גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, החלפתי לפני כשבועים את מכשיר ה s2 בגלקסי note הוא הגיע עם kingdroid v2 וקרנל 3.0.15 פרנקו המכשיר נתקע על ימין ועל שמאל .. הייתי רוצה לקבל הדרכה מפורטת הבחלפת רום בגלל בעיית הבריק הידועה ב note.. מחפש רום ics מבוסס סמסונג שיכלול את ה social hub שלהם.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות לסבתא שלי קורא ספרים (רוסית). האם יש קורא מומלץ בארץ או בהזמנה מחול? או שעדיף לקנות טאבלט? ואם כן איזה?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ראיתי הרבה כתבות וסרטונים ביוטיוב על ה"דרון" החדש. הוא נראה ממש מגניב עם יכולת התעופה לרחוק יחסית, היציבות ואפשרות ההקלטה בHD. גם המשחקים נראים מהנים. אבל הבעיה היא המחיר. 330 דולר (!) למסוק על שלט סליחה, אייפון. אני מאמין שאם אקנה את זה זה יספק מספר ימים של התלהבות ואז... אין לדעת מה יקרה. גם אחי הקטן יתלהב אבל גם התלהבות זו תפחת. זה סכום לא קטן שבו אני יכול לקנות קירור מים (שאני חולם עליו..) בקיט. אז מה דעתכם על ה-דרון? שווה את הכסף? למישהו יש אותו ויכול לדבר מניסיון? אעריך את תדעתכם
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לפתח את הידע שלי בתחום הפיתןח לאנדרואיד-ג'אווה. אין לי ידע בכלל בשום שפת תכנות אבל יש לי ידע באנדרואיד בכללי. מישהו יכול להמליץ לי מאיפה אפשר להתחיל ללמוד על זה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני ממש חדש בכל עניין הרומים ורציתי המלצה לרום יציב לגלקסי S. לא אכפת לי ממשק בעברית, גם ככה אני על אנגלית, רק שיהיה לי את האופציה לכתוב בעברית. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …
-
יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, אז החלטתי לקנות לעצמי לבסוף SAMSUNS GALAXY S3, ושמתי לב שיש כמה סוגים של המכשיר, אחד אמריקאי ואחד בינלאומי, רציתי לדעת מה נחשב יותר חזק? והבנתי שיש S3 עם 2RAM זה האמריקאי או שזה גרסה אחרת? גם הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לקנות בארץ במחיר הכי זול בצבע לבן? בתודה הדר
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אודה לכל מי שיוכל להסביר בצורה נהירה כיצד יש להתקין משחק זה על גלקסי 3 כך שיעבוד כראוי. (נוסף לכך - אצלי מותקן HOMM2 האם זה מפריע?) תודה
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות! האמת שאני צריך תשובה די זריזה בעניין כי חבר עוד מעט חוזר מארה"ב תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה מסבירה את עצמה בכותרת, ואם לא - מדובר על מצב בו המכשיר מאבד קליטה ל x שניות וחוזר לאחר-מכן על הרשת השניה, בין אם זה סתם ככה, כשהקליטה עם הרשת הנוכחית תקינה לחלוטין או בתום שיחה/הוצאת שיחה. זה מעצבן. הפתרון הוא כמובן לקבע את GOLAN T באופן ידני, מאחר ועושה רושם שהיא בעלת קליטה טובה יותר overall, אבל הדבר גורם לדטה להפסיק ולתפקד באופן רנדומלי, מה שנפתר רק עם מעבר למצב טיסה וחזרה/כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. ה Data roaming מאופשר, רק שלא נראה שיש לו ממש השפעה, בניגוד לטענה של גולן שבלעדי נדידת דטה, האינטרנט לא יעבוד. עד מלפני חודשיים לערך, זה לא היה. בוודאות. נבדקו מספר מכשירים ויותר מחשבון אחד. האם גם אתם חווים את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-