גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין לקנות N95 עכשיו, או לחכות (אפילו שנה) ולקנות IPHONE... מה אתם אומרים? מה יותר טוב? או אולי יש משהו הרבה יותר טוב משניהם?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, בעוד כחודש אני עולה על מדים, ואני מעוניין באייפון דור 3 לשם שימוש בפייסבוק ולמיילים דרך הרשת דור 3. האייפון כנראה הכי מתאים לי עקב הנוחות שלו לעומת שאר הטלפונים. יש צפי מתי הוא יגיע למפעילות ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שוב שאלת ניובי: סוני Xperia S ששודרג לקסטה. שמתי לב ששום תוכנית שאני פותח לא נסגרת עד שאני מאתחל את הטלפון - לרובן אין בכלל אפשרות של סגירה, חזרה למסך הראשי משאירה אותן רצות או קםואות ברקע. גם לאלו שיש, למשל Waze (הייתם מאמינים שרק היום בבוקר קלטתי למה זה שמה? ), לא נסגרות אלא רק עוברות לרקע, לחיצה ממושכת כל כפתור הבית והיא עדיין ברשימת התוכנות שרצות. זה אמור להיות ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם קיים נגן MP3 קטן מימדים עם מיני סאב-וופר? אני מעוניין בהמלצה לנגן MP3/MP4 עם רמקולים סטריאופוניים מאוד חזקים (רצוי 2.1), סוללה נטענת שמספיקה להרבה שעות של האזנה למוסיקה (רצוי מעל 20 שעות בלי הטענה), זיכרון פלאש בנפח של 16GB ומעלה, ותמיכה בשירים עם שמות בעברית. התקציב לא מוגבל בגבולות ההיגיון (רצוי לא יותר מאלף ש"ח, אבל אפשר לחרוג).
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכנן על ה SG2, אבל סנכרון עם OUTLOOK קריטי בשבילי והבינותי שיש לא מעט בעיות עם הסמסונג KIES. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מתלבט בין שני מכשירים המוצעים חינם ממקום העבודה, ההתלבטות היא בין J7 2016 לבין A5 2017, דבר אחד שממש קסם לי במכשיר ה-J7 הוא פלאש במצלמת הסלפי הקדמית. לאחר צפייה באין ספור ביקורות הבנתי את הדברים הבאים. J7: זיכרון RAM 2 גיגה, זיכרון פנימי 16 גיגה, מסך גדול "5.5 אך נחות באיכות משל ה-A5(בנוסף לא גורילה גלאס), סוללה נשלפת(אפשרי להחליף), פלאש למצלמה קדמית(אהבתי), חיבור רגיל מיקרו USB נפוץ יותר, ספיקר חלש לטעמי, A5:זיכרון RAM 3 גיגה, זיכרון פנימי 32 גיגה, מצלמות איכותיות יותר מאשר ב-J7 גם קדמית וגם אחורית, מסך איכותי יותר אך קטן יותר "5.2(גורילה גלאס), סוללה לא נשלפת, עמיד למים ואבק עם תקן IP68, חיבור טעינה חדש …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלט לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!) וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח). מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר, שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מכשיר פלאפון של פלאפון עם סים. המכשיר כבר לא במיטבו. ורוצים לגבות עליו סכום לא הגיוני לתיקון. יש לי בבית מכשיר ישן של אחותי שהיה של אורנג'. ויש בו אפשרות לסים קארד. מה אני צריך כדי שהסים שלי יעבוד על המכשיר שלה? האם יש מגבלות כלשהם? שמעתי גרסאות חלוקות בנושא, שאם יש הבדל בין הדורות זה עלול לא לעבוד או משהו כזה. תודה..
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-