גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5 האמת שהוא נראה דיי טוב, לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב) אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ? אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות. אבל אני מתעניין ב G2 , משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה קצת לדעת איך רובם מכוונים את הEQ,אולי גם אני אשנה את הסגנון שמיעה. האם רובם אוהבים "טראבל" "באס" "מיד".אני למשל לא אוהב מיד הרבה,זה צורם באוזניים אבל להתפעתי ראיתי בפורומים שגם כן פתחו אשכול בסגנון הזה ואנשים שם דווקא מעלים את המיד כאילו יש להם מגנים באוזניים. לבעליי נגן c2 ,J3 ועוד... יש גם את הbbe ותציינו גם אותו במידה והוא דלוק. יש לכתוב את הנגן והאוזניות עם הדגם המדוייק שבהם כיוונתם את האקולייזר. אצלי כרגע...עם הנגן cowon c2 אוזניות se215 shure: 80HZNORMAL 0 220HZWIDE -6 1.1khzwide +4 4.1khzwide -5 13khzwide +4 bbe+5 mach3bass+4 mp enhance ON stereo enhance+4 כל השאר כבוי. לפני כן היה לי 80HZNORMAL 1 220HZNORMAL -5 1.1khzNORMAL +5 4.1khzNORMAL -3 13khzNORM…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדונגל מהאתר הזה:http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex/810525_659384842.html?cn=null&PID=3640101&tp1=skim32X105Xd1d1845eb2a16fc8c518acd20b2ba9b6&tracelog=datafeeds&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fstore%2Fproduct%2FNew-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex%2F810525_659384842.html&cv=10887173&af=cj_3640101&vd=30 האם אני צריך לשלם מכס ומע"מ כשהוא מגיע לארץ? אם כן כמה מה המחיר הסופי שאני אשלם אחרי כל ההוצאות? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי גלקסי נקסוס ואני בהוט מובייל, הגדרתי APN בשביל ה MMS לפי האתר של הוט וזה עדיין לא עובד לי (תקוע פשוט על SENDING) יש פה מישהוא עם נקסוס שמחובר להוט מובייל ויכול לרשום לי את ההגדרות APN שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, פירסמתי במרקט את האפליקציה הראשונה שלי - Simon Deluxe משחק זיכרון פשוט - שיפור של המשחק סיימון המקורי. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sdp.simon_deluxe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZHAuc2ltb25fZGVsdXhlIl0. אשמח אם תורידו וגם לשמוע את דעתכם. בימים אלו אני עובד על כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, אבל העליתי אותה ככה בתור התחלה, לסיפתח (: שיהיה לכם חג שבועות שמח! שחר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתעניין בטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=829219 שני פרמטרים לא מובנים לי. 1) מה זה מצלמה ראשית? 2) מה זה פלאש? אני מניח שמדובר על זכרון פלאש ולא על פלאש של המצלמה ואם כן מה המשמעות שאין לטאבלט זכרון שכזה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי הרבה זמן של מחשבה, החלטתי ללכת על מחשב כף יד, שישמש בנוסף כפלאפון.[שיחות. SMS, וכ'ו]. אני מתכוונת למשהו בסגנון של iphone, אבל של חברה אחרת. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג בקצת אבל אני לא מאמינה שזה יעלה יותר מ-4,000. נורא קשה לי לבחור את הדברים האלה לבד כי אני לא מבינה בזה, אז הינה רשימה של הדברים החשובים שאני מחפשת במכשיר: - שישמש כפלאפון. - מוזיקה. שיהיה ממש כמו נגן אייפוד. שיהיה הרבה זיכרון. אני חושבת שיהיו בו מקסימום 50 שירים. שיהיו רמקולים טובים. - משחקים. שתיהיה אפשרות לשחק במשחקים, אז שהמסך והצבעים יהיו איכותיים. - אינטרנט. - שתיהיה אפשרות של תוספת זכרון. [גם אם אני לא אצטרך, פשוט לדעת שיש לי אפשרות להרחיב, "למקרה ש...".] - מקלדת... אני לא יודע…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני יומיים כיביתי את המכשיר והוצאתי את הסוללה אחרי משהו כמו 5 שעות הדלקתי את המכשיר אבל הוא אני לא מצליח להתקשר/לסמס, לקבל שיחות/SMSים ואין לי אפשרות לגלוש באינטרנט ללא wifi (כלומר אין 3G). המכשיר לא נפל או נפגם, אני לא מבין איך זה קרה. המכשיר נמצא על סטוק 4.1.2 ללא רוט כרגע (עוד לא נתתי לו השראות רוט). אני חושב שהחלק שהסים נמצא בו נפגע מקצר או משהו כזה. הוא רושם לי בחלק התחתון של הסטטוס בר "שיחות חירום בלבד" אבל מראה לי קווי קליטה לפעמים גם קליטה מלאה. דיברתי עם סלקום כי חשבתי שיש בעיה בסים אבל ניסיתי לשים סים אחר והמצב זהה, שמתי את הסים שלי במכשיר אחר והוא עבד. מה לעשות? נראה לי צריך לשלוח אותו למעבדה. במידה וצריך לשלוח למעבדה איזה תוכנה טובה יש לגיבוי מלא (עד כמה שאפ…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
והאם יש מכשירים אחרים שעלי לשקול? התקציב עד 4000 ש"ח לא מאמין שיש פלאפון שעובר את זה אבל בכל מקרה זה התקציב. בעקרון - מצלמה סבירה לתיעוד של פה ושם, ווידאו נורמלי שיהיה ברור, גלישה נוחה וברורה כמו באיפון, מסך גדול, שיהיה אפליקציות להעביר את הזמן ונגן נוח, אז מה יש חוץ מהאיפון?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008. הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים. אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט. iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע. החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES. סירטון: מקור: iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח (נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-