלא רלוונטיות. עכשיו מה אני צריך לרכוש, ומאיפה? אם מישהו יוכל לתת לי קישורים ישירים לרכישה, לא חייב אתרים ישראלים. אני אשמח. ד"א יש לי מודם של הוט, הטלפון. זה עוזר איכשהו? אפשר להעיזר בו? אם כן, אז בבקשה חברים התייחסו לזה. מקום לשיחות זה לא בעיה, אני ארכוש דיסק קשיח של טרה, זה יספיק. טלפון לא צריך להחליף נכון? אז מה אני צריך לרכוש? ואיך? ומאיפה אשיג תו…

• 77 תגובות
    • 13.1k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…

5. Started by Riaz3r,

עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, ברשותי Nexus 4 שידרגתי ל Lollipop, או בשמה אנדרואיד 5. העדכון הוצע לי אוטומטית למכשיר, מה שנקרא "מהאוויר"... הבעיה: לאחר השידרוג לא ניתן לשנות את הצלצול לשיחות נכנסות למרות הניסיונות לשנות אותו לצלצול אחר. כרגע קיים צלצול לא ידוע של "ביפ" עם הפסקות בזמן קבלת שיחה. כאן לדוג' מתוארת אותה בעיה. ההצעה בלינק הינה איפוס של המכשיר ועדכון הקושחה מהתחלה. אני רואה את זה רק בתור פיתרון אחרון. האם מישהו נתקל? מצא פיתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by asobel100,

אני צריך לגבות את הגלקסי נוט 4 שלי לפני מסירה לתיקון חוזר אצל סוכן סמסונג אבל מערכות הגיבוי פסקו לעבוד. 1. הייתה לי מערכת גיבוי Keies 3 מתפקדת על מחשב נייד עם Windows 8.1 . הגיבוי פסק לעבוד לאחר שדרוג המחשב ל Windows 10 . 2. ניסיון להתקין Kies 3 ו Hellium על מחשב ביתי עם Windows 10 נכשל. הקושי הוא בהתקנת דריברים USB לאנדרואיד של סמסונג שאינם פועלים תחת Windows 10. סמסונג גם לא מבטיחים פעולה תחת Windows 10. הגלקסי מתקשר עם ה PC באופן נורמלי. 3. ע"פ סמסונג, Kies פועל תחת Windows Vista אבל בפועל Kies לא פועל ודורש דרישות לא ברורות בנושא הדריבר למרות שמכשיר הגלקסי כן מתקשר עם ה PC. גם Helium אינו מתפקד. 4. גיביתי את הגלקסי לענן עם Helium ואז נתברר לי שהוא מגבה רק יישומים ול…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכירו את ה-Razer Blade 16, שיוביל את היצע המחשבים הניידים הפופולרי של החברה אל שנת 2023לכתבה

11. שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אין לי אפשרות להעביר קבצים לMP3 כשאני מנסה להעביר את הקבצים הוא אומר לי שאין אפשרות להעתיק ואין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מקור: http://www.tgspot.co.il/microsd-card-with-integrated-nfc/ באנגלית: מקור: http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/ באותו נושא: מקור: http://www.engadget.com/2010/02/18/visa-teams-with-devicefidelity-for-contactless-payments-via-micr/

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. פורום פיתוח אפליקציות אינו המקום לפרסם הצעות עבודה. לשם כך קיים פורום הצעות עבודה. עקב ריבוי פרסום הצעות עבודה בפורום פיתוח אפליקציות, הצעות עבודה שיפורסמו פה לא יועברו לפורום המתאים, אלא ימחקו ללא אזהרה. תודה רבה, הנהלת הפורום.

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. האם משפחת מותג ה-Galaxy A בדרך להצטמקות נוספת ב-2023?לכתבה

17. Started by yossibbc,

שלום רב. כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה) אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד... מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by axon,

מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by pringles,

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by epal,

שלום, מדי פעם אין לי קליטה במכשיר note 3... מופיע עיגול עם פס כזה במקום של הקליטה. זה קורה הרבה גם תוך כדי שיחה ואז השיחה מתנתקת וגם חלק גדול מהיום אני לא זמין. מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.

• 7 תגובות
    • 51.5k צפיות
  22. מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה

23. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  24. שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. המכשיר החכם העתידי אמור לכלול שבב Snapdragon 8 Gen 2 וגם הגנה מתקדמת בפני מים ואבק - אך עלול לאבד את יתרון הקומפקטיות המשמעותי של גלגוליו הקודמיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.