עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ביצה,

על פי gsmarena גינג'רברד (אנדרואיד 2.3) אמור לצאת ב-11/11 שזה אומר יום חמישי http://www.gsmarena.com/googles_android_platform_turns_3_gingerbread_due_on_11_november-news-2057.php

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. הדרישות שלי לסמארטפון (העיקריות) צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה (חשוב אוזניות inear), מקס' אפשר לקנות בנפרד. שמתי עין על ה samsung i9000 אבל מתבאס מהקטע שהוא לא תומך מלא בפלאפון (חסר תדר 850) ומחשב עם נטסיק מאורנג' בגלל שלהם יש את המחשב הכי טוב ASUS K50I

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by sapartil,

יש לי סלולרי עם WIFI פנימי ואני רוצה לחבר לו אנטנת WIFI חיצונית כדי להגביר את הקליטה. יש מוצר כזה לסלולרי ?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אני בימים הקרובים מתכנן לקנות אייפון 3GS 16GB יד"ש ורציתי לדעת מהקונים היותר רציניים ממני בשוק היד"ש איזה טיפים או כללי זהירות יש לנקוט בעת קניית סלולארי יד"ש ובטח ובטח בקניית מכשיר כמו אייפון. יש לציין שאני מעט חושש במסירה של סכום של סביב ל-1500 ש"ח לאדם זר תמורת מכשיר שבתקווה רבה יהיה תקין, וזהו למעשה עיקר החששים שלי. כעיקרון אני חשבתי על כמה כללים בסיסיים, אם יש לכם עוד עצות אשמח לשמוע... *העסקה תתבצע במקום ציבורי, עדיף מרכז קניות/קניון כי יש WIFI. *לשלם חלק מהתשלום בצ'ק (לא כל המוכרים אוהבים צ'אקים, מעט בעיה). *בדיקת אריזה. אם המוצר מגיע ללא אריזה זה מעורר חשד לכך שהמכשיר עשוי להיות גנוב! *לצלם את ה-ת.ז של המוכר במקרה של הונאה שיהיה לי את פרטיו. בנוסף לזה חשבתי…

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Shtupel,

בסופו של דבר זה ניראה שהשניים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה שגם ככה תצא עוד מעט כעידכון לכלל המכשירים. אז מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה

8. Started by mc_elad,

מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב ....

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד. הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל). כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך. עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר. הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת. אשמח לכל המלצה, גונן.

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by shay1098,

חברת Scent Sciences הציגה את ה-ScentScape- מכשיר המתמשק עם הסרט/קונסולת המשחקים שלכם ומפיץ ריחות בהתאם לדימויים על המסך. את מועדי הפצת הריחות ואת סוג הריח מתאימים לסרט/משחק בעזרת תוכנה- ScentEditor. למכשיר יש 20 מחסניות ריח (שונות) וכל מחסנית אמורה להספיק ל-200 שעות. המכשיר עולה 69$ והתוכנה עולה 19$. החברה הציגה עד כה רק את המכשיר שתומך בסרטים והיא צפויה להוציא ברוב את הגרסה לקונסולות. החברה גם צפוייה לתמוך בפייסבוק ויוטיוב. מקורות: אתר החברה- http://scentsciences.com/index.html הכתבה האתר וואלה!- http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1780898# עוד כתבה- http://www.wareground.com/articles/scentsciences_scentscape_aroma_gadget הייתם קונים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by YohaiM,

הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי. מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6. לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים. קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח. מה שאני צריך במכשיר: 1.WLAN. 2.GPS מובנה. 3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?) 4.אמינות גבוהה. 5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם. 6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3. 7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור. 8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by m1ke,

לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by liores12,

שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DXT,

יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tanya,

הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by devilduck,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AmL1,

אני צריך נגן שיהיה עמיד לא צריך משו מטורף אני צריך לצבא בין 2-4 GB ממ רצוי שיהיה רדיו ולא את הזבל הסיני כי יש לי 2 כאלה וחצי מהשירים שאני מעביר נדפקים בתוך הנגן...ד"א אולי למישהו יש פיתרון לזה? תודה [br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:45:41 זה טוב?http://ivory.co.il/product.asp?productid=979&CatCode=330

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amit2792,

רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Cyanide,

אני צריך נגן חדש אחרי שנגמר המקום באייפוד טאצ' שלי. תמיכה רחבה בפורמטים אני לא יודע אם צריך, אפשר להגיד שאני מחפש תמיכה בFLAC וmp3, תמיכה בעוד פורמטים לא תזיק. התקציב הוא 1500 שקלים אבל אני מוכן להתגמש. הגודל, אני צריך מינימום, אבל זה ממש מינימום 30GB וגם זה אני לא חושב שיספיק, לא רק כמות השירים אלא גם האיכות. איכות, זה די חשוב לי, אשמח להמלצה גם על אוזניות. חשבתי על האייפוד קלאסיק החדש עם ה120GB. נכון אין תמיכה ב-FLAC אבל יש הרבה מקום לכן ניתן אפילו לאכסן בו WAV.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני מעונין ב-MP3 עם אפשרות להקלטת דוברים בחדר. דרישות: מיקרופון רגיש ככל האפשר - שיהיה מסוגל להקליט שיחות בחדר. זמן הקלטה ארוך - מספר שעות ברציפות. קומפקטי במידת האפשר. מחיר נמוך ככל האפשר. כפתור הקלטה יעודי - מאוד רצוי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים