גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות). בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים. תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים) מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב. MUST HAVE: רזולוציית מסך 720P ומעלה. GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום). מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים). NICE TO HAVE: נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD. קישוריות NFC סוללה נשלפת להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר ל…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כותרת, צריך שיהיה בו נגן שימיע מוזיקה מאיכות ובווליום גבוה, מצלמה איכותית וטובה, מומלץ גם פלאפון קטן שתומך בדור 3
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום \קניתי מצלמת רשת ואני רוצה לראות את מה שהיא מצלמת דרך הטלפון כשהו מחחובר לאינטרנט סלולרי ומשום מה אני לא מצליח. יש איזה אפליקציה או איזה טריק שאני יכול לעשות כדי להצליח בזה? samsung s4
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר על שרשור שכתבתי במקור לפורום I9100 בIANDROID אבל אני מעתיק אותו לפה עם שינויים כללים השרשור הICS הראשי מה זה ICS? ICS זה הקיצור של שם הקוד של מערכת ההפעלה אנדרואיד בגירסה 4, השם קוד המלא הוא Ice Cream Sandwich מתי ICS שוחרר? גוגל שחררה רשמית את ICS ב19/10/2011 כאשר גוגל שחררה את הGALEXY NEXUS אז למה אין ICS למכשיר שלי כרגע? למרות שגוגל שחררה רשמית את הICS קודם לכן, הקוד מקור של המערכת שוחרר רק ב14 בנובמבר 2011 מאז היצרניות השונות מפתחות את הגרסה שלהם לICS, וכמעט כולם עדיין בפיתוח בלבד אבל ראיתי גרסאות ICS להורדה? יש, אבל מדובר על גרסאות לא רשמיות ברוב המקרים, יש גרסאות פיתוח של CM9 ללא מעט מכשירים, כולם נחשבים כבטא כמעט. מה זה בטא? האות השניה בא"…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות פלא חדש אחרי שהישן נמעך מתחת לפטיש. הוא רוצה לקנות את הסמסונג סול ואמרתי לו שלא כדאי ושיקנה את 5800. הוא חושב שהסול יותר טוב ולכן סירב. צי בינינו צודק ולמה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי LG g2 ואני מחבר אותו למטען פתאום כל הפלאפון נהיה דפוק הטאצ' משתגע... רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאחר ויום הולדתי קרב חשבתי לרמוז בעדינות לבני משפחתי שאני מעוניין בטאבלט. אבל...אני צריך לדעת מה להזמין. יש עדיפות גדולה מאוד להזמנה מהארץ (אחריות,אולי להקל עליהם עם תשלומים, זמינות וכו') במידה ומדובר על כל דבר אחר שהוא לא נקסוס 7 . כעיקרון אין דרישות מהותיות כי הוא הולך להיות אביזר מותרות, כמעט כמו כל הטאבלטים אבל כן היתי שמח לקבל "הכל הכל" וכמה שיותר ביצועים, איכות ונוחות בישביל הכסף. אז בגלל המחיר והמפרט חשבתי על הנקסוס 7 אבל מאחר ולא החזקתי אותו מעולם מפחיד אותי קצת הגודל הקטן שלו אולי, אני מפחד שהוא קרוב מדי לסלולריים (הוא רק 2.7" יותר מהגלקסי שלי) מאשר לטאבלט. מישהו יכול לתת דעה בנושא? חוץ מהעניין של המסך הוא מתאים לי מכל בחינה (מפרט, מחיר וכו'). אם ללכת לכיוון מסכי…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-