עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מיני פיסי, חיברתי אותו לטלוויזיה, והתקנתי עליו את angry birds כדי לנסות לראות איך המשחק, כמובן חיברתי עכבר חוטי/אלחוטי לא ממש משנה, אך המשחק לא מגיב, קראתי קצת והבנתי כי העכבר מדמה מגע אך לא של אצבע (כי המגע של אצבע הרבה יותר רחב על המסך) ולכן אין תגובה. יש לציין שמחוץ למשחק הזה שאר האפליקציות עובדות (בינתיים) בסדר גמור. שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לדמות מגע רחב יותר? תודה תמיר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם לפני מספר ימים פתחתי פה בפורום אשכול דומה על טאבלטים שאני רוצה לקנות ולא הייתי כל כך בטוח איזה מהם אני רוצה ומה הדרישות שלי עכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואלה הדרישות שלי שבדרישות האלה מצאתי 4 טאבלטים שממש נראים לי ואין לי מושג איזה מהם לבחור אני אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם או לחלופין להציע לי טאבלט אחר באותו גודל מסך 8 - 8.4 אינץ' זה הדרישות שלי : מסך: 8 - 8.4 אינץ' (יותר מזה זה כבר גדול בשבילי) , חיבור WIFI , לפחות 1GB זכרון RAM , סוללה חזקה , מערכת הפעלה: מאוד מתלבט בין אפל לאנדרואיד , השימושים: גלישה באינטרנט. LG G PAD 8.3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862587 Dell Venue 8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870137 Nvidia Shi…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. 1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L .. 2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ? 3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Shadow223,

שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום ושבת שלום לחברי הפורום ! אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא) יש לכם רעיונות ? ֿ ֿ בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. החברה הקוריאנית מתיימרת לכופף את חוקי הפיזיקה באמצעות ניידי ה-Gram החדשים שלה לכתבה

12. היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מהו הגודל המושלם לטאבלט 7,8 או 10 אינץ' ?

16. Started by sapartil,

יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by LOTE,

שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

22. היי, כל פעם אחרי שמישהו משאיר לי הודעה קולית במשיבון (כלכך מעצבן! למה לא לשלוח SMS?) , אני מקבל פתאום גם SMS ממספר אנונימי (כלומר חסוי אני מניח, המכשיר מציג אותו כאנונימי) ללא תוכן. מה זה הדבר הזה, מישהו יודע? זה מעולם לא קרה לי בעבר, התחיל רק אחרי המעבר ל-desire s. אני באורנג'.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by lmlm,

iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה

25. אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים