גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עורך סקר שוק כבר המון זמן לגבי נגן אודיו\וידאו. הפיצ'ר העיקרי בzen שמושך אותי אליו הוא יכולת ניגון divx וכדומה. היום הגיע לידי zen של חברי, ומאוד מאוד מאוד התקשתי לתפעל אותו, הוא לא נוח בשיט לעומת האיפוד שמאוד קל לתפעלו. גם שמתי לב שהוא מאוד שמן, עוד משהו שגורם לי לחשוב שוב לפני שאני קונה אותו. בנתיים אני חוזר שוב לחשוב על ipod 80gb, הרבה בגלל נוחות השימוש, משקל, ושטח איחסון. - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בחוסר נוחות בתפעול הZEN, ואם זה דבר שמתרגלים אליו? - ובכלל, אם למישהו יש מידע לגבי ipod שיתמוך שפורמטי וידאו שונים? תודה מראש Install
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם הגלקסי 3 מזול מובייל באמת זהה לחלוטין למקור שעולה כמעט כפול? http://www.zol-mobile.com/1.html
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במידה ואני מחפש נגן זול ואיכותי ומוכן להסתפק ב-512 מגה, ה-U10 ב-295 הינו הבחירה הטובה ביותר? ואם לא - אז מי עדיף? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות: Moto G G2 Mini Nexus 4 הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו. רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים.. מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון? כל אלו באותו מחיר בערך.. מה עדיף?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהו הגודל המושלם לטאבלט 7,8 או 10 אינץ' ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם האקספריה Z1 שנהנתי מימנו המון, הוא החליט למות (טוב יש לי עוד יכולת לתקן אותו אבל אתן לו לגווע במגרה עד הפסח הבא) מחפש את הטלפון הבא, רגיל לסטנדרטים גבוהים (לא היה תחליף לאקספריה בזמנו) דברים חשובים: עמידות למים, לא כאילו ולא בערך ולא לשניה וחצי בעומק של כוס חד פעמית איכות בניה, רצוי מתכת ולא גרוטאה מפלסטיק. (טיפוס קצת מגושם) סוללה מכובדת מצלמה מכבדת מעבד חזק, ..(רוצה הכל עכשיו לאתמול) מערכת הפעלה אנדרואיד וכל שאר הדברים הסטנדרטיים אני מניח שזה דיי ברירת מחדל בכל טלפון (WIFI GPS כרטיס microSD) לא אייפון. תקציב 3500 גג ומעדיף פחות, פתוח גם לקניה מח"ל. מקווה שלא שחכתי ש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-