גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל ביותר מבית סוני יציג את רוב התכנים שלו ברזולוציית FullHD סטנדרטית - ויביא את מלוא יכולות המסך שלו לידי ביטוי רק במספר אפליקציות ייעודיות לכתבה: http://hwzone.co.il/רמאות-או-הגיון-בריא-ה-xperia-z5-premium-לא-תמיד-יציג-ב-4k/
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות פלא חדש אחרי שהישן נמעך מתחת לפטיש. הוא רוצה לקנות את הסמסונג סול ואמרתי לו שלא כדאי ושיקנה את 5800. הוא חושב שהסול יותר טוב ולכן סירב. צי בינינו צודק ולמה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בטאבלט שישמש אותי בעיקר לקריאת PDF, אני מתכוון גם לראות בו סרטים, לגלוש באינטרנט ואולי אפילו קצת עיבוד תמלילים (אם כי אני בספק, אני לא מחובבי מקלדות מגע) אבל בעיקר אני רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה נוחה לקרוא ספרים בפורמט של PDF. אני משער שלשם כך עדיף טאבלט עם מסך גדול. אני מעוניין במערכת הפעלה מסוג אנדרואיד. יש המלצות? תודה וגמר חתימה טובה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מפתח אפליקציה בcordova. לאחר שקיבלתי את קבצי ההרצה לאדרואיד ולiphone אני רוצה להפיץ את זה לכמה חברים. באנדרואיד מתקינים את הapk. איך זה מתבצע בiphone? פשוט אין לי מושג באייפון.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש מישהו שמתכנן רכישה קבוצתית של זה ? שהוא בעל עסק או משהו ... נראה לי ראיתי פה פעם דיונים של רכישות קבוצתיות כמו של כסא מחשב מחו"ל לא נראה לי שיש פה מישהו שיסרב למוצר הזה כל עוד 1000 שקל אפשר להשיג תוך שבוע ימים עבודה או להוציא מהחסכונות , כי זה ג'אדג'ט של פעם בחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בחו"ל והתקנתי עליו את הרום של פלאפון שיש פה באתר. עכשיו יש לי הרבה בעיות שהאינטרנט לא עובד גם כשאפשר להתקשר ויש קליטה מלאה. לפעמים האינטרנט חוזר לעבוד לכמה שניות אם אני הופך את מצב רשת נתונים ללא פעיל ומחזיר לפעיל.. מה אפשר לעשות?? תודה הרבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שאפליקציית הפייסבוק עושה זאת אוטומטית, אבל רק לאנשי קשר שהשם שלהם מופיע באותה השפה בשני המקומות. הבעיה שלי היא שכל השמות של החברים שלי בפייסבוק הם באנגלית, ובאנשי קשר רשמתי אותם בעיברית. האם יש דרך כלשהי לסכרן בינהם ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי דיווחים ברחבי הרשת, נראה כי קיימת תקלה מערכתית במפעילת הסלולר גולן טלקום אשר מקשה או לא מאפשרת קבלה של שיחות נכנסות אצל חלק מן המנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלה-ברשת-גולן-טלקום-לא-מאפשרת-קבלת-שיח/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משפחת מכשירי ה-UX310 הפופולרית זמינה מעכשיו גם עם מעבדי הדור החדש של אינטל לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. ברשותי SGS וכשאני מחבר אותו למחשב דרך הכבל USB אני מקבל מהירויות העתקת קבצים נוראיות!! אני מדבר על מתחיל מ 600KBPS ויורד אפילו ל 6.4... יש לציין כי פירמטתי את המחשב לא מזמן והבעיה הייתה ונותרה לפני ואחרי... מה לעשות? אני לא יכול לעשות ככה כלום
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות mini android pc שיתחבר לטלוויזיה בhdmi, יהפוך אותה לסטרימר, שיהיה מותקן עליו xbmc, ושהwifi שלו יהיה מספיק חזק כדי להגיע מהסלון לחדר מחשב (כ-5 מטר). האם כאן זה הפורום להתייעץ לגבי מה לקנות? אם כן, אז אשמח להמלצות אם לא, אשמח לדעת מה הפרום המתאים... תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לדוגמא spore\Need For Speed Undercover לאייפון.. משחק תכלס עם גראפיקה ומגיב ב FPS מהיר בניגוד למשחקיי gameboy color ל 5800.. האם יצאו יום אחד משחקים באיכות כזאת לנוקיה? או שהמכשיר חלש מידיי להריץ משחקים מהסוג הזה? נ.ב אפילו אחד המשחקים הפשוטים והאהובים עליי שהכרתי על האייפון "Marble maze" שדוקא רץ מעולה על ה nokia והוא לא בחינם!!!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, היום יש לי מודם בתצורה של Express Cars (ה-Air Card 880E), ואני רוצה לשדרג למודם USB - בעיקר כי בנייח שלי אין חיבור EC מין הסתם. מה שאני אוהב במודם הקיים זה שניתן לחבר לו אנטנה חיצונית, ואז במקומות בלי קליטה טובה, כמו בעבודה שלי, סלקום הביאו לי אנטנה עם כבל של 10 מטר נראה לי - שאני שם ליד החלון והכל סביל. לחבר אחר בעבודה אין את היציאה הזו לאנטנה (יש לו מודם USB של SIERRA) - ויש לו בעיה . כרגע אני רואה באתר שלהם שני מודמים: מודם Bandluxe C278 מודם Alcatel X200 א. מי מהם יותר טוב, למה? ב. מה זה האפשרות לחבר כרטיס microSD - למה זה טוב? ג. יש להם חיבור לאנטנה חיצונית (לאחד מהם?) ד. האם הם תומכים חומרתית במהירות גבוהה מ-2.8M? (אני יודע שהנוכחי שלי תומך בעד 7.2M..…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-