עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by H A Q,

אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. ולחכמולוגים בלי לכבות את הפלאפון...

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by The Dom,

הוא מתמלא בזיעה... (מה לעשות...)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. הזנתי את החשבון שלי בטלפון של מישהו , ושכחתי אח"כ להסירו. בטיפשותי... אני לא מכיר את הבן אדם, רק ניסיתי לעזור לו עם משהו, ואין לי דרך לאתר אותו. איך אפשר להסיר את החשבון מרחוק? לנתק אותו? אם אני מחליף את הסיסמא במחשב, זה עוזר? החשבון בטלפון ינותק אוטומטית עד שיזינו את הסיסמא החדשה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by איתן מ,

שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. יש לי טלפון Nokia 2630 עם יותר מ300 אנשי קשר בזיכרון של הטלפון (כל איש קשר כולל כמה מספרי טלפון ועוד פרטים נוספים). אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר בנוקיה לטלפון החדש שלי Sony W902. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה (אני לא יכול להעביר דרך הsim כי הsim יכול להכיל רק 250 מספרי טלפון, ויש לי יותר מ300 אנשי קשר עם 2-3 מספרי טלפון בכל איש קשר)? ניסיתי להעביר איש קשר בודד דרך bluetooth, אבל הוא לא העביר את כל השם ורשם תווים לא מזוהים בסוף השם (אין אפשרות להעביר את כל אנשי הקשר דרך bluetooth בבת-אחת).

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני חדש באנדרואיד אז תהיו עדינים ??? אני מחבר אותו למחשב ואז מה? כי שירים לא הלך לי ובסוף נאלצתי להשתמש בKIES המעצבן הזה .. נגיד משחק כמו nova 3 , אני רוצה להתקין אותו (אין לי כרטיס SD חיצוני אז אני בינתיים מתקין בפנימי טיפה משחקים..) מאיפה מורידים אותו (אם בכלל מותר לדבר פה על "פרוץ") ואיך אני מתקין אותו? אם אפשר בבקשה בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  8. הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. Started by DJ Luminus,

היום קיבלתי iPod עם זיכרון בגודל 8GB, אבל קיימת בעיה אחת - איך מעבירים לתוכו שירים? עד עכשיו השתמשתי במכשירי MP3 רגילים ומעולם לא יצא לי להתנסות ב-iPod.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by p1nHas,

לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אין לי אייפוד אבל אני שואל ממישהו שביקש שאני ישאל חח.. בקיצור יש לו אייפוד והוא רוצה להעביר את השירים שיש לו שם למחשב והוא לא מצליח..(דרך אייטונס) זה לא כותב שגיאה או משהו פשוט שמחברים אותו הוא מראה שהאייפוד מחובר והוא לא מראה איזה שירים יש בו או משהו כזה.. אשמח לעזרה ולהסבר איך עושים את זה.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. יש לי כבל USB-MINI-USB, שזה (חוץ מה-BLUE TOOTH) נראה כמו החיבור היחיד של ה-V3 למחשב, וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו כ-MOTOROLA V3, עכשיו, אני תוהה איך מורידים ממנו למחשב תמונות ואיך מעבירים מהמחשב אליו דברים, בקיצור, מה אני צריך בשביל לסנכרן בין השניים?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by n_aviv1,

mio map V3.3 IGO6 512 MB עברית אנחנו צריכים לעדכן מפות של חו"ל בעיקר

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. Started by teddy85,

יש להורים שלי כבר שנה את mio c320 ורציתי לדעת איך אני מעדכן את המפות של ישראל ואירופה שיש על המחשיר?

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by dids22,

היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  23. שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?

• 4 תגובות
    • 10.4k צפיות
  24. משתמש כבר שנה וחצי בגלקסי 3 שלי. המערכת הפעלה כבר איטית להחריד. רוצה שיהיה מהיר כמו ביום הקניה. כרגע יש עליו אנדרואיד 4.1. מחפש את הדרך הקלה והמהירה ביותר לקבל טלפון מהיר..אם כן אחזור להגדרות יצרן יספיק? מה הוא אומר בעצם? אם לא האם עדכון גרסה לאנדרואיד ייתן שיפור משמעותי (מבין שיש כבר 4.4)? את האופציה הזו אני פחות מעדיף. המלצתכם?

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  25. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.