גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היצרנית הסינית הבכירה בשוק חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה עם ביצועים מובילים בקטגוריה ויכולת טעינת סוללה שאין דומה לה - אך בכדי לקבל את הגירסה המתקדמת והמרשימה ביותר תצטרכו גם להשקיע סכום ענקי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בצעד שמפתיע את השוק, מיקרוסופט מורידה את תנאי השימוש לאפליקציות האופיס שלה בפלטפורמות מתחרות ומאפשרת לכולנו להיות פרודקטיביים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%95-ios/
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הנגן הזה? באיזה נפח כדאי? חשבתי על ה16 גיגה כי יש לי כרגע 1600 שקל. מאוד מאוד מאוד חשובה לי איכות המוסיקה. האם הרמה שלו לא יורדת מנגנים אחרים של apple? מה ההבדל בין הגירסה הראשונה לבין השניה ואיך אני יודע שאני אכן קונה את 2? האם יש איזה סימן על הקופסא? תודה רבה רבה ומצטער מראש על עומס השאלות!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמונות הדגמה: Clickwheel - מוכר מנגני ה-iPod לדורותיהם. התחיל בדור הראשון כגלגל פיסי, עבר בדור השני והשלישי לגלגל מגע ומהדור הרביעי הפך כבר לגלגל מגע לחיץ. Touchpad - מוכר מנגני ה-Zen של Creative ומנגני ה-HX0 של Iriver. כולל פד מגע צר וארוך המאפשר לבצע בחירה ע"י משיכת אצבע אנכית ואף בנגנים מסויימים ניתן ללחוץ על הפד עצמו לאישור הבחירה. ג'ויסטיק Cowon - מוכר מנגניה של חברת Cowon, המוכרים בהם הם מסדרת iAudio. הג'ויסטיק כולל חמישה מקשים, ארבעה בצדדים שמתפקדים בווריאציות שונות כגון רמת ווליום ומעבר שירים ומקש בחירה אינטגרלי באמצע. למרות שברשותי Creative Zen Touch ואני שולט מצויין בתפקודו, בחרתי ב-Clickwheel מכיוון שלפי דעתי הוא הכי נוח והכי ידידותי למשתמש החדש. אז.…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בדר"כ אומרים שרומים בשפה האנגלית הם מהירים יותר מהשפה העברית. האם זה נכון לגבי כל המכשירים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד תקציבי שכנראה אזמין מחו"ל בגלל המחיר מה דעתכם על שני הדגמים האלה ? מה הייתים מעדיפים ? והאם אתם מכירים דגמים אחרים ששווים בדיקה? שניהם עולים בסביבות ה 300 דולר שאלה נוספת: הטאטו פועל על אנדרואיד 1.6, האם אפשר להתקין עליו את ה2.1 ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ייתכן וזו תשמע שאלה טיפשית: התחברתי בבית לרשת האלחוטית ולפעמים כשאני גולש יש לי סימן של wi-fi למעלה (שאני משער שזה אומר שאני גולש דרך הרשת האלחוטית בבית) ולעיתים יש לי סימן של 3G/GPRS (שאני משער שזו הרשת הסלולרית). האם ישנה אפשרות להגדיר שזה תמיד יהיה דרך WI-FI כשאני מחובר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות שעון חכם שעובד על מערכת הפעלה android wear, האם המערכת הפעלה מציגה עיברית ומיישרת לימין ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גלאקסי S1 היום ניסתי להכנס למצב download mode בעזרת odin לפי המדריך הזה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7307656 אחרי שלחצתי start התקנה התחילה ואחרי שניה קו ההתקנה נעצר והיה רשום fail למעלה מאז המכשיר תקוע עם סימון של פאלפון ומחשב ובינהם סימן קריא צהוב.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-