עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ToMeRv32,

תמיד מזהירים אותי מלהטעין את הפלאפון לידי בזמן שינה וכו', אז רציתי קצת להבין למה. בזמן הטענה המכשיר פולט יותר קרינה? המטען פולט קרינה (כלומר כבל ארוך פותר את הבעיה)? ואם כן, מה קורה בשימוש של מטען נייד? אם שמים על מצב טיסה אין קרינה בכלל?

• 7 תגובות
    • 13k צפיות
  2. פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט. 4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by noam142,

שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)

6. משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום

7. שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ngc224,

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ראינו מכשירים חכמים עם הספק טעינה מירבי גבוה יותר וגם מכשירים חכמים עם סוללות בקיבולת גדולה יותר - אך האם השילוב כאן יחד יהיה המנצח הגדול בהיבטי שימושיות אל מול משקל?לכתבה

11. אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

http://www.aliexpress.com/fm-store/803524/210703044-475206394/LOWEST-PRICE-8-ainol-NOVO-8-A9-Android-2-2-a8x-ARM-Cortex-A9-cpu-1.html לפי מה שהבנתי אפשר להתקין עליו את גרסא האחרונה של אנדריוד מה אתם אומרים? משתלם ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  13. בצעד המאפיין בצורה מושלמת את המדיניות של אפל, תידרש תמיכה ב-64 ביט לכל אפליקציה בחנות לפלטפורמת iOS החל מחודש פברואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-64-%d7%94%d7%99%d7%90-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by Meir787,

אז הסיפור הוא כזה, אני מקבל את הK1 בהנחה ענקית מפלאפון. החבילה כוללת 100 או 200 דק' ב10 שקלים, את המכשיר עצמו ב54 שקלים, ועוד ביטוח, שזה 15 שקלים, סה"כ 80 שקל בחודש. עכשיו השאלה שלי היא, האם המכשיר הזה שווה משהו בכלל ? שווה ללכת עליו במחיר כזה ? חשבתי גם על הV3, אבל אין לו אופציה של כרטיס הרחבה... אשמח לתגובות.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שבת שלום לכולם. אני צריך לקנות מכשיר חדש להורים ויש לי שאלה שדורשת עזרה אני מתלבט בין (אנדרואיד) MOTO G ושלל מכשירים סינים (XIAOMI REDMI2 \NOTE4G , HUAWEI HONOR4 , COOLPAD F2 ועוד....) לבין אחד ממכשירי הלומיה 535/635/735 מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיש להורים שלו ווינדוספון ולדעת איך הם מסתדרים איתה? אני לא מדבר על הורים טכנולוגייים יותר מידי. ואם היה להם לפני או אחרי מכשיר אנדרואיד והוא יכול לומר איך הייתה החוויה שלהם ומה היה להם יותר קל<?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני מעוניין להתקין בפלאפון שלי W995 פייסבוק פאנל. משום שכאשר אני נכנס לפייסבוק דרך Opera אז אין צ'אט ואפליקציות בפייסבוק. כאשר אני מוריד את זה יש לי קובץ RAR, אז לקחתי גם את הקובץ וגם לאחר ה- Extract ואת שניהם שמתי בפלאפון לבדוק (לא הייתי בטוח איזה צריך), עכשיו אף אחד מהם לא עובד. בקובץ של ה-Extract יש קובץ שקוראים לו instal אבל זה לא נותן להפעיל אלא רק לשלוח. (כמו כל קובץ בעייתי בסוני אריקסון) אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך אני מתקין את זה. בתודה מראש Mystery

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש המלצה על מכשיר סלולארי לחבר. עד כה הוא השתמש ב6120C כ3 שנים, ונהנה ממנו מאוד, פרט לזה שהוא מתחמם קצת, לאחרונה הוא התחיל לעשות לו בעיות ולכן הוא החליט להחליף אותו. מחפש משהו באותה תצורה, יציב, קשיח מבחינה חיצונית, לא מסך מגע, וכמובן מחיר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by xtract1,

אני מעוניין לרכוש מכשיר (או שניים) לבני משפחתי והוא עונה על כל הדרישות של מכשיר קומפקטי יחסית, זיכרון סביר (512M) ומעבד שאמור להיות מהיר. העניין היחידי הוא שאנחנו ברשת פלאפון ובמקום עבודתי של אבי אין כיסוי טוב למכשיר שתומך בתדר אחד ואילו כשיש כיסוי בשני התדרים הכל בסדר (בדקנו היום). בכל אופן, באתר הרשמי של סמסונג ישראל/סאני מצויין כי המכשיר תומך בתדרים של דור שלישי המתאימים לפלאפון בין היתר : 850 ו-2100 כפי שניתן לראות כאן מהצד השני יש לנו אתר מאוד מכובד, GSMArena שלפי רשימת התדרים שם "נעלם" לו התדר הנוסף, 850, מהטבלה כפי שניתן לראות כאן כדי לתמוך בעובדה שהמכשיר תומך בשני התדרים אפשר אולי רק לראות כי חברת פלאפון מוכרת אותו דרכה אך גם פה יש "אבל" כי גם שם יש גלקסי מיני ו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום. אני מאוד רוצה ללמוד לפתח אפליקציות לאנדרואיד- אז כמובן באתי לhwzone כדי למצוא מקורות לאיפה להתחיל. אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד לגלות סטיקי לזה בשביל אייפון ( ) ושאין בכלל לאנדרואיד ( ) אני חושב שהגיע הזמן שייפתח כאן סטיקי לזה- אני אתחיל עם מה שמצאתי (תקחו לצומת לבכם שנכון לכתיבת שורות אלו לא התחלתי ללמוד ממש ואני רק מחפש מקורות (..אז החלוקה לא משו -מצטער) מתחילים: http://www.makeuseof.com/tag/write-google-android-application/ מתקדמים: http://iandroid.co.il/academy/ http://developer.android.com/index.html תרגישו חופשיים להוסיף.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מכשיר הדגל הקמור והמתאחה של LG מתחילת השנה זוכה לקיצוץ מחיר משמעותי במיוחד ברשת הקמעונאות Expansys לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-lg-g-flex-2-זמין-לרכישה-אצל-הדוד-סם-במחיר-של-330-דו/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ביצה,

שלום חברים אני נתקלתי בבעיה שבאף מעבדה לא רוצים לעזור לי איתה. אני עם HTC ONE M7 כבר קרוב לשנתיים וכל הזמן הזה היתי עם ג'לי בין. בזמן האחרון החלטתי סתם לשדרג לגירסא 5, הורדתי רום מתאים והתקנתי. ההתקנה עברה חלק, והמערכת עולה ומתפקדת נפלא רק שהמודם לא עובד בכלל. בבדיקה פשוטה מצאתי כי מספר ה-IMEI "נמחק" מהמכשיר. משהו נתקל בבעיה דומה בעבר? משהו יודע מה לעשות? החבר'ה ב-XDA מציעים לשנמך גרסא או להתקין בכוונה גרסא שגויה כדי שהטלפון ישחזר את המידע הזה, האם כדאי? בתודה,

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Henz16,

ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.