עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. הזדמנות נוספת לרכוש את מכשירי ה-Nexus 6 וה-Moto X Style האיכותיים במחירים תחרותיים שגעון הקניות של סוף השנה האזרחית כבר ללא ספק דעך, אבל זה לא אומר שאין דילים איכותיים שצצים להם מפעם לפעם, גם כאן בארצנו הקטנה וגם בחנויות המקוונות הבינלאומיות – וכעת יש אחד כזה באמאזון, עבור צמד סמארטפונים מבית מוטורולה. באמאזון ארה"ב מוצע לרכישה ה-Moto X Pure Edition, אשר ידוע גם בשם Moto X Style בכל מקום אחר בעולם ומציע מסך 5.7 אינץ' ברזולוציית QHD, שבב Snapdragon 808 משושה, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 21 מגה פיקסל שקיבלה תשבוחות, במחיר מבצע של 350 דולר. אין אפשרות למשלוח ישיר לארץ לצערנו, אך גם במשלוח דרך חברות צד ג' כמו Buy2USA או Shipito העלות הכוללת אמורה להגי…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. היי חבריה 1. בנובמבר 2014 התחברתי להוט מובייל ורכשתי מהם טאבלאט סמסונג 3 במבצע דאז. 2. הפעלתי אחריות מול סמסונג והודיעו לי כי האחריות בתוקף עד 19/1/2017 3.בטאבלט נעשה שימוש לעתים רחוקות . 4.לפני כחודש כאשר באתי להפעיל את המכשיר ראיתי כי יש פסים/פיקסלים צבעונים על גבי המסך(רואים בהיותו כבוי) 5. פניתי למעבדת סמסונג באזור מגוריי 6.תגובה ראשונה של המוקדן הייתה "זה סתם שטויות ,אל תתייחס " 7. שאלתי מה הבעיה ,השיב באי רצון ממש "יש וואקום" אשלח לטכנאי 8. אחר שבועיים שבתי לקבל את הטאבלט ונאמר לי כי לא תוקן מאחר ציטוט מדויק כפי שרשום בקבלה" טופל ע"יי גורם זר ,טופל במעבדת חוץ ,חוסר מדביקות על הקונקטורים וחוסר ברגים" 9. לרגע הייתי בהלם,שלאתיו, איך יכול להיות אני יד ראשונה ויש ל…

3. Started by דב נוי,

רציתי לקנות שני מיכלים של 20 ק"ג כפי שכתוב באתר במחיר של 320 ש"ח. זה לא מתאפשר באתר והחיוב של שני מיכלים הוא 490 ש"ח.ניסיתי למצוא טלפון של הום סנטר וזאת משימה בלתי אפשרית. כתבתי להם מייל דרך האתר ואכן קיבלתי אישור לכך . עברו שבועיים ואין קול ואין עונה. לא ניתן להשיג את הום סנטר או לקבל התייחסות בשום דרך. האם יש למישהו רעיון מלבד לבזבז שעה בהלוך וחזור בשביל להגיע פיזית לחנות וגם שם לא לקבל תשובה מאחר והמבצע רק באינטרנט. האם הום סנטר עובדים עלינו והם לא מעוניינים למכור פוליגג במחיר המבצע?. תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. הפאבלט של Huawei וגוגל החל להימכר רשמית בארץ הקודש, עם תג מחיר שעשוי לספק תחרות משמעותית לגלקסי נוט 5 חברת אלפא טלקום, המייבאת באופן רשמי את כל הסמארטפונים של חברת Huawei הסינית לישראל, החל לשווק כעת גם את מכשיר הדגל החדש והמדובר – ה-Nexus 6P, שמהווה כזכור את שיתוף הפעולה הראשון בין גוגל ליצרנית הצומחת, ובין גוגל ליצרנית סינית כלשהי למעשה. המחיר המיועד שנקבע עבור הדגם הבסיסי, בעל נפח האחסון המובנה של 32GB, יחל ב-3,000 ש"ח – אם כי נראה שחלק מהחנויות מציעות אותו כעת גם במחירים של 3,050 ש"ח וגם 3,100 ש"ח, כאשר עלויות אלו תואמות בצורה טובה את אלו שראינו עד עכשיו אצל החנויות שביצעו ייבוא פרטי מקבילי של הדגם, דוגמת GoMobile ו-MDK. האח המוצלח יותר מבין צמד ה…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

6. מיזם המבצעים של הפלטפורמה לרגל השנה הסינית החדשה מתקרב לסיומו, ואנחנו כאן כדי לסייע לכם לנצל אותו באופן מיטבי שעות אחרונות נותרו למבצעים של Steam לרגל שנת הקוף הסינית שהחלה לפני מספר ימים, ואנחנו כאן עם מספר המלצות חמות אחרונות עבור כולכם: צמד משחקי פעולה מרהיבים בעבור פחות מ-30 ש"ח, לא תיקחו? משחק האסטרטגיה בזמן אמת הקלאסי Age of Empires 3, בגירסת ה-Complete Edition יחד עם צמד חבילות ההרחבה שלו, נמכר ב-8 דולר. מי שמעוניינים ללכת על כל הקופה יכולים לרכוש חבילה שכוללת את כל משחקי האטסטרטגיה מבית מיקרוסופט, עם Age of Empires 2 HD וההרחבות שלו, Age of Mythonolgy: Extended Edition וההרחבה החדשה שלו, Rise of Nation: Extended Edition וכמובן גם Age …

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. חנות הצד השלישי מצטרפת אל Steam במבצעי השנה הירחית החדשה, עם משחקים טריים וגם כאלה שיושקו בקרוב אם לא מצאתם הצעות קורצות מספיק במסגרת מיזם המבצעים העדכני של פלטפורמת ה-Steam – יכול להיות שדווקא חנות ה-GMG המקבילה, שפצחה אף היא במבצעים לרגל ראש השנה הסיני, תוכל לשכנע אתכם לפתוח את הארנק. אספנו עבורכם את מיטב ההצעות הזמינות בה נכון לעכשיו, ולכם נותר רק לעיין ולבחור. שימו לב כי במסגרת מרבית המשחקים והמחירים בכתבה זו ניתן לקבל הנחה של 20 אחוזים נוספים, עם שימוש בקוד הקופון 'FEBURY-SVINGS-20PERC' במעמד הרכישה משחק הפעולה הקטן והייחודי Titan Souls נמכר במחיר של 3.75 דולר. משחק הפעולה מגוף שלישי שלא מוכר ומוערך מספיק, Dark Sector, זמין בעלות ש…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by Zeev86,

אתר/פורום hosts די מת אז תרשו לי לפתוח דיון כאן (מקווה שפורום צרכנות מתאים לדיון מסוג זה). אני מחפש אחסון לעסק תדמית של קרובי משפחה. נתקלתי בדילמה באתר box.co.il אם להשכיר אחסון ב50 שקל לאתר תדמית או שרת וירטואלי VPS גם ב50 שקל. בשרת וירטואלי אני מקבל נפח ותעבורה גדולים יותר ותהיה לי אפשרות לאחסן שם גם אתרים נוספים, אבל מצד שני אני לא בטוח שמעבד אחד לשרת וירטואלי מספיק ואם לא אפול בפח כשיביאו לי שרת איטי להחריד, בגלל שהמחיר קצת תמוהה אם החברה מבטיחה שרתים וירטואליים שיהיו מהירים ויציבים יותר משרת אחסון רגיל כששני המוצרים הם באותו מחיר. מישהו שמבין ויש לו נסיון עם זה יכול בבקשה לתת לי עצה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  9. כמה יעלה הסמארטפון הראשון בעולם בעל מסך 4K? כמעט כמו האייפון 6S פלוס מעט אחרי שני אחיו הקטנים – גם ה-Xperia Z5 Premium, הסמארטפון המתקדם ביותר של סוני, נוחת בישראל באופן רשמי. היבואנית ברס אלקטרה החלה לשווק את הסמארטפון הראשון בעולם שכולל מסך 4K (עם כוכבית, שכן רק תמונות ותכני וידאו מאפליקציות נתמכות ספציפיות מוצגים ב-4K באמת, בעוד התפריטים ושאר התקנים מוגבלים ל-FullHD לשם חסכון בחיי סוללה), מדגם E6853 ועם אחריות למשך שנתיים. המחיר – כ-4,000 ש"ח, או 3,989 ש"ח אם אתם מעוניינים לדייק. בדומה לתמחור בחו"ל שנע בין 750 דולר ל-800 יורו בתלות בשוק הספציפי, גם בארץ מדובר בעלות שנכנסת אל הקצה העליון של שוק הסמארטפונים, מעט מתחת ל-iPhone 6S Plus עם 16GB של אחסון שמוצע…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. חבילת ה-Humble Bundle עבור הכותרים שיצרה יוביסופט תחת שמו של הסופר הנודע חוזרת לסיבוב קצר נוסף שלא תרצו להפסיד אם אתם אוהבים משחקי פעולה, התגנבות וטקטיקה ולא סולדים באופן מוחלט משירות ה-uPlay, ל-Humble Bundle יש הצעה טובה מאוד עבורכם: חבילת ה-Humble Tom Clancy Bundle, עם מיטב המשחקים של יוביסופט הצרפתית שנוצרו בעזרתו ובהשראתו של טום קלנסי המנוח. מדובר בחבילת משחקים שחוזרת לסיבוב נוסף לאחר כארבעה חודשים, ומציעה את המשחקים: Rainbow Six (המקורי), Rainbow Six 3 בגירסת ה-Gold Edition עם חבילת ההרחבה שלו, Splinter Cell: Chaos Theory, Ghost Recon (המקורי) ו-Vegas, כולם בעבור מחיר התחלתי מצחיק של דולר אחד בלבד. מי שישקיעו 10 דולרים (קצת פחות מ-40 שקלים) או יותר יקב…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. במידה ואין לכם חשש בסיסי מהזמנה של מוצרים גדולים באופן מקוון, תוכלו לקבל כעת מחשבים ניידים מסוגים שונים בהוזלה משמעותית מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/הדרן-עוד-מחשבים-ניידים-במחירים-מצויינ/

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. מקרנים הם נישה לא זולה בכלל, בייחוד כשלא רוצה להתפשר על איכות התצוגה, אך המבצע הנוכחי באמאזון ארצות הברית עשוי לספק לכם את הדיל הגדול שחיפשתם לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קצת-הפתעות-מאמאזון-הנחות-איכותיות/

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. רוצים להתחדש במקלדת, עכבר או אוזניות? כדאי שתבדקו את מה שיש לחנות האמריקאית המקוונת להציע ב-12 השעות הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-באמאזון-הנחות-על-ציוד-היקפי-של-חברת/

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by igal6666,

שלום, מבקש המלצה טלוויזיה עגיף עם הנחות של בלאק פריידיי הקרוב. טלוויזיית HD במחיר עד 1700 ש"ח, גודל של 32". תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. הכירו נא מבצע נוסף שכדאי לתפוס בשתי ידיים: צמד מכשירים חכמים של מוטורולה במחירים נהדרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-רבותי-סמארטפונים-הנחות-גד/

