עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arikglouds,

קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by shaharmos,

שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. Started by KoM,

איכות או לא איכות המצלמה שיש לנו בסלולרי עשתה מהפיכה לא קטנה בתחום הצילום, אמנם לא פשוט להוציא עבודות אומנות עם מצלמה של פלאפון אבל מצד שני הרבה יותר קל לתפוס מכונית מטורפת שראיתם או את נינט ( ) מאשר להסתובב עם המצלמה של הבית כל הזמן, אז צילמתם משהו מעניין היום ברחוב ? עם חברים ? תעלו לכאן, כולל שם הפלאפון שצילמתם איתו. נא לא להעלות תמונות מעל לרזולוצייה של 800\600 (פשוט תקטינו) ותשתדלו לא לתת קישורים...

• 975 תגובות
    • 170.9k צפיות
  4. Started by daniel89,

היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Pilp3l,

אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…

12. Started by Stingray,

אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. הפאבלט החדש של הענקית הקוריאנית כבר נחשף רשמית, וממשיך למצב את עצמו כאלטרנטיבה מעניין לגלקסי נוט סמארטפון ה-Galaxy A9, בעל מסך ה-AMOLED בגודל 6 אינץ' ושבב ה-Snapdragon 652 הטרי, כבר כאן – לפחות עבור הצרכנים בסין שם הוא הושק לפני כמה ימים, לכאורה כתחנת ביניים לקראת הצגה בינלאומית גורפת בעתיד הלא רחוק. האם יש כאן משהו שראוי להתלהב ממנו? כנראה שכן. השקתו של ה-Galaxy A9 איפשרה לנו לקבל הצצה נוספת על הביצועים של שבב ה-Snapdragon 652 מתומן הליבות, שיהיה כנראה שבב הביניים המוביל של קוואלקום לשנת 2016 – הפעם במבחן הביצועים Antutu 6 העדכני, בו השיג המכשיר תוצאה יפה בהחלט של כ-73,000 נקודות, זאת לעומת תוצאות של כ-80,000 נקודות שמקבלים בו מכשירי ה-Snapdragon 810 הבולטים, ת…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by radar,

הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by nachum37,

ראיתי את ה Chuwi Vi7 במבצע (50$) ב GearBest. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232109.html אני מעוניין בטאבלט שישמש כ GPS לאוטו כמתנה למישהו, רצוי עם 3G או LTE, והטאבלט הזה עונה טכנית על הדרישות. השאלה האם הוא איכותי מספיק? ראיתי תלונות על מסך לא בהיר מספיק ורמקול חלש, האם אכן הטאבלט הזה יהיה בסדר ל Waze נטו? מישהו מכיר? בנוסף ה SoC די חדש, מה רמת הביצועים שלו מול Snapdragon 400 למשל? החלופה מבחינתי היא קניית טאבלט בסיסי אחר (Lenovo Tab 2 A7-10 למשל, http://www.ebay.com/itm/171952007092, עם מודם נייד http://www.ebay.com/itm/371453108540, בסך הכל כ 110$, שזה יותר מכפול).

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום מתלבט בין המכשיר LG3 לבין lg 4 beat מה ההבדל ומה כדאי לגבי נוא האחריות תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. היצרנית הסינית ממשיכה לספק לנו הצצות לסמארטפון הבא שלה, שכנראה יהיה ה-K4 Note וכנראה יכוון לתחרות ישירה אל מול אחת מהסמארטפונים המשתלמים ביותר שנוצרו כשפגשנו את ה-Redmi Note 3 של שיאומי לראשונה, לא יכולנו שלא לתאר אותו כסמארטפון חסר תקדים, תודות למפרט החומרתי האיכותי מאוד שהוא הציע בעבור קצת פחות מ-200 דולרים, שכמותו בהחלט לא ראינו קודם בקטגוריה. ובכל זאת, נראה שבלנובו לא מפחדים מהמתחרה הביתית שלהם – ומתכוננים עתה במרץ להשקה של סמארטפון שינסה לגרום לנו לשכוח מה-Redmi Note החדש בבת אחת. ה-K4 Note, לכאורה. ביצרנית הסינית פירסמו כבר מספר תמונות טיזר למה שלדעת רבים יהיה הממשיך הרשמי ל-K3 Note, אחד מהמכשירים המוזלים הטובים והמשתלמים ביותר שפגשנו בשנה האחרונה, אשר היו…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...

22. הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע הרבה מהמאפיינים היותר חיוביים של ה-One A9, בשילוב עם סוללה מעט יותר מכובדת ומחיר קצת יותר ראוי אחרי ה-One A9 בעל הפוטנציאל אך גם בעל תג המחיר המוגזם במיוחד, HTC משיקה רשמית (בסין) סמארטפון חדש נוסף העונה לשם One X9, ולצערנו לא עוצמתי ומתקדם כפי שציירו אותו השמועות המוקדמות – אך עדיין מסקרן למדי. בדומה ל-Galaxy A9 של סמסונג (שהושק גם הוא רשמית בסין ממש היום, אגב), גם ה-One X9 מרגיש כמו חלק מקטגוריה חדשה, אשר משלבת עיצוב איכותי ומאפייני 'פרימיום' מסויימים עם אלמנטים ששייכים לשוק הביניים, ובתג מחיר אשר מנסה למצוא את דרך המלך בין הקטגוריות האלו. מדובר כאן על מכשיר עם מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של FullHD, יחד עם ש…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by bbking,

שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by ice2k,

אני מניח שכל משתמש HTC מתקדם מכיר את האתר הישראלי http://www.htcaddicts.com/?id=3 . עכשיו הם פתחו פורום, מקוטלג יפה לפי מכשירים בסגנון XDA. פורום כזה מתאים גם למתקדמים שמתעסקים עם רומים ומקום דיון מרוכז הוא חשוב בגלל כל העניין של העברית ואיך רומים שונים עובדים עם עברית. מקום דיון מסודר רק לנושא זה הוא פיתרון חשוב לריכוז מידע ואני מניח שלשם מטרה זו הוא נפתח. חבל על כל המידע החשוב שמפולג בלא מעט פורומים ישראלים שונים (ולא רק). לא רק לאייפון מגיע פורום ישראלי ייחודי כדאי לציין שהאתר שם דגש על מכשירי HTC שהם WINMO, לא ממש ראיתי הרבה מידע על מכשירי ANDROID. הנה הלינק: http://forum.htcaddicts.com/ כרגע הוא חדש ועוד אין המון משתמשים אבל לא הרבה יודעים עליו.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים