גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפליקציה שקיבלה אישור היום תאפשר לחסום שיחות SEX למניהם בהודעות כתובות.. מה נסגר איתם ועם השטויות האלה? מקור: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=751407
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף? הצרכים שלהם לא כבדים במיוחד: שיהיה ווצאפ, סוללה טובה, מכשיר מהיר ומצלמה טובה. התקציב הוא עד 1500 לכל אחד אני מאמין.. כעקרון לאס3 יש את המצלמה הכי טובה אבל הוא איטי.. והאם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש את G2 או שהוא מיותר בשבילם?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי להתאים את האפלקציות שלי לIPHONE 6 PLUS. הבעיה היא שהאפלקציות שלי הם בOPENGL ולכן הן לא נמתחות אוטומטית כמו אפלקציה רגילה. נסיתי לעשות משהוא אבל האמולטור לא ממש עובד טוב ואין לי ממש IPHONE 6 PLUS. הבעיה עם הIPHONE6 PLUS זה שיש לו ULTRA RETINA או איך שלא קוראים לזה. שהNATIVE RESOLUTION שלו היא בפקטור של 3 לעומת 2 של RETINA ו 1 ללק RETINA. אשמח אם תגידו לי איך התאמתם את האפלקציות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות פלא חדש אחרי שהישן נמעך מתחת לפטיש. הוא רוצה לקנות את הסמסונג סול ואמרתי לו שלא כדאי ושיקנה את 5800. הוא חושב שהסול יותר טוב ולכן סירב. צי בינינו צודק ולמה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כותרת, צריך שיהיה בו נגן שימיע מוזיקה מאיכות ובווליום גבוה, מצלמה איכותית וטובה, מומלץ גם פלאפון קטן שתומך בדור 3
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
lg 8600 ליתר דיוק. יש פלאפון במחיר סביר באורנג' שיהיה יפה ומרשים כמו הlg המדובר? (מחיר סביר: עד ~50 לחודש)
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאחר ויום הולדתי קרב חשבתי לרמוז בעדינות לבני משפחתי שאני מעוניין בטאבלט. אבל...אני צריך לדעת מה להזמין. יש עדיפות גדולה מאוד להזמנה מהארץ (אחריות,אולי להקל עליהם עם תשלומים, זמינות וכו') במידה ומדובר על כל דבר אחר שהוא לא נקסוס 7 . כעיקרון אין דרישות מהותיות כי הוא הולך להיות אביזר מותרות, כמעט כמו כל הטאבלטים אבל כן היתי שמח לקבל "הכל הכל" וכמה שיותר ביצועים, איכות ונוחות בישביל הכסף. אז בגלל המחיר והמפרט חשבתי על הנקסוס 7 אבל מאחר ולא החזקתי אותו מעולם מפחיד אותי קצת הגודל הקטן שלו אולי, אני מפחד שהוא קרוב מדי לסלולריים (הוא רק 2.7" יותר מהגלקסי שלי) מאשר לטאבלט. מישהו יכול לתת דעה בנושא? חוץ מהעניין של המסך הוא מתאים לי מכל בחינה (מפרט, מחיר וכו'). אם ללכת לכיוון מסכי…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מישהו שמתכנן רכישה קבוצתית של זה ? שהוא בעל עסק או משהו ... נראה לי ראיתי פה פעם דיונים של רכישות קבוצתיות כמו של כסא מחשב מחו"ל לא נראה לי שיש פה מישהו שיסרב למוצר הזה כל עוד 1000 שקל אפשר להשיג תוך שבוע ימים עבודה או להוציא מהחסכונות , כי זה ג'אדג'ט של פעם בחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כבר מהעבודה את הסנסיישן,ומציעים לי להחליף לנקסוס ללא תשלום בכלל... לא יודע מה לעשות מצד אחד אני עכשיו עם הסנסיישן - מכשיר מצויין וחזק מאוד,התרגלתי אליו, קניתי בטריה חדשה,התקנתי ICS והוא עובד מצויין,הGPU שלו עדיף על זה של הנקסוס מצד שני יש את הגלקסי נקסוס - שהוא מגניב ומדהים אבל לא חזק למשחקים למשל מציעים לי גם את הגלקסי נוט אבל לא נראה לי שאני אקח אותו... גדול מדי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-