גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים! לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3 אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI (שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE ) מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף כבר לפח את ה6230.. מה שחשוב לי זה קודם כל מצלמה טובה ואחר-כך שיהיה נגן טוב.. כמו כולם אני בהתלהבטות בין הדגמים השונים של נוקיה וסוני כאשר ברור שהייתי לוקח את הN95 אם הוא לא היה עולה 80 שקל לחודש.. למישהו יש רעיונות? כדאי אולי לחכות לאיזה מכשיר שאמור להגיע בקרוב? תודה..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון ובהחלט מעוניין לשדרג, הראם מאוד מציק והוא גם די איטי ומחרפן. מה האפשרויות המעניינות כרגע? מבין הסנסשיין [אני בסלקום אם זה משנה לתדרים] והגלקסי אס 2 יש למישהו מהם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת? ראיתי את הwildfire והוא ממש יפה בתור פלאפון מאוד זול...ככה שHTC מקבלת קצת עדיפות. בעיקרון מבחינת דרישות אני כן משחק וכן מצלם וכן גולש וכו'...אבל אני לא רואה סיבה שהפלאפון במחיר הזה לא יריצו משהו כמו שצריך. או שאולי אני טועה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי) בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI מסך מגע אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוס…
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מיד 2 היה לי LG G2 הוא מושבת ממים אז אני קונה מכשיר יד 2 ב2000 אני חשבתי על האייפון 5S מה אתם אומרים עליו מה שחשוב לי הוא ביצועים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אחרי צבא, וואלה האמת עד עכשיו לא היה לי יותר מידי טלפונים מתקדמים ממש. אני ברשת פלאפון, יש לי איזה דיל שאני יכול כמעט לקחת כל פלאפון, ויוצא לי מחיר טוב. זה מתחלק לכמה קטגוריות, מהפלאפונים הרגילים כרגע מה שנראה לי נוח ויחסית "פשוט" זה הסוני אריקסון W995. יש את הסמארטפונים - שאת האמת אני לא ממש הבנתי לאיזה שוק של קונים זה פונה? כלומר למה לי לקחת לדוגמא בלאקברי, או E72? מה היתרון שלהם? בבלקבארי יש לזה רשת משל עצמו? כלומר אפשר לשלוח הודעות בחינם או משהו כזה. (אשמח להסבר בעניין) ויש האייפון בוא נגיד, שיצא לי קצת ככה לתפעל אותו אצל אנשים אבל אני לא באמת יודע כמה אני הולך להשתמש בכל האפליקציות והדברים.. כלומר כמה למשתמש הממוצע באמת יש מה לעבוד עם האייפון..? (מעבר לזה צריך לה…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נוקיה 2690 סוני אריקסון W205 נוקיה 3555 נוקיה 2700 סוני אריקסון W350 סוני אריקסון Z530 סוני אריקסון W300 סוני אריקסון W850 סוני אריקסון K550 סוני אריקסון J108 סוני אריקסון W800 סוני אריקסון W810 אני צריך קצת עזרה , מבין המכשירים האלה תנו לי בבקשה איזה 3-5 מכשירים הכי טובים? לפי סדר של מקום ראשון שני שלישי וכן הלאה אם אפשר תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
יש מיני, פרו, איר ועוד כמה אני צריך המלצה..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-