עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by טוסטר,

אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום אני מעוניין להזמין מספר טלפונים רגילים מחו'ל (לא סמארטפונים) והייתי מבקש לדעת האם יתאימו לעבודה ברשת אורנג' ובסלקום. להלן נתוני התדרים והרשת שלהם: 1. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 800 / 1900 2. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 2000 1X 1900 / 800 3. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - GSM 850/900/1800/1900 (Quadband) CDMA 800/1900 תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by d1v,

שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כולם נוקיה, למיטב הבנתי כולם דור 3.5 או משהו אשמח לחוות הדעת של משתמשים אחרים כולם מסלקום דרך אגב. אשמח לדעת מי מהם הוא המתקדם או יפה או המועדף עליכם כולל היתרונות והחסרונות של כל מכשיר תודה מראש, קובי.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ה-Apple Watch נחשף באופן מלא עם תג מחיר של בין 350 דולר ל-10,000 דולר וחיי סוללה בינוניים מינוס - וכעת המלחמה האמיתית על שוק המחשבים הלבישים מתחילה, בין אם תרצו זאת ובין אם לא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by guypld,

יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by D-M-X,

מישהו יכול לפרט עליו קצת?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by ag43,

אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Googleness,

טוב זה משגע אותי כבר אז אני אתייעץ. עכשיתי כבר ROOT, והתקנה שלל שלל רומים בכל מיני מכשירים אבל הפעם זה כבר מאתגר. המכשיר הוא Galaxy Note 3 LTE (SM-N9005) הוא מאיזה ייבוא פרטי או משהו היה ונגמרה לו האחריות אז אמרתי נתפרע נתקין מוד כלשהו וננסה. עכשיו בדרך לפני שפגה האחריות הוא קיבל עדכון גרסה לאנדרואיד 5. כשאני מנסה להתקין את Clockwork דרך Heimdall יש תקלה (באג) עם המודל הספציפי הזה שיוצר תקלת תקשורה בין המכשיר לתוכנה. כשאני מנסה להתקין מODIN זה מתקין בסדר ויש אישור שהכל הצליח אבל כשאני נכנס ל Recovery זה הולך לברירת מחדל ולא ל Clockwork. ניסיתי דרך עקומה עם Rom Manager מתוך הטלפון זה טוען הכל כמו שצריך ומראה שמותקן Clockwork 6.0.4.8 (בדיוק מה שהייתי צריך להתקין לפי המדריך …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, מישהו שמע על חברת PowerRocks ? לפי האתר שלה היא נראת כמו חברה סינית שלא מפרסמת יותר מידי מידע טכני על המוצרים שלה. אייבורי מוכרים כמה סוללות גיבוי של החברה במחיר די נמוך ביחס לסוללות גיבוי בעלות שם (לא משהו אקראי נתונים פיקטיבים מebay). משום מה, בכל אתר מחו"ל ניראה שהמכירים של הסוללות של PowerRocks יותר גובהים ממה שאיבורי מוכרים, האם יכול להיות שאיבורי מוכרים זיוף סיני זול (זול יותר !) ? בכל מקרה אשמח להמלצות לסוללות גיבוי אמינות בלי פרמטרים מזוייפים במחירים סבירים (לא משנה אם בארץ או מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

כעקרון מכשיר הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל מחול, ולא יהיה מכס כי שולחים אותו למדינה כלשהי ויביאו לי אותו. ההתלבטות היא בין OnePlus One או נקסוס 5.. יש עוד אפשרויות?

20. Started by card,

שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by gkman,

אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Satlan,

אהלן, בעוד כחודש אני עולה על מדים, ואני מעוניין באייפון דור 3 לשם שימוש בפייסבוק ולמיילים דרך הרשת דור 3. האייפון כנראה הכי מתאים לי עקב הנוחות שלו לעומת שאר הטלפונים. יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים