עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אנא הגיבו בדחיפות.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם וערב טוב. סתם גלשתי באינטרנט ומדי פעם אני בודק בקטלוגים של חברות הסלולר,ותראה מה מצאתי: http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=17224 כן כן,הN95 8 GB הגיע לסלקום,עכשיו רק צריך שIPHONE יגיע וישיהיה מחיר נורמלי

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום עד לפני שנה-שנתיים עניין האחריות היה ברור. היית קונה מכשיר טלפון מאחת מחברות הסלולר הגדולות שהייתה שמה על הטלפון רום שלה עם כל מיני אפליקציות. מי שהיה מתקין רומים אחרים או אפילו עושה root היה מאבד את האחריות שנתנה החברה (אלא אם כן היה מתקין בחזרה רום של החברה הסלולרית שזמין להורדה באינטרנט ומאפס את המונה). אלא שעכשיו אני יכול לקנות טלפון מהרבה חנויות עצמאיות. במקרה הטוב החנות נותנת אחריות של יבואן מקביל סביר כמו רונלייט ובמקרה הגרוע זו אחריות של יוסף כהן ובניו בע"מ. רוב החנויות עושות כל מיני טריקים כמו למשל לתת את המכשיר ללא עברית (מלבד התמיכה המובנית באנדרואיד) ותמורת תוספת של 120-200 שקל הם בטובם יתקינו לך רום בעברית. אני לא אוהב את הטריקים האלו ואני יכול להתקין בע…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by taxxl1,

אשמח לקבל הדרכה איך לעשות איתה רום עכשיו אצלי תקועה סמל של מוטולריה תודה כול העוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Avi952,

שלום אתמול גרסת האנדרואיד שלי התעדכנה ל-4.3 אמנם שמעתי על בעיות בגרסה, הייתי רוצה לבדוק האם הן נכונות וגם אני מרגיש לעתים לאגים כמו כן פורסם לשאר הגרסאות של ה-Galaxy S3 האנדרואיד KitKat הייתי רוצה לדעת אם יש רום עבור המכשיר בעברית ואשמח לשמוע חוות דעת עליו אני גם לא כל כך מתמצא בהתקנת גרסה (עד עכשיו ביצעתי את זה בעדכונים של סמסונג) אז הייתי רוצה איזה קישור למדריך פרטי מערכת: גרסת פס בסיס - I9300JKUGNB2 מס' גרסת build - JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה http://tinyurl.com/c6tcov ----------------------- מובטל מובטל מובטל

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לצד הנקסוס 6 העצום מציגה גוגל את העדכון הגדול הבא למערכת האנדרואיד: גירסה 5.0, שמקבלת את שם הקוד Lollipop לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%95/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by v_man,

עברתי לחדר במרתף ואין לי קליטה בפלאפון יש איזה דרך לעשות שיהיה קליטה לחבר למחשב או אנטנה חיצונית משהו? מקווה שזה המקום לא מצאתי מקום אחר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by hadarK,

אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by dok1230,

שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Access Denied,

סופסוף גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה.. ועכשיו הסיפור היפה: הוא עלה לי יד שנייה, בארץ עם אחריות כמעט לשנה 900 שח חדש דנדש באריזה אפילו לא מוטען... תגידו לא מחיר מדהים! ואני חשבתי כבר ללכת על ארקוס 404..

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. נתקלתי בסרטון הנ"ל והוא מסביר בהחלט איך להמנע בעקיצה ברכישת N95 http://il.youtube.com/watch?v=1x2E1Z...eature=related תקציר ההבדלים העיקריים שצריך לשים לב אליהם ברכישת N95 מיד 2 או מחנות: *מהירות BOOT המכשיר : -הN95 המקורי איטי יותר. -הN95 המזויף מהיר יותר. *צורת המצלמה : -המקורי בעל מצלמה 5MP עם עדשות carl zeiss. -המזויף בעל מצלמת VGA ופלאש לד קטן יותר. *צורת המכשיר : -בN95 המקורי הפאנל האחורי כתוב NOKIA N95. -בN95 המקורי הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית קטן ורחוק כ1CM מהספיקר. -בN95 המזויף כתוב בפאנל האחורי NOKIA בלבד. -בN95 המזויף הכיתוב של הNOKIA N95 ליד המצלמה הקידמית גדול וקרוב מאוד לספיקר. תמונות : *איבזור ופיצ'רים : -בN95 המקור…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מחשב ה-Yoga Book בעל משטח הענק יזכה לווריאציה שלישית בקטגוריית מערכות ההפעלה בקרוב לכתבה

22. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. [move]מקורות:[/move] http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=779489 http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/11/136&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en http://www.onechargerforall.eu/en/

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by taltola,

שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים