גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך לשדרג את המכשיר שלי דיי דחוף (נוקיה 5800 שבקושי עובד, טוב - המסך לא עובד אז אני מניח שזה נכנס לקטגוריה של "לא עובד") בכל מקרה, התקציב שלי הוא 1800 ש"ח (עד 2000 גג), ואני צריך מכשיר דיי רגיל, כלומר - אין לי דרישות מיוחדות כלשהן רק שהוא יהיה עמיד, וזה למה שמתי עין על הדיפיי פלוס, הבנתי שחוץ מהחספוס שלו הוא סמארטפון דיי מוצלח (ביחס לטווח מחירים). מה שחשוב לי זה שיהיה לו נגן מוזיקה טוב, אינטרנט מהיר (עם יכולת להציג פלאש), שלא יקרטע במולטי - טאסקינג, ושיהיה לו ממשק נוח בתפריטי הבית. הבנתי שכל אלה ממולאים בתכל'ס בדיפיי פלוס, אבל רק רציתי לוודא - אולי יש מכשירים יותר טובים שיתאימו לי? תודה מראש! נ.ב: מערכת הפעלה לא כל כך חשובה לי אבל אל תציעו לי אייפונים, הכוונ…
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה להתרחב באופן בלתי נשלט, הפעם עם נעליים משולבות Bluetooth שימדדו כמה רצתם וכמה קלוריות שרפתם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זו-לא-בדיחה-ל-xiaomi-יש-מהיום-גם-נעליים-חכמות/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט אתגייס ואני מחפש כרגע משהו להעביר איתו את הזמן כשיהיה כרגע ראיתי שיש המון המלצות על הCOWON I7 והוא באמת נראה איכותי וגם יש בו המון מקום אבל השאלה היא האם עדיף פלאפון מולטימדיה כמו הW902 או N85 או אם יש פלאפונים אחרים באותו קטגוריה שלא נופלים באיכות השמע מזו של הCOWON
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הבאזז והמחיר האטרקטיבי עשו את שלהם, כך נראה, והסמארטפון החדש של OnePlus צובר התעניינות רבה ברחבי הרשת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יותר-ממיליון-איש-עומדים-בתור-ל-oneplus-2/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר הבא: http://www.aliexpress.com/product-fm/583512265-Star-I9220-N9000-MTK6573-android-4-0-WIFI-5-inch-HD-capacitive-GSM-WCDMA-3G-unlocked-wholesalers.html המטרה של המכשיר זה צעצוע להעברת הזמן (בין אם זה במשחקים באוטובוס, או סרט ברכבת. אין צורך לשימוש בו בתור פלאפון, כי אני לא אוהב להחזיק בלטות קרוב לראש) יש WIFI, מסך גדול (כנראה שלא איכותי) עם רזולוציה של 480*800 שנותנת באיזור ה185 DPI. סוללה מאוד חזקה (ומקבלים 2 כאלו), 'שן כחולה', יציאת אוזניות רגילה, ICS, כתוב שזה 256 MB RAM אבל זה 512 (לטענת המוכר בהודעה פרטית, כי לא הגיוני לי שהICS היה עובד עם 256MB). מידות המכשיר: 147.2x79.5x9.7mm ושוקל 175 גרם, שזה גם בסדר יחסית לגודל. המצלמה…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני מס' ימים שידרגתי את הנייד שלי ברשת פלאפון ל- מוטורולה V3M.... ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מיקרו SD אבל מחיפוש ברשת יש סתירות במידע לגבי זה. בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך רק עד 1GB ובחלק עד 2GB. אני כמובן רוצה לרכוש את הזכרון הגדול יותר אבל... השאלה האם תומך ? מישהו שיש לו את המכשיר יכול לפסוק לבטח מה גודל הזכרון המקסימלי ? בתודה גדי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את הסקירה של הלג'נד המעוברת של סלקום, קיבלתי את הרושם שהמכשיר הזה הוא דווקא לא כלכך רע. כשעשיתי השוואת נתונים טכניים בינו ובין ה-Desire, המסקנות שהבנתי הן: = לשניהם יש אותם פיצ'רים בסיסיים. GPS, רדיו FM, קישוריות WIFI וכו' + לדיזייר יש מסך גדול יותר (3.7 לעומת 3.2) וברזולוציה גבוהה יותר - הדיזייר יותר גדול פיזית, ויותר כבד מהלג'נד - לדיזייר יש אומנם סוללה חזקה יותר אבל זמן הסוללה המוצהר שלו פחות טוב מעבר לזה, יש הבדלים נוספים שפספסתי? מלבד נושא הרזולוציה של המסך, הלג'נד נראה כמו אחלה מכשיר. אני לא מתכוון לשחק על הטלפון שלי DOOM 3 במסך 4 אינץ' כמו איזה ילד מסכן, ואני לא מתכוון להרוס לעצמי את העיניים ולראות סדרה/סרט על מסך כזה.. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה …
-
- 75 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שיאומי הבטיחה וקיימה, חשפה את הרחפן הראשון מתוצרתה וגם הפתיעה עם תגי מחיר שנמוכים יותר ממה שהיה צפוי האם קיימת קטגוריית מוצרים שבה שיאומי הסינית לא תצליח להפתיע אותנו לחיוב? בינתיים זה לא נראה באופק. היצרנית השיקה את רחפן הצילום הראשון שלה, וזה מרגיש כצפוי כמו מתחרה מרכזי עבור דגמי ה-Phantom של DJI ודגמי ה-Typhoon של Yuneec – אך במחירים שזולים בכמה וכמה דרגות מאלו של שתיהן. רחפן ה-Mi Drone יציע צילום וידאו ברזולוציה של 4K ובקצב של 30 פריימים בשנייה בדגם המתקדם שלו, או ב-FullHD בקצב של עד 60 פריימים בשנייה בדגם הבסיס – זאת בהתבסס על חיישנים של סוני (ה-IMX377 בדגם המוביל, לכאורה, ו-IMX240 או IMX234 בדגם המוזל) ומעבדי תמונה של Ambarella, בשילוב עם מערך אופטי כדורי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני נתקל לאחרונה די הרבה בebay בטלפונים במחירים לא-רעים בכלל, רק שהם "נעולים" לרשתות מסויימות(AT&T, Verizon וכד'). האם יש דרך "לפרוץ" אותם ולאפשר להם לעבוד עם הרשתות הסלולריות פה בארץ?
-
- 28 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט (מעוניין לחבר במקביל מקלדת, השאלה אם ללכת על טאבלט שמגיע ביחד עם מקלדת או לרכוש מקלדת בנפרד והאם זה יהיה פחות יציב), אני מעוניין במסך מגע וגם במקלדת, לכן ירדתי מאופציית מחשב נייד. אני מעוניין לגלוש באינטרנט, לצפות ביוטיוב, וגם לצפות בתכנים באיכות של 1080P בצורה חלקה לגמרי ללא שום תקלות. בגדול אלו הן הדרישות שלי, כמובן שאני רוצה שאוכל לפתוח מספר תוכנות במקביל ללא תקלות. אני פשוט לא מבין את העניין של המעבדים, יש טאבלטים של סמסונג עם מעבדים של סמסונג שהם דומי למעבדים של הסמארטפונים עם מעבדי EYNOX. ויש מעבדים של אינטל עם מעבדים של X5, מעבדי Z למיניהם, וכמובן המעבדים של ה-I3 ומעלה שהם כבר ברמה הגבוהה יותר. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חלוצת המכשירים החכמים עם המסגרות הזעירות חוזרת להראות לכולם איך עושים את זה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-