עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Satlan,

אהלן, בעוד כחודש אני עולה על מדים, ואני מעוניין באייפון דור 3 לשם שימוש בפייסבוק ולמיילים דרך הרשת דור 3. האייפון כנראה הכי מתאים לי עקב הנוחות שלו לעומת שאר הטלפונים. יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by איסתרא בלגינא,

שוב שאלת ניובי: סוני Xperia S ששודרג לקסטה. שמתי לב ששום תוכנית שאני פותח לא נסגרת עד שאני מאתחל את הטלפון - לרובן אין בכלל אפשרות של סגירה, חזרה למסך הראשי משאירה אותן רצות או קםואות ברקע. גם לאלו שיש, למשל Waze (הייתם מאמינים שרק היום בבוקר קלטתי למה זה שמה? ), לא נסגרות אלא רק עוברות לרקע, לחיצה ממושכת כל כפתור הבית והיא עדיין ברשימת התוכנות שרצות. זה אמור להיות ככה?

4. אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. ה-ZUK Z1, המכשיר הראשון מתת המותג השאפתני של לנובו ושותפות, נראה מבטיח מאוד וזמין לקנייה במחיר מפתיע לכתבה: http://hwzone.co.il/קוטל-ה-oneplus-one-הטרי-כבר-זמין-לרכישה/

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום אני קניתי לא מזמן את מכשיר הניווט החדש Mio Moov S501 , מותקנת בו תוכנת ניווט MioMaps ואני לא ממש אהבתי אותה , אז רציתי לדעת האם אני יכול להתקין במכשיר הניווט הזה תוכנת ניווט של iGO , עם המפות של ישראל כמובן , חפשתי כבר באינטרנט אבל מידע מדוייק לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו פה יודע ויוכל לעזור , וגם אם זה אפשרי אז מאיפה אפשר להוריד את התוכנה ואיך להתקין אותה במכשיר , פשוט אף פעם עוד לא היה לי מכשיר ניווט כלשהו , זה המכשיר הראשון שלי , בגלל זה אני לא יודע איפה למצוא את התוכנה ואיך להתקין אותה , תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. היי, יש לי מכשיר פלאפון של פלאפון עם סים. המכשיר כבר לא במיטבו. ורוצים לגבות עליו סכום לא הגיוני לתיקון. יש לי בבית מכשיר ישן של אחותי שהיה של אורנג'. ויש בו אפשרות לסים קארד. מה אני צריך כדי שהסים שלי יעבוד על המכשיר שלה? האם יש מגבלות כלשהם? שמעתי גרסאות חלוקות בנושא, שאם יש הבדל בין הדורות זה עלול לא לעבוד או משהו כזה. תודה..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.

12. Started by י ו ל י 1,

שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Walla! Tech Nana10 מחשבים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

כעקרון מכשיר הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל מחול, ולא יהיה מכס כי שולחים אותו למדינה כלשהי ויביאו לי אותו. ההתלבטות היא בין OnePlus One או נקסוס 5.. יש עוד אפשרויות?

17. משתמשי פיקסל 10 הם הראשונים שיזכו לנסות את הפיצ'ר ההיסטורי שמחבר לראשונה בין Quick Share לבין AirDrop. איך זה עובד, מה המגבלות, ומה לגבי האבטחה?לכתבה

18. שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.