גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/motorola-droid-turbo-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחר שאב הטיפוס השני של הפרוייקט של גוגל ששואף לשנות את הדרך בה אנחנו מסתכלים על סמארטפונים הוצג בתערוכת CES, מידע חדש עולה על התקדמות הפרוייקט ועל זמינותו לכתבה: http://hwzone.co.il/project-ara-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%a4%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי LG G3, התקנתי וואטסאפ והשתמשתי במכשיר, כמובן נפתחה תקייה בשם "Whatsapp" עכשיו רציתי להעביר את היסטוריית ההודעות שלי מהטלפון הישן, גלקסי 3. עשיתי גיבוי בגלקסי 3, העברתי את התיקיית וואטסאפ למחשב ומהמחשב לG3 נאלצתי לשנות את שמה כיוון שיש כבר תקייה "Whatsapp" אחת אז קראתי לה "Whatsapp2". הסרתי את ההתקנה של הוואטסאפ והורדתי מחדש. הG3 לא משחזר לי את השיחות מהגלקסי. אחר כך ניסיתי לקחת קובץ בשם msgstore-2015-03-10.1.db.crypt ולזרוק אותו לתוך תיקיית "Whatsapp". התקנתי מחדש את הוואטסאפ וזה לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 47.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי. אני מוניין לקנות טאבלט סיני עם מערכת הפעלה win ומעבד Intel שישמש אותי ביום יום (לימודים ועבודה). התקציב של הוא 1000 ש"ח ואם יש הצדקה מוכן להוסיף עוד 200. אני מעוניין במכשיר תומך sim שאוכל לנצל גם כ- GPS. מחפש מכשיר עם מפרט טוב, כמובן בגבול התקציב. מסך טוב (ישמש אותי רוב שעות היום) וסוללה חזקה. אני אשמח להסבר לגבי תדר הקישוריות רשת, אם יש משהו כדאי יותר מהשני. (אני דרך הוט מובייל) ראיתי את הדגמים הבאים: PIPO W3F 10.1 ONDA V919 3G Air 9.7 אשמח לעזרה או כל חוות דעת. אני פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי NOTE 1 Galaxy, קניתי אותו בין הראשונים בארץ שעוד הביאו אותו ביבוא לא רישמי. נדמה שקניתי אותו מלפני יותר מארבע שנים, לא זוכר. בכל מקרה, אתמול כשנסעתי ברכבת לא יכלתי לגלוש, לשלוח סמס או להתקשר מהפלאפון. כששלחתי סמס אז הוא הראה לי כזה "אין כניסה" אדום ליד הסמס ואמר לי לנסות מאוחר יותר. כשהתקשרתי אז הוא לא ממש הצליח להתקשר. נלחצתי, אבל מה שעשיתי זה פשוט לעשות REBOOT לפלאפון ואחריי זה, זה עבד. צריך לציין שהיו אנשים אחרים ברכבת(הרכבת עמדה) שהפלאפונים שלהם עבדו והם עשו שיחות. ניסיתי גם לצאת מהרכבת(היא לא יצאה מיד) וגם שם לא הצלחתי לשלוח סמס או להתקשר. נראה לי זה קרה לי יום אחריי עוד פעם ואז שוב REBOOT תיקן את זה. השאלה, ממה זה נובע והאם כדאי לקנות פלאפון חדש? אני מת לאייפו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבנתי שכבר אי אפשר אבל תקנו אותי אם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אבא שלי נמצא בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי את הטאבלטים הבאים (אחד מהם): http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113027-REG/acer_nt_l5faa_001_10_1_mt8127t_2gb_32gb_emmc_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1067795-REG/asus_tf103c_a1_bundle_wh_10_1_z3745_1gb_16gb_android4_4_bundle_white.html אני לא יודע מה קורה לגביי אחריות, אם המוצר נקנה בארה"ב, האם יש לי "אבא ואמא"- למי לפנות במידה וישנה תקלה כלשהי?? אשמח לעזרה דחופה.. החברות הן: Acer, Asus
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מאחר וזה נגן פופולרי, ואני בעל גאה של D2 4G לבן אז אני פותח את הת'ראד הזה כהמשך ישיר לקודם *** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** * רשימת רדיו מסודרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו. הרבה יותר נוח ושימושי * איקון D2 קחו את הקובץ המצורף ( Cowon D2 Icon.zip ) ותשימו את הקבצים Autorun.inf ו- …
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. האם אפשר לרכוש שני סימים רגילים (שמקבלים הודעות) עם אותו מספר טלפון, כדי שיהיו שני מכשירים שדולקים ביחד עם הסימים האלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למפתחת החומרה הבריטית יש ליבה חדשה שמבטיחה להיות זולה וחסכוניות עוד יותר מה-Cortex A53, בתקווה לחבר מיליארד משתמשים נוספים אל עידן הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-יעילה-עד-היום-arm-מכריזה-על-ליבת-ה-cortex-a35/
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-