גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מכשיר מיד 2 היה לי LG G2 הוא מושבת ממים אז אני קונה מכשיר יד 2 ב2000 אני חשבתי על האייפון 5S מה אתם אומרים עליו מה שחשוב לי הוא ביצועים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאלה שרצים מבינינו אתם מכירים אולי מין רצועה ששמים בה MP3 ואז מהדקים אותה ליד(סטייל הרצועה שמהדקים איתה את היד לפני זריקה)/לבטן, אבל משהו טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי חודשים רבים של ציפייה, הוזלת ריר על סרטונים, בדיקת המכשיר מכל הכיוונים האפשריים וסגידה למכשיר - זהו, סוף סוף קנו לי אותו! אז ככה, לפני כמה ימים אבא של חבר שלי טס לשוויץ, ששם זה אחד המקומות שמוכרים iPhone 3G ללא התחייבות במחיר זול יחסית. הוא נכנס לחנות של SWISSCOM, ולמרות כל ההזהרות שקיבלתי שיהיה צריך להזמין מראש ובמייל שקיבלתי מהם שאמר שמוכרים לאזרחי שוויץ בלבד, הוא ביקש IPhone, הראה דרכון ו... זהו!!! אני מאושרררררר!!!!!! וואי כל החלומות שלי התגשמו, עכשיו אני יכול למות בשקט... זהו, שיתפתי אתכם בחוויה שלי והוצאתי הכול מבפנים... הערה: אני מודע להתלהבות הבלתי-סבירה שלי לטלפון הסלולרי הזה, אין מה לעשות, זה יעבור עוד כמה דקות... נ.ב: מה דעתכם על הקנייה ועל ה-iPhone בכלל? …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
GALAXY S5 SM G900F הגדלת נפח איחסון פנימי בשימוש SD על אנדרואיד 6.0.1 שלום לכולם. במדריך הזה אני אדריך אתכם איך להגדיל את נפח האיכון הפנימי של מכשיר ה GALAXY S5 SM G900F. דגם ה S5 מגיע בשני נפחים, 16GB או 32GB ואם יש לכם 16GB אז אתם מכירים את הנושא שנפח האיכסון מתמלא ואתם נדרשים להסיר תוכנות ולפנות מקום. באנדרואיד 6.0.0, הייתה אפשרות לפרמט את כרטיס ה מיקרו SD בתור "אכסון פנימי", וכל המערכת הייתה מזהה שיש לכם יותר נפח אכסון. אולם באנדרואיד 6.0.1 , סמסונג בטלה את האופציה הזו. _ (לדעתי זה הכל קשור לכסף, למה לי לרכוש מכשיר 32GB אם אני יכול להגדיל את 16GB?) אני אישית ניסיתי לחפש את מערכת 6.0.0 למערך הישראלי שלנו אבל לא מצאתי כי לא קיים. כמה הערות לפני שנתחיל: * …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בארהב סמסונג גלקסי S. האם הבנתי נכון? אני לא אמור לשלם עליו מכס בכניסה לארץ אם הוא אצלי בכיס? האם אני יכול להביא יחידה אחת מכל מוצר שכתוב שם ואני לא אשלם על כלום? אני רוצה לרכוש מאמזון. מאיזה אחד לקנות, מאלה שמופיעים בקישור הבא? (זה מה שמצאתי, אם יש קישור יותר מוצלח עדכנו בבקשה). http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Touchscreen-Slot-International-Warranty/dp/B003U2T57E http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S-8GB-Unlocked/dp/B003TLNZLI האם המכשיר יעבוד בארץ (אורנג) בלי בעיה? האם יחטטו לי בכיסים כשאני חוזר ארצה? טיפים או המלצות נוספים? תודה לכולם וחג שמח לכם ולבני משפחתכם.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 23:30:59 ומה הסיפור עם הפריצה?צריך לפרוץ בעצמי, או …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את ה-Motorola Atrix המזדקן שלי במכשיר חדש. אני מחפש מכשיר באותו סדר גודל, ולפי מה שראיתי שני המכשירים בכותרת (וה-z1 compact) הם הקומפקטיים היחידים שאינם מסורסים לעומת אחיהם הגדולים. מבחינת רוב המפרט (כוח עיבוד, מצלמה, מסך) המכשירים די דומים, אבל לכל אחד יש יתרונות משלו: ל-Z3 Compact יש סוללה משמעותית יותר גדולה, הוא עמיד בפני מים ואבק, יש לו חריץ microSD, והממשק שלו קל יותר (אני לא הכי מת על ה-Touchwiz) ה-Alpha יותר זול, יש לו סוללה שניתנת להחלפה, מגיע עם 32gb זכרון אחסון לעומת 16 ב-z3 (אמנם אין לו מקום להרחבה, אבל 32 זה די והותר בשבילי - כרגע יש לי 16 שאני בקושי ממלא), ולמיטב הבנתי הוא יותר חסין (לא בפני מים ואבק, אבל כן חסין יותר, והבנתי שהזכוכית …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בכותרת אני מחפש נגן MP3, עם תקציב של 400 ש"ח. חשוב שיוכל להכיל לפחות 1GB. אני סומך עליכם לבחור בדבר הנכון. תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה מכשיר " במבצע " גלקסי A16 4GB והיה לי לפני זה רדמי נוט ישן 3 גיגה וזה עבד לי סבבה אז חשבתי ש 4 גיגה זה בסדר לא הרבה אני זה בסדר והמכשיר פשוט איטי ברמות קשות יש לאגים קשים כמו מחשב שאין לו זיכרון וחי על PAGE FILE ממש סיוט לעבוד איתו מקוטע כל הזמן שהוא מתעורר משינה התפריטים זזים ב SLOW MOTION ממש איטי !!!! , איך מוכרים מכשיר כזה ? ממש פשע לשים 4 גיגה על תוכנה כל כך כבדה כמו UI6-7 של סמסונג פשוט זוועה !!!! . התוכנה של סמסונג כבדה פי 2 משל ה XIOAMI שהיה לי מרגיש כל כך כבד ש 6 גיגה זה ממש המינימום אפילו לא הייתי יורד מ 8 או שה G99 פשוט חלש מדי ל UI 6-7 שלהם פשוט איטי בצורה מחרידה אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה ? או שפשוט לזרוק את ה לפח ולקנות מכשיר נורמלי עם 8 גיגה ז…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יצאנו לבדוק האם מכשיר הדגל של היצרנית הסינית יכול לספק תחרות ראויה לאלטרנטיבות המוכרות יותר בשוק כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/מחסל-דעות-קדומות-סמארטפון-ה-meizu-mx5-בביקורת/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-