עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lost Spirit,

אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. רציתי לדעת, במפרט של טלפון יש את המעבד, יש את הליבות ויש את הgpu נגיד mali קראתי שיש כזה דבר. מה זה המאלי הזה? למה תמיד יש שני סוגי ליבות ולא סוג אחד? תמיד דוחפים אחד ישן יותר עם מהירות נמוכה יותר, אז מה קורה למכשר? על איזו ליבה הוא עובד? מה ההבדל בין מעבד לליבה, מה יותר חשוב? לדוגמא מה יעבוד טוב יותר מעבד ישן עם ליבות חדשות או ההפך?

3. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חברים אורנג' הציעו לי אייפון 4 + 400 דקות + 400 sms + ג'יגה חבילת גלישה ב-209 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים שווה? אני מדבר בממוצע ב-130 ש"ח בחודש לכל היותר ואני חייל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

עדיפות למעל 16 GB אחרי זה גודל מסך זמן סוללה וסאונד עם אפשר כמה נגנים מהזול שניתן למצוא לדרישות האלה וליקר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

השאלה בכותרת. מצד אחד, אני רוצה שהסלולר יהיה איתי בשביל מקומות שיש בהם WI-FI ולמקרי חירום. מצד שני, אני ממש לא רוצה שכל העולם ואחותו יתקשרו אליי(כי זה יהיה על חשבוני לפי מה שהבנתי) וכבר קראתי סיפורי בלהות על אנשים בחו"ל שהייתה להם "גלישה" בחו"ל של כמות בודדת של מגהבייטים וחיוב של מאות-אלפי שקלים בעקבות כך. אני מנוי של סלקום, והטלפון שלי הוא E71, אגב. עריכה: אם הדיון מתאים יותר לפורום צרכנות, מוזמנים כמובן להעביר - אני לא אעלב

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  8. לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by danh2,

טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  11. יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...

12. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by desheh,

אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קרוב משפחה שלי יהיה בסין בזמן הקרוב, חשבתי לקנות את ה Huawei Honor 2 הפרטים שלו: http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php או פה (בעברית): http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/huawei-honor-2 אתר היצרן: http://www.huaweidevice.com/cn/productFeatures.do?pinfoId=3088&directoryId=5005&treeId=3677&tab=0 וכתבה עליו (בעברית כמובן) מהאתר פה: http://hwzone.co.il/gadgets/news/139810 הוא עולה 1888¥ שזה בערך 1170 ש"ח. אני מתלבט בינו לבין הנקסוס 4, ההתלבטות היא בין הנקסוס שמקבל יותר עדכונים והרבה יותר פופולארי, אבל ללא חריץ הרחבה וללא אפשרות נוחה להחלפה של סוללה, וכן אני לא יודע אם בכלל אפשר לקנות את זה בסין... לבין ה Huawei Honor 2 שמגיע עם חרי…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by gal555,

מאז שהחלפתי לרום של של PILTOX 4.0 ברגע שאני מנתק את המטען הסוללה יורדת ל98% וכול כמה דקות יורד אחוז מהסוללה וזה ממש מעצבן כי הסוללה נגמרת מאוד מהר. יש דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TNT2009,

רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LENOVO,

יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by zniibidl,

יש לי את הסוני אריקסון. אבל יש לי אפשרות שדרוג חינם. כדאי לי בכלל? (ברשת סלקום)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. :jump:

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by Posford,

רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את המכשיר Graetz DVP-722. אם כן, איך הוא? רציתי לשמוע את דעתכם. לא מצאתי עליו מידע בשומקום.

23. Started by erashel,

2789 ש"ח לגרסת ה60GB , יש גם גרסא של 40GB שתגיע בהמשך , הנגן גם יגיע לבאג בזמן הקרוב יכולות מתקדמות כמו WIFI ,BT מסך מגע 5 אינץ' וWINDOWS CE כל הפרטים : http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2823

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MtK,

שלום, אני לקוח של גולן טלקום ונמצא כעת בחו״ל עם מכשיר הגלקסי S3 שלי. המכשיר מצליח להתחבר לרשתות הסלולריות המקומיות והכל פועל בסדר (מלבד ניתוקים פה ושם וצורך בבחירת מפעיל בצורה ידנית). אתמול, העברתי את הסים אל מכשיר OnePlus חדש והפלא ופלא, אין אפשרות להתחבר לאף אח (!) מהמפעילות הסלולריות המקומיות. לא ב-LTE, לא ב-3G ואפילו לא ב-2G, לא ידני ובטח שלא אוטומטית. שלחתי מייל לגולן כבר אתמול וגם היום בבוקר. פניתי 5 פעמים דרך הפייסבוק. ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה (רוב המספרים בכלל לא פעילים וזה שכן פעיל מתנתק אחרי בדיוק 25 שניות שיחה)... מלבד לרכוש סים מקומי ו/או לעבור למפעיל ישראלי אחר, יש המלצות? חג שמח!

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.