גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: עם מסך מגע iPod touch 4 gb/2.8inchmp3mp4 Clubin iTouch 4GB תיאור המוצר מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 4GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורף תוכנת המרה) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2789 ש"ח לגרסת ה60GB , יש גם גרסא של 40GB שתגיע בהמשך , הנגן גם יגיע לבאג בזמן הקרוב יכולות מתקדמות כמו WIFI ,BT מסך מגע 5 אינץ' וWINDOWS CE כל הפרטים : http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2823
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה. לא הייתי בטוח אם יש טעם לחזור לפוסט שבו דנו בשעתו על הנושא. http://hwzone.co.il/community/threads/559885-מייקרוסופט-סרפייס-פרו-3-בארץ#.VSrBG-kcTIo הסיפור שלי הוא כזה. הבאנו בשעתו את הסרפייס לארץ לאחר נסיעה לארהב, העברנו אותו ללא מיסים. הסרפייס נפל לבני ונסדק לו המסך. בהתכתבות עם מייקרוסופט הם מציעים בתשלום של 300+ יורו להחליף אותו באחד שעובד. הם לא מוכנים לקבל במשלוח אלא מהארצות בהן הוא משווק. אני נוסע בעוד יומיים לגרמניה וכבר הסדרתי את עניין ההחלפה והתשלום עבורה. הפעם בכוונתי לעבור בחזרה לארץ באדום ולהצהיר על המכשיר. השאלה שלי כאן עלתה בעקבות חבר שסיפר לי שיש מכשירים , למשל זה קיים בסמארטפונים מסוימים, שלא מתירים להביא אותם לארץ למשל מהסיבה שהם משדרים …
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נגיד שיש לי על הנגן סרט כלשהו, אני רוצה לנגן אותו ולראות דרך הטלויזיה, ניתן לחבר את הנגן עם כבל TV-OUT או משו כזה ואז לראות בטלויזיה.? זה נכון? הכבל מגיע עם הנגן?, אם לא היכן אפשר לקנות (לינקים חבר'ס)...? תודה, Aviko
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ראשית, יש כמה דברים שלא מובנים לי אחרי כמה שיטוטים ובירורים שעשיתי - אין נגן ברמה גבוהה שהוא רק נגן מוסיקה? פשוט לראות וידאו בנגן לא כ"כ מעניין אותי, אבל אני מחפש נגן עם הרבה מקום 80GB + לפי מה שחיפשתי, כל הנגנים האלו - הם נגנים של וידאו ויש בהם מלא תכונות שאני לא כ"כ צריך, לכן אני שואל. אני יודע שאני רוצה iAudio כנראה מכיוון שלפי מיטב הבנתי והתרשמותי - זהו הנגן שמקליט באיכות הכי גבוהה מבין החברות. הבנתי שבiPod אין אפשרות הקלטה, אלא עם אוזניות מקליטות שקונים במיוחד. למישהו יש מושג אם זה נכון? אני מוסיקאי, אני צריך משהו שגם מקליט חזרות (תופים, בס, חשמלית וכו') באיכות טובה. לחבר שלי היה מכשיר iAudio של 30GB, לא יודע בדיוק את שם הדגם, הוא השאיל לי אותו לכמה ימים, והוא פשוט ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות הזמנתי מנורת לד עם 12 צבעים, שלט וכו.. היום בבוקר(6/6/12) הלכתי להביא אותה מהדואר, הגעתי הביתה חיברתי אותה היא עבדה מצוין, באתי להוציא אותה כדי להחזיר את המנורה הישנה(עד שיגיע לי מתאם מבית מנורה אחת לשתי בתי מנורה) והיא יצאה לי רק חצי מנורה והחצי השני שלה היה בתוך הבית מנורה, הוצאתי אותו משם, חיברתי בחזרה את שתי החלקים של המנורה, חיברתי שוב לבית מנורה והמנורה כבר לא עובדת, יש בתוך המנורה כמה כבלים כנראה שצריך לחבר את הכבלים בין המנורה לחלק השני כדי שזה יעבוד, ואין לי מושג בזה אני די גרוע באלקטרוניקה. הנה כמה תמונות להמחשה: http://img15.imageshack.us/img15/8454/19814803.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4475/85254655.jpg http://img252.imageshack…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש ברכב טלפון קבוע של חברת מוטורולה מדגם m990 שנרכש מחברת סלקום. לפני כחודש אבא שלי עבר לחברת אורנג' ורציתי לדעת איך אוכל להחליף את הסלקום נויגייטור בתוכנת הניווט של אורנג' (אורנג' gps) שניהם של חברת טלמפ. תודה רבה לכל העוזרים!v
