גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סוני ארקיסון כבר שנה וחצי והגיע הזמן להחליף את המכשיר. לכן אני שואל מה עדיף היום הייתי בשלושות חברות הסלולר והבנתי שלשניהם יש אותו מחיר כמעט. לכן אני רוצה לדעת מה יותר טוב. כמה נקודות להתייחסות : המגע - (יש לי אייפוד טאץ דור שלוש ככה שאני רגיל למגע מעולנ השאלה עם הסמסונג מצליח להשתוות לאייפון). זמן הסוללה מאוד חשוב. מערכת הההפעלה - (אני לא רוצה לפרוץ את האייפון כי אז אין ביטוח ככה שאני נוטה לכיוון הסמסונג) מבחינת הדפדפן המהירות וצפייה בתכני ווידאו וכדומה. מודה מראש על הזמן והעזרה.
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר. בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש. ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה. מקור: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין סיפור, המשפחה טסה לבלגיה עוד שבוע ואני רוצה לקנות טלפון חדש באותה הזדמנות. לבלגיה יש יתרון, שכל מכשיר נמכר שם סימפרי לפי חוק. האפשרויות: 1. אייפון 4 סימפרי ב-630 יורו 2. SGS ב-550 יורו 3. HTC DESIRE ב-500 יורו רק לציין שאין לי נסיון עם טלפון אנדרוייד (עד היום היה לי סוני אריקסון פשוט) ואת ה-iOS אני מכיר מהטאצ'. הנטיה לאייפון כרגע. מה הייתם עושים?
-
- 34 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.html עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הדגם המעודכן של הטלפון הסלולרי מבית אפל יופץ בישראל החל מה-16 בדצמבר על ידי כל המפעילות. מחירו עדיין אינו ידוע. http://news.walla.co.il/?w=/4021/1882955
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווצאפ קורס כל הזמן. חברים אמרו לי שכדאי לי לשדרג מ IOS 5 ל-6 ולא ל7 כי הוא גרוע. מה אתם ממליצים לעשות ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודשיים הקרובים אני מתכנן לשדרג סלולר מהנוקיה N85 הישן לסמארטפון חדש. עד לפני שבוע הייתי בטוח שמכשירי הדגל הם שני אלה שציינתי בכותרת, וכמובן ה-SIII שאמור לצאת בקרוב ויהיה מעליהם. אבל אחרי קריאה מהירה פה ושם, אני מבין שיש עוד המון מכשירים שווים בעוצמה, ואפילו חדשים מרובעי ליבה ששווים ל-SIII שאמור לצאת. מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא? נפלתי על תקופה של שינויים בתחום הסלולר, בגלל זה נתתי טווח קנייה של החודשיים הבאים, אפילו שלושה. שאני לא אקנה היום SII ואתחרט, כי המכשיר החדש שאקנה ישאר איתי שנתיים+. לקנות עכשיו? לחכות שיצאו החדשים מרובעי / כפולי הליבה? הם חזקים יותר מה-SII או השלישי שעומד לצאת? מה ההמלצה שלכם בנושא, תוך דגש שאני ממש לא לחוץ בקנייה...
-
- 31 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שמועות סותרות מתקבלות יום ביומו לדור הבא של האייפון מבית אפל. הפעם זהו ג'ושוע טופולסקי, העורך הראשי לשעבר של אתר Engadget, שחושף פרטים מעניינים בנוגע לדור הבא, העתיד לצאת בסביבות ספטמבר השנה. ג'ושוע טוען שצורתו של האייפון החדש תהיה שונה לגמרי מהאייפון 4 וכי הוא ייראה יותר כמו האייפוד טאץ': עבה בחלקו העליון ודק בחלקו התחתון (תמונה להמחשה למעלה), בדומה למחשב הנייד MacBook Air. כפתור הבית יורחב וישמש כאזור המזהה תנועות אצבע (מחוות) ואולי אפילו ישולב בו חיישן ה-NFC (קיימת שמועה שאפל עובדת על מערכת תשלום אלחוטית מבוססת NFC). מסך האייפון יוגדל ל-3.7 אינץ', שדרוג שדובר עליו עוד מהשמועות של השנה שעברה. למרות הגדלת המסך, המכשיר ישמור על תצוגת ה-Retina Display בעלת צפיפות פיקסלים ש…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לחו"ל וחושב להשתדרג.. כרגע אני משתמש באייפון 4, בעיקרון עד שהוא התחיל להיתקע ולקרטע מאוד אהבתי את המכשיר למרות שתמיד האייטונס עצבן אותי.. אני לא מאמין שתהיה לי איזושהי בעיה להסתדר עם ממשק אחר ואנדרואיד למשל.. אני משתמש די בסיסי. הכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, אינטרנט מהיר ושאני לא אצטרך להחליף אותו שוב בזמן הקרוב.. בינתיים קראתי הרבה ביקורות טובות על G3 וגם על אייפון 6 אבל לא יצא לי להיתקל בהשוואה ביניהם. הייתי רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם והאם אולי כדאי בכלל לחשוב על מכשיר אחר?
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום פעם אחרונה שרכשתי מכשיר מסלקום קיבלתי אותו עם מדבקה של הלוגו של סלקום על המכשיר ובעת ההפעלה יש ניגון של הלוגו שלהם וגם יש בה המון אפליקציות של החברה ולא של החברה (get taxi למשל) שלא ניתן להסיר מהמכשיר..האם המצב יהיה דומה בקניית אייפון 6 מרשת פלאפון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי היום שמעתי ברדיו שהאייפון ימכר בישראל ב 800 ש"ח ... אפשר בבקשה הסבר איזה אייפון נמכר ב 800 שקל ?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-