עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות: Moto G G2 Mini Nexus 4 הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו. רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים.. מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון? כל אלו באותו מחיר בערך.. מה עדיף?

3. שלום כולם... אני מתכנן חודש הבא לקנות IPHONE, בשביל הרבה שימושים שונים, וגם כדי לגלוש לפעמים באינטרנט הסלולרי. השאלה היא - כמה זה יעלה לי?? ממה שהצלחתי להבין משלמים מחיר על כל KB אחד, ולפי האתר של CELLCOM (דרך שם אני אתחבר) זה עולה 3 או 9 אגורות... זה כאילו לפחות 3 שקל על דקה! ולא מצאתי שום חבילת גלישה שם... ואני פשוט מאוד רוצה לגלוש באינטרנט הסלולרי, ואני לא יכול להוציא יותר מ50-100 שקל על האינטרנט בחודש... מישהו יודע כמה זה יעלה לי? תודה...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by avivboker,

שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. כותרת...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by מורן-85,

יצא לי להתקל במכשירי LG G3 אצל חברים שיש להם סדק קטן מעל המקרופון בפאנל הקדמי - נתקלתי בזה רק בצבע הלבן מישהו יודע אם זה קיים בכל הצבעים? או שיש סדרה של מכשירים שכבר אין את זה?? מעוניין לקנות את המכשיר וחושש מכך מאוד... אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי! מטען רכב של GALAXY S2 / BLACKBERRY מתאים במתח ל HTC ONE X? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! 1. אני מחפש לרכוש מכשיר לאימי, לא משהו FANCY מדי, חשבתי על סכום של בערך 500 - מאיביי. העיקר הוא מסך איכותי וכמה שיותר גדול, שתהיינה אפשרות להגדיל את הכתב כמה שיותר, שתוכל לקרוא בקלות. רוב הסיכויים שההמלצות יהיו מכשירי אנדרואיד, אז אין הרבה טעם לבקש (הרגע ביקשתי ). 2. הבנתי גם שעד סכום מסויים - 1,000 שקל נראה לי - לא משלמים מיסים, ככה שאם אזמין טלפון מאיביי ב- 500 ש"ח, זה כל מה שאשלם. אני טועה? תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by naoriko,

הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by bezangeloo,

אני רוצה לקנות אחד, שישלח למישהו בחו"ל (עוד אין לי את הכתובת שלו, אם אני לא טועה ארה"ב). מי יכול להמליץ לי על אתר זול ואמין ממנו אני יכול להזמין (פאיפל)?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

14. חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. מהו הגודל המושלם לטאבלט 7,8 או 10 אינץ' ?

17. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yoni_h,

לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. האם מצב הלילה המוכר של מכשירי הנקסוס יושמט לחלוטין בגרסה 7.1 של מערכת ההפעלה מחברת הענק? דיווחים עדכניים מצביעים על תשובה חיובית לכתבה

20. Started by eliil1,

מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.

21. כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, אני משתמש בhtc people. אני משנה לאיש קשר לתמונה אחרת מהגלריה, או מגוגל לדוג', ואכן זה משתנה. אולם לאחר חיוג או כמה חיוגים אליו, התמונה מתעדכנת חזרה לתמונה שלו מהפייסבוק. איך אני גורם לו לשמור את התמונה המקוסטמת ששיניתי ולא לחזור כל פעם לתמונה מהפייסבוק?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Galit17,

האם זה גלאקסי3???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by eliyaex,

איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Access Denied,

אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.