גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
http://blogs.zdnet.com/storage/?p=365 אני סקפטי לגבי ההכרזה הבומבסטית הזו אישית.
-
- 149 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
אני רוצה להטעין את המכשיר דרך המצת של הרכב, יש כזה דבר?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהבנגנים הבאים הכי טוב? הקריטריונים היחידים הם: סאונד ופרקטיות (כמה שיותר לא שביר) המחיר שלהם נע סביב 550-700, אם מישהו מוצא משהו זול במיוחד שילח לי לינק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגנים הללו. לD2 אין לי כסף. זן: http://www.amazon.com/Creative-Zen-MP3-Player-Black/dp/tech-data/B000UV4EU6/ref=de_a_smtd מיזו: http://www.amazon.com/MEIZU-Portable-Video-Music-Player/dp/tech-data/B000MCL62M/ref=de_a_smtd למען האמת הם די זהים חוץ מזה שהמסך של הזן יותר גדול ב0.1 אינץ ועם 16 מיליון צבעים (שזה הבדל די רציני, השאלה אם הוא נראה בכלל). אני גם צריך מכשיר אמין, כי אם אני קונה את הזן אני מביא אותו מחו"ל. בכל מקרה, איזה מכשיר עדיף? מבחינת סאונד, ניגון ווידאו וכו'... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ראיתי את הטאבלט הקטן הנ"ל 7 אינץ', ב 80 דולר כולל משלוח אני על סף לחיצה להזמנה, רציתי לדעת האם זה שווה? להלן הלינק http://www.ebay.com/itm/7-Zenithink-C71-Android-4-0-Capacitive-Multi-Touch-Cortex-A9-4GB-Tablet-PC-HOT-/150781246163?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DUPI.GIROS%26its%3DI%252BC%252BS%26itu%3DUCI%252BUCC%26otn%3D10%26pmod%3D230757641863%26ps%3D63%26clkid%3D7207917550206032691#ht_7327wt_1163 אני לא צריך משהו מיוחד אלא משהו קטן ונחמד שאפשר להשתמש בו בתור נגן או משהו קטן שיש ילדים בבית שלא ישגעו אותי בשביל מחשב נייד...מעבר לכך שכבר יש סמסונג טאב 10.1 וגם אייפד 2. פשוט במחיר כזה זול זה נראה להיט, גם הפעולה שלו עפ"י סרטונים ביוטוב נראה טוב. אגב, האם במ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ZTE-R90 מכשיר מסלקום דור 3.5 שעבר לגולן טלקום, תקשורת טלפונית ו SMS תקינים, אינטרנט לא עובד. גולן לא שולחים הגדרות כיוון שלא מכירים את המכשיר. מישהו יודע איך מגדירים במכשיר הזה שהאינטרנט יעבוד בגולן טלקום?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, לא מזמן חזרתי לאתר, וערכתי חיפוש על הzune בפורום, מצאתי כמה נושאים לפני כמה חודשים, שאמרו שלא שווה להיות שפן ניסונות, ועדיין לא הכול פתוח\ידוע. קיצר עוד מעט סוף ינואר, ועבר ים זמן מאז, אז מה עכשיו דעתכם על ה ZUNE, האם לא מוקדם מדי לחרוץ את גורלו? בעליו של המכשיר, אם תוכלו לתת חסרונות\יתרונות, בקצרה. בנוגע לתחליף ה ZVM הוא עולה ב200-600 שקל יותר, הזון עולה 1400, הzvm עולה 1600-2000 לכן הזון נתפס כאופציה המשתלמת ביותר. דעתכם?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! החיבור של הפלא' שלי (K610i) משגע אותי (ווליום נורא חלש, לפעמים שומעים רק באוזניה אחת, החיבור מתנתק... וכו'). ע"כ אני חושב שאני צריך נגן. יש לי אפשרות להשיג זון יד שניה, אבל אחד שאני יודע ובטוח ב100% שלא נעשה בו שימוש מעולם (הכוונה היא שהמוכר,קרוב משפחה שלי, פתח אותו רק בגלל שביקשתי ממנו לראות מה בקופסא ;D) הוא אמר לי שאני אבדוק כמה עולה ZUNE יד שניה, וראיתי שזה סביבות 700 ביד 2, אני מאמין שהוא יסכים למכור לי גם ב600. האם כדאי? אני אדם שלפעמים נופלים לו חפצים, האם ההרדיסק עלול לשבוק חיים מנפילה כזאת? ובכלל, האם הוא נוח לפעילות ספורטיבית ולא רק לשמיעה במנוחה? והאם הסוללה שלו מחזיקה מספיק שעות? אני יכול, מצד שני, לקנות נגן כלשהו בתוספת כרטיס זיכרון של 8GB באות…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי דודה שטסה מחר לאיטליה, יש מקום טוב ששווה לקנות ממנו משם? או להזמין מחו"ל מאתר כלשהו? כי תאמת שהיא לא ממש מכירה ומתעסקת עם כל מני דברים כאלה..ככה שאני לא רוצה שהיא תתבלבל, אבל אני ממש ממש "חרמן" על הנגן הזה. לא איכפת לי מאפליקציות וכו', יש לו רדיו יש לו איכות שמיעה טובה יותר מהאייפוד, והוא עולה זול יותר כמובן ב 16GB שזה 8 יותר מהאייפוד. האייפוד הוא כעקרון אופציה שניה / שלישית שלי. כמה אגב יעלה אייפוד בדיוטי פרי? כי ZUNE HD אני בטוח שלא קיים שם. אם יש לכם תשובה מהירה אני יודה לכם...היא טסה מחר על הבוקר
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
זה הנגנים אני חייב לציין שהנגן הזה הפתיע אותי שומעים בו ממש טובים יחסית למשהו שהוא1gb ועלה פחות מ100 שקל ד"א הוא הרבה יותר טוב מהנגן הסיני הטיפוסי בארץ הוא מהיר מאוד שומעים בו הרבה יותר טוב ויש לו אפשרות לסאונד 3d והוא גם קטן מאוד! זה המצלמה עוד פרטים יש פה.. http://www.samsungcamera.co.uk/product/pro_view.asp?prol_uid=1675&cat_uid=75 ביקורת http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2006/09/06/Samsung-NV3/p1 תמונות ע"י שהקטנתי ד"א איך הנעליים? ממש נידהמתי מהאיכות סאונד של המכשיר משהו ברמה של הe250+ אז חשבתי ליקנות לו כרטיס זיכרון 4gb מספיק לי ... מה הבדל בין הx150 לרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי נאבד לי המתאם לנגן IAUDIO X5 מישהו אולי יודע אם אפשר למצוא כזה בארץ? מי היבואן של IAUDIO? איפה ניתן ליצור איתם קשר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-