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה מכשיר הכי טוב אפשר לקנות ב300 שקל? שיהיה בו כמה שיותר דברים MP3 אינטרנט מצלמה וכו' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
לאחר מחקר קצר שעשיתי באינטרנט ראיתי שחברת ברנס אנד נובל חברו לחברת סמסונג והוציאו יחד את הטאבלט Samsung Galaxy Tab 4 NOOK Edition. רציתי לדעת האם ניתן לקנות את הטאבלט הזה בארץ ? והאם עצם זה שמדובר בטאבלט בגרסת ה- NOOK הוא פועל בשיטת הדיו האלקטרונית e-link ? אני ממש מתלבטת איזה קורא ספרים אלקטרוני לקנות, ויתרתי על הקינדל של אמאזון כי לאחר בדיקה מעמיקה בשוק הישראלי אין הרבה ספרים המתאימים לקינדל ולכן החלטתי ללכת על קורא אלקטרוני אחר. אתם ממליצים על הבחירה שלי Samsung Galaxy Tab 4 NOOK או ממליצים על מוצר אחר ? אני תולעת ספרים אמיתית ולקרוא ספרים דרך אפליקציות בטאבלט רגיל ממש מאמץ את העיניים. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאשתי יש יום הולדת בקרוב, וחשבתי לקנות לה סלולארי חדש כדי להחליף את ה nokia 3120 העתיק שלה. התקציב הוא בסביבות ה 1500 ש"ח, כשאין בעייה עם רכישה מחו"ל או יד שנייה. יש לי העדפה לטלפון מבוסס android, אבל גם אייפון ישן יותר יכול להיות אופציה נחמדה. חשוב: 1. קליטה טובה 2. חיי סוללה ארוכים מספיק (לפחות standby של יום וחצי). 3. מראה חיצוני אלגנטי. 4. גודל קטן יחסית. droid x לא בא בחשבון 5. מסך מגע 6. קרינה נמוכה. 7. מצלמה סבירה+ 8. תמיכה בעברית! כדאי שיהיה: 1. אפליקציות. היא כרגע מכורה ל cut the rope על האייפון 4 שלי, עד כמה שאני יודע יש תוכניות להוציא אותו גם לאנדרואיד: http://androidforums.com/android-games/193910-cut-rope.html 2. חיבור לפייסבוק ואימיילים. 3. סקייפ נחמד אבל לא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפעמים יש אפליקציות שמבקשות לתת להם התר וכדי לתת להם אותו צריך להיכנס להגדרות ולאשר (לדוגמה clean mster) אני לא מבין בנושא הזה הרבה,האם כדי לתת את אותו התר ?.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את אחד מהמכשירים האלה מסלקום עם זיכוי מלא. אבל חובה חבילת גלישה של 50/60 ש"ח 300MB או 500 MB לבחירה. כדאי לקחת אחד מהדגמים האלה מסלקום או לקחת דגם אחר מחנות פרטית כמו ELINE למשל ? האם שווה לחכות למכשירים חדשים שייצאו ? וחשוב לי בעקרון שלפלאפון תיהיה מצלמה איכותית שתוציא תמונות ברמה , נגן MP3 איכותי (עם אוזניות של סנהייזר) מסך טוב , תוכנת הפעלה נוחה וטובה , שהמכשיר לא יהיה איטי ועם תקיעות או באגים. סוללה שלא תיגמר מהר ושיהיה עמיד . תודה לעוזרים D:
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אתחיל שנחשפתי לכתבה על אפליקצייה שנותנת לך כסף חינם לקנות איזו אפליקציה שתרצה בדקתי וזה עובד וכבר השתמשי ב 10$ שקיבלתי אני מחפש עוד אפליקציות מי שמכיר אשמח שתשתפו אני נותן את הכתבה שנחשפתי אליה שמסבירה מא׳ ועד ת׳ ״ רוצים לקבל כסף על אפליקציות? Free My Apps הקדמה אני מניח שאתה קורא המאמר מכיר את המונח שנקרא App Store או אם אתה משתמש באנדרויד - Play store, חנויות האפליקציות הגדולות בעולם שהם חלק בלתי נפרד ממכשירי אפל או אנדרויד ודרכם אנחנו מעשירים את המכשיר שלנו באפליקציות חדשות, חלקן בחינם וחלקן בכסף. רבים מהססים לפני שקונים אפליקציה. מצד אחד השקיעו כסף רב במכשיר שלהם ומצד שני, כל אפליקציה שעולה דולר פתאום נראית להם יקרה מידי. אז איך כן משיגים אפלקיציות ללא תשלום ?…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה ל2 פלאפון חובה שיהיה תמיכה בWIFI אחד בסביבות ה1200 שקל ואחד עד 2000 ועדיף שיהיה מצלמה, לא צריך משהו טוב במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-