גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מגבים במחשב את מספרי הטלפון שיש לי בפלאפון? יש לי פלאפון K800i של סוני אריקסון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig
-
- 6 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
קניתי מכשיר חדש של XIAMOI 5A ובהגדרות הראשונות הוא מבקש להתחבר לרשת אלחוטית כדי להוריד עידכונים הבעיה שאין לי רשת אלחוטית. כולם עם סגורים עם סיסמאות איך מגדירים אותו שימשוך את העדכונים דרך הרשת של הקו הסלולרי ?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק את כל ההיסטוריה, היא נמחקת, אבל שאני שם אות אחת בשורת חיפוש (איפה שמקלידים את האתר) האתר שוב מופיע. זה נראה שצריך למחוק את ההיסטוריה משם באופן אחרי מ"מחק היסטוריה" רגיל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב . אחרי שראיתי כמה מדריכים והבנתי בעצם איך הופכים את השיר לקובץ הרצוי ..אני עדיין לא רואה אפשרות החלפה של צלצול באייפון עצמו..זה אפשרי בכלל או רק כשהוא פרוץ אפשר?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום. קיבלנו אלקסה אקו דוט, דור 2 כנראה. אנחנו מבינים שיש בעיה עם ההפעלה בארץ, נשמח לקבל הנחיות התקנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-