עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by House M.D.,

היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mc_elad,

יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאיזה נגן יש יותר איכות סאונד ל creative או ל iriver כי באתר > http://www.cnet.com.au/mp3players/print.htm?TYPE=story&AT=240062302-239028967t-210000010c ראיתי דברים מוזרים ש creative מוביל על כולם אולע זה מדבר על משהו אחר.?.בקיצור אני צריך הסבר על מה הם מתכוונים.ולמה באמת יש יותר איכות שמע גבוהים? אני פשוט אמור לקנות עוד נגן ואני כל פעם רואה דברים אחרים ומה שחשוב לי זה איכות

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. Started by ycltdycltd,

איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by gabrielf,

יצא לי להאזין לשיחה באיכות hd , בהחלט חוייה טובה יותר . האם השירות מתוכנן גם לסלקום ולפלאפון?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. הסטארט-אפ מקיסריה שהבטיח בשנה שעברה לחולל מהפכה בתחום המצלמות הזעירות ומפתח מצלמות תלת-מימד מבוססות מערכי חיישנים הוא הרכישה הטרייה של הענקית מקופרטינו בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-dslr-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום, לפני בחודש קיבלתי galaxy s3 חדש (כרגע על 4.1.2), עברתי מאייפון 4. אני בחור ששומע הרבה מוזיקה, יש לי אוזניות איכותיות Audio Technika שעלו לי הרבה כסף, וממש מפריעה לי האיכות שמע בטלפון! על הפעמים הראשונות ששמעתי הרגשתי שמשהו שונה - משהו שנשמע לי אישית כאילו כל התדרים הגבוהים מתערבבים ויוצרים צליל שלא כל כל נעים לאוזן. בנוסף גם ההפרדה בין הצלילים פחות טובה. משחק עם האקולייזר לא תיקן את זה. יחסית לאייפון 4 (ויחסית גם למחשב שלי), אני מרגיש הבדל שממש מפריע לי. השאלה שלי, האם עוד מישהו כאן מזדהה ומבין על מה אני מדבר, ואם יש לכם רעיונות איך לגרום לאיכות סאונד להשתפר (לא אכפת לי אפילו להתקין רום חדש). תודה!

13. שלום אילו אפליקציות אתם מכירים שקיימות רק לטאבלטים וסמארטפונים ולא לPC? (אני רוצה לחגוג עם BlueStacks ... ;D ). יש את אינסטגרם... מה עוד?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום חברים, לא ראיתי אף התייחסות לנושא בפורום ולכן החלטתי פשוט לשאול. אני רוצה לבקש שיביאו לי S4 מארה"ב מטעמי עלות כמובן... הבעיה שהזהירו אותי שקיימות לעיתים בעיות תאימות לארץ. האם צפויות לי בעיות תאימות עם S4 אמריקאי ועד כמה זה משמעותי? תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  15. בעקבות תכניות לרכישת סמרטפון התחלתי לקבל כל מיני חוות דעת מאנשים שונים שחלק מהם נחשבים בעיני אחרים ל"מומחים" אך לא מצאתי להן ביסוס באינטרנט. רציתי להציג כאן כמה מהן ולהבין אם יש דברים בגו או שהכל המצאה פרי דמיונם הקודח של כמה אנשים. זה יעזור לי להבין האם יש הצדקה להוציא את הסכומים הגבוהים שהם דורשים על המכשירים שלהם, מעבר לרצון להיות בעלים של מותג. 1. "מסך המגע באייפון הוא הכי איכותי שיש מבחינת תגובתיות" - האם אפל באמת משתמש בטכנולוגיה או חומרים אחרים כלשהם על מנת שהתגובה של המסך למגע אצבע תהיה איכותית ומדוייקת יותר? 2. "המהנדסים של אפל תכננו את האייפון 5 בצורה כזו שלמרות הגדלת המסך עדיין ניתן להפעילו ביד אחת באותה קלות כמו המכשירים הישנים יותר" - על פניו זה נשמע לי מופרך…

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by pxst17,

גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?

17. שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. גלקסי של סמסונג(איזה מספר תגידו אתם), או אייפון, נקסוס וכ ואיזה הכי הרבה חלקים נדרשים לתיקון במעבדות השונות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Joeh,

שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mc_elad,

מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב ....

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  22. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה

24. Started by liiight,

התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by thrioue,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המכשיר החדש של נוקיה Nokia 5800 XpressMusic.. רכשתי אותו מאורנג' אם זה משנה.. הנה קישור לאתר של המכשיר: http://europe.nokia.com/A41271008 בכל מקרה, המכשיר מגיע עם מקלט GPS וA-GPS מובנים ועם התוכנה של אורנג' OrangeGPS. ניסיתי את התוכנה אך הייתה לי בעיה עם קליטת לווינים. שהלכתי למוקד שירות ותמיכה השארתי את המכשיר לתיקון. הם ביצעו עדכון גרסת תוכנה אך הדבר לא עזר. אח"כ שלחו את זה למוקד מיוחד לתקלות, אך שם הגיעו למסקנה שזו בעיה כללית של הדגם של נוקיה. רציתי לשאול, למי שיש את המכשיר, האם גם לכם יש בעיה עם קליטת ה GPS או שאתם מצליחים לקלוט באופן תקין.. תודה לכל העוזרים!?

• 20 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.