גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול מצאתי שאופיס דיפו החלו למכור את האיפון 8GB ב2998 ש"ח כולל מע"מ. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EihEL4KMqTPAzb1tbJO9Vm0:12bbi68k5?id=4036497&pr=&N=2 השאלה היא האם מותר להם למכור אותו? עד כמה שידעו לי, הוא שכדי להפעיל את הIPHONE צריך להירשם עם האחת הספקיות שיש להם הסכם עם APPLE כמו AT&T US, O2 UK, Orange FR וכו', אז כדי להפעיל אותו בישראל צריך לפרוץ אותו.. אני יודע שיש הרבה חנויות קטנות בארץ והעולם שמוכרות IPHONE פרוץ, אבל לא ציפיתי שרשת ענקית כמו אופיס דיפו תעשה זאת.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! אני נמצא בשלבי אפיון התחלתיים של אפליקצית אייפון ואייפד. באופן כללי, האפליקציה תהיה מקום מפגש/ זירה , בה יפגשו משתמשי קצה בנותן יעוץ ,בעל מקצוע היודע לתת יעוץ (צד שלישי) (המפתח הוא צב ב ומקבל השירות הוא צד א) משתמשי הקצה מורידים את האפליקציה בחינם ובמידה והפעילו אותה ובחרו נותן שירות ליעוץ און ליין הם מאשרים חיוב דרך האפסטור. הייחוד האפליקציה שלי הוא שיש נותן שירות אותו אני מעוניין לרתום תמורת תשלום פר יעוץ. שאלתי היא : עם העברת סכום החיוב ממשתמש קצה, 30 % הולך לאפל ו70 למפתח. במקרה שלנו, חלק מהסכום המתקבל מאפל (70 %)צריך לעבור לצד ג הנרתם/ מגוייס לתת יעוץ. מה המודל הנכון לבצע העברה לצד ג? חשוב לנו שהתשלום לצד ג נותן השירות בפועל , יהיה ישירות מאפ…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=134201. האם זה בכלל ישים לדעתכם לאור הבעיות הרבות והיקרות לתיקון של מערכות הידראוליות דומות באופניים כמו בולמי זעזועים הידראוליים , בלמים הידראוליים וכיוצא בזאת .נכון שבאופניים של קרוב לעשר אלף ,משולבות מערכות הידראוליות משובחות שעומדות מבחינת אמינות בשורה אחתעם מערכות מכניות סטנדרטיות , אולם גם אז מדובר בתיקונים יקרים מאוד כשתקלות לבסוף קורות .2. מה עם התגובתיות הנמוכה של מערכות הידראולית שמשמשות להנעה כמו למשל תיבות הילוכים אוטומטיות ?3. מה עם מחלות ילדות ראשונות , נזילות שמן , תדירות החלפות שמן ?4. והשאלה החשובה מכל , היכן הערבון שהמוצר יסופק בסופו של דבר ללקוח שמשקיע סכום לא מבוטל בכספו?אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השקות כל דגמי המעבדים הניידים החדשים במשפחת Raptor Lake מלווה בקווים מנחים מעודכנים עבור ניידים שימצו את השימוש בטכנולוגיות העדכניות והמתקדמות ביותר - בואו לקרוא על המשמעות מאחורי תקן ה-Evo בשנת 2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
מתקפת שוק הביניים של סמסונג נמשכת עם צמד דגמים חדשים - שאחד מהם בעל קיבולת סוללה מרשימה במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ל-Xiaomi, סמסונג ו-OnePlus יש דגמים חדשים בנוף המקומי שיעזרו להעשיר את ההיצע ברמות מחיר שונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו, לזה לא ציפיתי מחברה כמו אורנג http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/why-orange/ פשוט ביזיון
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בראשון ליולי, יוצאת תוכנית חדשה. למישהו יש פרטים? הבנתי שהוזילו מחירים.
-
- 20 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי אורנג' חיילים. 1) יש לי צו גיוס, האם אני יכול להצטרף לתוכנית? 2) האם המצבע של V3 תקף? הינה המצבע: http://www.orange.co.il/corporatenew/soldierssec/soldiers.htm (19 ש"ח בחודש בילבד)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם מוזל במעט של ספינת הדגל הקוריאנית, אשר לא מוותר על שימוש ב-Snapdragon 855, ינסה לאתגר את ה-Galaxy S10e הפופולרי בשוק המקומי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi שדרגה משמעותית את הנתונים של דגם ה-Redmi הבסיסי ביותר שלה - ותציע אותו עם סוללות של 5,000mAh או 6,000mAh במקומות שונים בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-