עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eliom,

אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

אצלי לדוגמא יש הגבלה ל-70 תווים להודעה. ב-HOWSTUFFWORKS מסבירים שזה תלוי בשפה, באנגלית אפשר לכתוב עד 160 תווים, בסינית עד 70 תווים. אבל אני דיי בטוח שבפלאפונים הקודמים שלי יכלתי לכתוב 160 תווים בעברית, אז איך פתאום במכשיר הנוכחי שלי (E65, אחד המעצבנים) אני יכול לכתוב רק 70 בעברית? זה בגלל תמיכה כלשהי בריבוי שפות או משהו בסגנון? אני יכול לבטל את זה איכשהו ולחזור ל-160 תווים? ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל מכוון שעברית זאת לא שפה יותר מידי פופולרית אז לא קיבלתי תשובה מתאימה לי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Snake_Eater,

חברת לנובו הכריזה על Vibe Z2, סמארטפון ה-64 ביט הראשון שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/vibe-z2-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by LOTE,

שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Googleness,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול מכשיר מדגם Samsung Galaxy Tab 2 בגודל 10.1 אינץ'. המכשיר מריץ Android 4.1.2 בגרסה של חברת אורנג' (אשר ממנה נרכש המכשיר). המכשיר עבר איפוס מלא ועדכונים לאחר מכן. תקלה 1: אני מנסה להפעיל את האפליקציה outlook.com אולם מרגע שאני מסיים להתחבר עם שם וסיסמה התוכנה קורסת ואני יכול לאשר או לדווח, נסיון לפתוח את התוכנה מחדש מראה קריסה מיידית. תקלה 2: כאשר אנימנסה להפעיל את האפליקציה Google+ אני מקבל הודעה שהתוכנה שלי לא מעודכנת ועליי לגשת לתפריט עדכון תוכנה תחת תפריט "אודות הטלפון", אולם כאשר אני ניגש לשם אני מתבשר שמותקנת כבר הגרסה האחרונה. תודה מראש עריכה: חזרתי הביתה וקראתי קצת, ממה שהבנתי גרסה 4.4.2 מציגה שיפורים משמעותיים לעומת מה שמותקן לי כרגע, כ…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by J0n1,

שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום ושבת שלום לחברי הפורום ! אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא) יש לכם רעיונות ? ֿ ֿ בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Xtr3m3r,

נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.

14. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…

15. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Guy King,

אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by nazgull,

שלום לכולם, התייעצות קטנה, נשרף לי הנוט2 כנראה שהתיקון לא שווה (מעל 800 שקל) האם לקנות את הנוט4 או לקנות טלפון זמני עד שיצא הנוט5 אמרתי לעצמי הנוט4 בשוק כבר חצי שנה ולקנות אותו במחיר מלא עכשיו יהיה לא שווה. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

23. מהו הגודל המושלם לטאבלט 7,8 או 10 אינץ' ?

24. Started by orlevi_85,

קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים