גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
המותג הקנדי ממשיך את מסעו בעידן האנדרואיד עם ה-Motion - שאינו כולל מקלדת מקשים אך כן יספק לכם סוללה נדיבה והגנה מפני מים ואבק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה השם ה"מקצועי" של אוזניות עם קשת קטנה מעל האוזן למניעת בריחה של האוזניה מהאוזן? האם יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סטראו לקניה בארצות הברית דיי חשוב שיהיה עליהם מקשים אבל לא קריטי שיהיו איכותיות (שהמוזיקה תהיה טובה...) ורצוי מאוד שיהיו כוללות דונגלים (של 3.5 וUSB) חשבתי על http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets/nokia-bh-501-bluetooth/4505-12523_7-32469611.html?tag=prod.txt.2 או על http://reviews.cnet.com/headphones-headsets/toshiba-wireless-audio-headphone/4507-6468_7-31383128.html?tag=nav התקציב שלי הוא בין 50 ל100 דולר אני אשמח לחסוך אם יש דברים לא חיוניים נ.ב. אני מדבר רק על אוזניות של קשת מאחוריי הצוואר תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HYUNDAI CJC 9200 צריך דף אינרנט ואם אתם יודעים חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מבקש המלצה על אוזניות in-ear סיליקון רגילות עם חוט ולא אלחוטי בתקציב של עד 500 שקל כמובן מעדיף באזור ה100 או פחות חשוב באס איכותי וצליל נקי, מיועדות לספורט מוזיקה בלבד
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות Over-Ear במחיר של עד 35$. נתקלתי בAmzon ודומיו ב-Superflux HD 681 והן נראות לי אחלה (אני לא מחפש משהו יותר מדי). השאלה שלי, מה דעתכם על האוזניות, ומה בקשר ללינק הבא: http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Superlux-HD681B-Semi-open-Dynamic-Stereo-Professional-Monitoring-Headphones-Earphone-HOT-FREE-SHIPPING/1561185367.html (Aliexpress).. האם בכלל מקוריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-