גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה http://tinyurl.com/c6tcov ----------------------- מובטל מובטל מובטל
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום עד לפני שנה-שנתיים עניין האחריות היה ברור. היית קונה מכשיר טלפון מאחת מחברות הסלולר הגדולות שהייתה שמה על הטלפון רום שלה עם כל מיני אפליקציות. מי שהיה מתקין רומים אחרים או אפילו עושה root היה מאבד את האחריות שנתנה החברה (אלא אם כן היה מתקין בחזרה רום של החברה הסלולרית שזמין להורדה באינטרנט ומאפס את המונה). אלא שעכשיו אני יכול לקנות טלפון מהרבה חנויות עצמאיות. במקרה הטוב החנות נותנת אחריות של יבואן מקביל סביר כמו רונלייט ובמקרה הגרוע זו אחריות של יוסף כהן ובניו בע"מ. רוב החנויות עושות כל מיני טריקים כמו למשל לתת את המכשיר ללא עברית (מלבד התמיכה המובנית באנדרואיד) ותמורת תוספת של 120-200 שקל הם בטובם יתקינו לך רום בעברית. אני לא אוהב את הטריקים האלו ואני יכול להתקין בע…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
538 ש"ח ב-P1000. עסקה טובה?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את ה-Motorola Atrix המזדקן שלי במכשיר חדש. אני מחפש מכשיר באותו סדר גודל, ולפי מה שראיתי שני המכשירים בכותרת (וה-z1 compact) הם הקומפקטיים היחידים שאינם מסורסים לעומת אחיהם הגדולים. מבחינת רוב המפרט (כוח עיבוד, מצלמה, מסך) המכשירים די דומים, אבל לכל אחד יש יתרונות משלו: ל-Z3 Compact יש סוללה משמעותית יותר גדולה, הוא עמיד בפני מים ואבק, יש לו חריץ microSD, והממשק שלו קל יותר (אני לא הכי מת על ה-Touchwiz) ה-Alpha יותר זול, יש לו סוללה שניתנת להחלפה, מגיע עם 32gb זכרון אחסון לעומת 16 ב-z3 (אמנם אין לו מקום להרחבה, אבל 32 זה די והותר בשבילי - כרגע יש לי 16 שאני בקושי ממלא), ולמיטב הבנתי הוא יותר חסין (לא בפני מים ואבק, אבל כן חסין יותר, והבנתי שהזכוכית …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
GALAXY S5 SM G900F הגדלת נפח איחסון פנימי בשימוש SD על אנדרואיד 6.0.1 שלום לכולם. במדריך הזה אני אדריך אתכם איך להגדיל את נפח האיכון הפנימי של מכשיר ה GALAXY S5 SM G900F. דגם ה S5 מגיע בשני נפחים, 16GB או 32GB ואם יש לכם 16GB אז אתם מכירים את הנושא שנפח האיכסון מתמלא ואתם נדרשים להסיר תוכנות ולפנות מקום. באנדרואיד 6.0.0, הייתה אפשרות לפרמט את כרטיס ה מיקרו SD בתור "אכסון פנימי", וכל המערכת הייתה מזהה שיש לכם יותר נפח אכסון. אולם באנדרואיד 6.0.1 , סמסונג בטלה את האופציה הזו. _ (לדעתי זה הכל קשור לכסף, למה לי לרכוש מכשיר 32GB אם אני יכול להגדיל את 16GB?) אני אישית ניסיתי לחפש את מערכת 6.0.0 למערך הישראלי שלנו אבל לא מצאתי כי לא קיים. כמה הערות לפני שנתחיל: * …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כמעט שנתיים את X5L. יש לציין שאני ממש מרוצה ממנו..במיוחד מהמערכת הפעלה שלו פה ושם אני רואה דיבורים על רוקבוקס ורציתי לדעת אם מומלץ להתקין את המערכת הזאת...בעיקר בגלל שהיא תומכת בעברית...וזה חסר שאין עברית בנגן ואמרו לי שיש גם משחקים וכאלה...זה נכון? בתכלס מה ההבדל?וזה לא מסוכן למכשיר ? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני יומיים כיביתי את המכשיר והוצאתי את הסוללה אחרי משהו כמו 5 שעות הדלקתי את המכשיר אבל הוא אני לא מצליח להתקשר/לסמס, לקבל שיחות/SMSים ואין לי אפשרות לגלוש באינטרנט ללא wifi (כלומר אין 3G). המכשיר לא נפל או נפגם, אני לא מבין איך זה קרה. המכשיר נמצא על סטוק 4.1.2 ללא רוט כרגע (עוד לא נתתי לו השראות רוט). אני חושב שהחלק שהסים נמצא בו נפגע מקצר או משהו כזה. הוא רושם לי בחלק התחתון של הסטטוס בר "שיחות חירום בלבד" אבל מראה לי קווי קליטה לפעמים גם קליטה מלאה. דיברתי עם סלקום כי חשבתי שיש בעיה בסים אבל ניסיתי לשים סים אחר והמצב זהה, שמתי את הסים שלי במכשיר אחר והוא עבד. מה לעשות? נראה לי צריך לשלוח אותו למעבדה. במידה וצריך לשלוח למעבדה איזה תוכנה טובה יש לגיבוי מלא (עד כמה שאפ…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקישור - http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_15_05_14_May_Bundle?ie=UTF8&node=10076151011
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההמלצות? אנא פרטו
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היכנסו לעולם בסגנון סטים-פאנק ותקנו את דרכם אל החלל, חברו מספר חיות למפלצות ושחקו בחידוש של אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-5/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-