עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ballcall2,

מדיווחים שונים וסקירות שונות ניכר של-s2 יש איכות שמע באוזניות גרועה. עכשיו אני כמי שמגדיר את עצמי כאודיופיל (ועם ציוד ששווה הרבה יותר מהפלאפון עצמו) מפחד לקנות את הפלאפון ולהתאכזב מהסאונד שאני אקבל מהאוזניות iem שלי (etymotic hf5 ו-monster turbine copper pro). למי שיש את הפלאפון כרגע יכול להגיד אם אכן איכות השמע גרועה עד כדי כך? האם חיבור למגבר נייד חיצוני שינה משהו? האם האיכות של האייפון הרבה יותר טובה?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by yyrruu,

אשמח שתעזרו לי. רציתי לדעת ממישהו שמכיר את המכשיר, מה החסרונות והיתרונות של המכשיר. האם הוא שווה את המחיר (850 שקל) או שכדאי לקנות מכשיר אחר בטווח המחירים? אם כן, איזה? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Mike_IL,

שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by mp91,

יש לי מטען של סמסונג(גלקסי 3) ואני הולך להביא LG G3 , האם תיהיה התאמה? זה שהחיבור ייכנס כן אבל האם מבחינת מתחים, זמן טעינה וכאלהתיהיה התאמה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by haimamazavs,

שלום \קניתי מצלמת רשת ואני רוצה לראות את מה שהיא מצלמת דרך הטלפון כשהו מחחובר לאינטרנט סלולרי ומשום מה אני לא מצליח. יש איזה אפליקציה או איזה טריק שאני יכול לעשות כדי להצליח בזה? samsung s4

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by michaelkatan,

יש לי אפליקציה המרכזת חובות של אנשים כלפי חנות. כל האנשים שמורים בטבלת SQLite עם שם שם משפחה חברה וסכום. כל איש הוא אובייקט מסוג Person המכיל את הפרטים כמו בטבלה. רציתי להוסיף לכל איש גם "Changelog" מסויים מסוג ArrayList<int> ששומר את השינויים של כל איש בנפרד. הבעיה היא איך אני שומר את כל הנתונים של כל האנשים בנפרד אחרי שהאפליקציה נסגרת.... אם אני לא מובן כלכך אני יסביר שוב. תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by SinMaker,

היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by eliav-peretz,

אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Bartleby,

שלום, האם ניתן לשנמך חזרה גלקסי s5 שיש עליו את הלוליפופ הפולנית לגרסה הישראלית של 4.4.4 או 4.4.2? עוד שאלה, האם ניתן להוסיף ללוליפופ ממשק עברי מלא? (לא מקלדת). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם. ברשותי SGS וכשאני מחבר אותו למחשב דרך הכבל USB אני מקבל מהירויות העתקת קבצים נוראיות!! אני מדבר על מתחיל מ 600KBPS ויורד אפילו ל 6.4... יש לציין כי פירמטתי את המחשב לא מזמן והבעיה הייתה ונותרה לפני ואחרי... מה לעשות? אני לא יכול לעשות ככה כלום

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה

18. Started by yoavgs,

מעוניין לקנות mini android pc שיתחבר לטלוויזיה בhdmi, יהפוך אותה לסטרימר, שיהיה מותקן עליו xbmc, ושהwifi שלו יהיה מספיק חזק כדי להגיע מהסלון לחדר מחשב (כ-5 מטר). האם כאן זה הפורום להתייעץ לגבי מה לקנות? אם כן, אז אשמח להמלצות אם לא, אשמח לדעת מה הפרום המתאים... תודה!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by שרוני :],

יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בטאבלט שישמש אותי בעיקר לקריאת PDF, אני מתכוון גם לראות בו סרטים, לגלוש באינטרנט ואולי אפילו קצת עיבוד תמלילים (אם כי אני בספק, אני לא מחובבי מקלדות מגע) אבל בעיקר אני רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה נוחה לקרוא ספרים בפורמט של PDF. אני משער שלשם כך עדיף טאבלט עם מסך גדול. אני מעוניין במערכת הפעלה מסוג אנדרואיד. יש המלצות? תודה וגמר חתימה טובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by xyo,

The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

שלום D; בזמן הקרוב אמורים להגיע אליי בערך 500 שקל ובעוד חודשיים וחצי יש לי יומולדת 16 שגם אז יכנסו קצת מזומנים לכיס. לפני כשנה וחצי קיבלתי מהעבודה של אמא שלי נגן ריו FORGE. הנגן הגיע עם 256 מגה מובנים וכרטיס זכרון של קינגסטון של 256 מגה. הנגן היה ממש טוב התחלה ומרגע שהוא הגיע לידיים של אחי הקטן הוא נהרס ונהרס.. בהתחלה אחי הקטן דפק את האוזניות. באחת שמעו ואחת לא. אבל מה זה אוזניות? קנינו חדשות. הריו התחיל ליפול לו, הוא שכח בטריה בתוכו ומזל שמצאתי את זה בזמן לפני שהוא נהרס לגמרי, הוא עשה בעיות בחיבור של הסוללה ומידי פעם הוא פשוט לא הגיב בכלל ולא נדלק.. המון בעיות וכרגע הנגן במצב של עובד, אבל עם ווליום חלש מאוד ואיכות ירודה מאוד.. כמו שאמרתי אמורים להגיע אליי כספים בזמן הקר…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by SeaMonster,

אני יודע שאפליקציית הפייסבוק עושה זאת אוטומטית, אבל רק לאנשי קשר שהשם שלהם מופיע באותה השפה בשני המקומות. הבעיה שלי היא שכל השמות של החברים שלי בפייסבוק הם באנגלית, ובאנשי קשר רשמתי אותם בעיברית. האם יש דרך כלשהי לסכרן בינהם ידנית? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. הסמארטפון המשוכלל ביותר מבית סוני יציג את רוב התכנים שלו ברזולוציית FullHD סטנדרטית - ויביא את מלוא יכולות המסך שלו לידי ביטוי רק במספר אפליקציות ייעודיות לכתבה: http://hwzone.co.il/רמאות-או-הגיון-בריא-ה-xperia-z5-premium-לא-תמיד-יציג-ב-4k/

25. Started by doker,

אני מפתח אפליקציה בcordova. לאחר שקיבלתי את קבצי ההרצה לאדרואיד ולiphone אני רוצה להפיץ את זה לכמה חברים. באנדרואיד מתקינים את הapk. איך זה מתבצע בiphone? פשוט אין לי מושג באייפון.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים