עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה

2. ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש

5. משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה

7. דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה

8. מתקפת שוק הביניים של סמסונג נמשכת עם צמד דגמים חדשים - שאחד מהם בעל קיבולת סוללה מרשימה במיוחד לכתבה

9. ל-Xiaomi, סמסונג ו-OnePlus יש דגמים חדשים בנוף המקומי שיעזרו להעשיר את ההיצע ברמות מחיר שונותלכתבה

10. למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה

11. שמעו, לזה לא ציפיתי מחברה כמו אורנג http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/why-orange/ פשוט ביזיון

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by chenrp,

בראשון ליולי, יוצאת תוכנית חדשה. למישהו יש פרטים? הבנתי שהוזילו מחירים.

• 20 תגובות
    • 16.4k צפיות
  13. Started by McMerc,

יש לי כמה שאלות לגבי אורנג' חיילים. 1) יש לי צו גיוס, האם אני יכול להצטרף לתוכנית? 2) האם המצבע של V3 תקף? הינה המצבע: http://www.orange.co.il/corporatenew/soldierssec/soldiers.htm (19 ש"ח בחודש בילבד)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה

15. סמארטפון חדש נוסף של Xiaomi מצטרף להיצע המקומי - לטובת אלו שמוכנים להתפשר מעט על יכולות הצילום בכדי לשלם פחות לכתבה

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה

17. דגם מוזל במעט של ספינת הדגל הקוריאנית, אשר לא מוותר על שימוש ב-Snapdragon 855, ינסה לאתגר את ה-Galaxy S10e הפופולרי בשוק המקומי לכתבה

18. Xiaomi שדרגה משמעותית את הנתונים של דגם ה-Redmi הבסיסי ביותר שלה - ותציע אותו עם סוללות של 5,000mAh או 6,000mAh במקומות שונים בעולםלכתבה

19. האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. אני כרגע מתלבט בין: ONDA VI40: יתרונות: זול - 220$ בPANDAWILL אנדרואיד 4 SPEC חזק, אבל לא מדהים - All Winner A10, 1GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400 MINI HDMI מסך IPS עם 5 נקודות מגע מצלמה אחורית 5MB חסרונות: מצלמה קדמית 1.2 רק 8GB זיכרון סוללה לא חזקה במיוחד 6500MHZ U9GT 2: יתרונות: אנדרואיד 4 עדיין לא יקר - 235$ בPANDAWILL SPEC טיפה יותר חזק Rockchip RK2918, 1GHz, Cortex A8; GPU: GC800 16GB זיכרון סוללה טיפה יותר חזקה 8000MHZ מסך IPS עם 10 נקודות מגע מצלמה קדמית 2MB חסרונות: מצלמה אחורית 2MB SPEC טיפה יותר בזבזני בסוללה אין HDMI HP touchpad: יתרונות: spec חזק - מעבד כפול ליבה עם GPU ANDRENO 220 16GB זיכרון חסרונות: אין מצלמה אחורית מצלמה קדמית 1.3MB בטריה לא חזקה במיוחד …

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  21. ברשותי מכשיר Motorola Atrix 4g שכבר התחיל להתיישן, וחשבתי להחליף אותו במכשיר חדש. הגודל שלו מאוד נוח לי (117.8x63.5 ס"מ ומסך 4 אינץ'), והבעיה שלי (שלמיטב הבנתי הרבה מזדהים איתה) היא שכמעט כל המכשירים הנורמליים כבר הרבה יותר גדולים מזה ופשוט לא נראים לי נוחים במיוחד. המכשיר היחיד המודרני בגודל הזה שמצאתי (ושניתן להשיגו בארץ) הוא Samsung Galaxy S4 Mini (בערך אותם מימדים כמו ה-Atrix, קצת יותר ארוך וקצת יותר צר ודק). כמובן קיים גם ה-Xperia Z1F שהוכרז עכשיו, אבל לא ברור מתי הוא יהיה זמין בארץ, אם בכלל. האם יש עוד מכשירים נורמליים שעונים על הדרישה הזו?

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by Shtupel,

בסופו של דבר זה ניראה שהשניים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה שגם ככה תצא עוד מעט כעידכון לכלל המכשירים. אז מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי חבר'ה. מי לא מכיר את טכנולוגית השן הכחולה (bluetooth). ישנם אנשים האומרים שהמוצר אינו פולט קרינה מסרטנת מהסיבה שאלה בכלל גלי רדיו ובגלל זה אוזניות BT הן הדור הבא של האוזניות. מצד שני אנשים לא אוהבים להשאיר את הBT דולק במכשיר מהסיבה ש"זה מסרטן" ותמיד אני שומע "אני רוצה ילדים" ועוד תירוצים אחרים.. אז מה נסגר? זה פולט או לא? חשוב לי לדעת מהסיבה שאצלי הוא דלוק כל הזמן ואני משתמש בו כל הזמן,במיוחד בבית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. (אני לא מאמין שאני פותח סקר) אז 4 שנים אחרי - אני עדיין עם ה IRIVER H120 הנאמן שלי, איכשהו זמן הסוללה מרגיש כאילו הוכפל, הוא נראה כמו חדש, משמש אותי עדיין בצורה כמעט יום יומית, ואני מבסוט ממנו יותר מאי פעם זאת הייתה אחת הרכישות הטובות שלי, שמח שלא הלכתי על IPOD. (ברמיזא מדובר על איכות מוצרי APPLE שמיוצרים תחת מדיניות "שנה הבאה תזרקו ותקנו חדש" , בניגוד למוצרים אחרים) מה אתכם? כמה זמן הנגן-גאדג'ט הנוכחי שלכם אתכם?

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.