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  16. משמש עבור גיבוי חודשי. תודה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. רוצים ללכת על כל הקופה עם כונן SSD מהיר בנפח של קרוב לטרה-בייט? עכשיו אתם יכולים לעשות זאת בפחות מאלף שקלים, אם תמהרו רק אתמול סיפרנו לכם על מבצעים נהדרים של כונני SSD אשר מסתובבים להם באתריה של אמאזון בארה"ב ובאירופה, והנה מגיע מבצע זמני נוסף שאטרקטיבי עוד יותר מכל השאר – כונן ה-Sandisk Ultra II, במחיר של פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של אחסון. אמאזון גרמניה מציעה כעת, רק עד שעות הבוקר המוקדמות של מחר (ה-22 בדצמבר), את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של הכונן המדובר, בעבור כ-212 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר קצת יותר מ-900 ש"ח, לכונן שעלותו בארץ מתחילת ביותר מ-1,500 ש"ח. לא נותר לנו אלא להמליץ בחום על המבצע הזה לכל מי שטרם הצטייד בכונן אחסון מהיר ואמין, …

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  18. Started by A-10,

זה גם שייך לפורום המעבדים, אבל לא פחות ( לדעתי ) גם לפן הצרכני כמו מימוש אחריות. https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

19. החיפוש שלנו אחרי דילים ראויים עבורכם במרחביה הווירטואליים של ענקית הקמעונאות נמשך גם היום. בואו לצפות בממצאים עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/היום-באמאזון-אוזניות-זכרונות-ram-וכונני/

20. Started by Elad BenMoshe,

הצעה 1 לפטופ מחודש של lenovo t440s 14hd intel core 4th i5-4300u 4gb ram 240 gb ssd hdd במחיר 3400 האם ההצעה משתלמת הצעה2 לפטופ מחודש של Lenono t431s 14hd intel core 3th i5-3437u 4gb ram 500 gb hdd תודה לעונים הרלוונטים הצעה שניה קיבלתי מחיר של 2490

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  21. היי חברים. שני נושאים: רישום לאתר מיקרוסופט - האם כשרוצים להוריד אופיס מהאתר שלהם, חייבים לשים סיריאל? אם כן, האם ההורדה היא רק לאופיס הספציפי שמתאים לסיריאל? מה קורה אם בעתיד החשבון ננעל מסיבה כזו או אחרת? (שכחתי סיסמה, הם נועלים אותו או משהו). האם אתר מכירים אתר אמין וזול לרכישת סיריאלים? רכשתי בעבר מגודיל24, אבל למרות ההבטחות לסיריאל לכל החיים, זה חרטוט. כל סיריאל שרכשתי מהם, הפסיק לעבוד בשלב כזה או אחר. לחלקם הם הביאו סיריאל חלופי, לחלקם לא. האמת שנראה לי שהם חסמו אותי אחרי שרשמתי להם מהאתר שלהם שרשום lifetime והם ניסו לחרטט אותי שאם עושים פירמוט אז זה יכול להפסיק לעבוד. יש לי סיריאל שהגיע עם דיסק התקנה, וזה לא נכון מה שהם רושמים.

22. אם אתם מחפשים שלט חכם ואוניברסלי, טאבלט או מערכת NAS ביתית, המבצעים העכשוויים באמאזון עשויים להתאים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-באמאזון-הנחות-על-שלטים-אוניברסליי/

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  23. שלום, אני שוקל לקנות צמיד/שעון דופק בשביל לשפר את הכושר. אין לי מושג מה ההבדלים בין שעון לצמיד, ואיזה חברה ודגמים אמינים. אשמח לקבל הכוונה איך למצוא את המוצר המתאים לצרכים שלי.

24. Started by Bakke,

לפני כשמונה שנים קניתי את הגיימינג פיסי הנ''ל ואלו הם המחירים ששילמתי אז. בכמה אפשר למכור אותו היום לדעתם בהינתן שהכל עובד טיפ טופ ? ₪ 1175 | Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (2) ₪ 1078 | G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 Mhz CL16-1.2V - Trident Z Series ₪ 612 | CP-9020092-EU - Corsair - 750W RMx Series™ RM750x - 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU ₪ 632 | Fractal Design - Fractal Design Define R5 Black Window ₪ 74 | Corsair - Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Fan - 67.8 CFM - .84 mm/H20 - 24 dBA - 1150 RPM ₪ 3930 | ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING - ASUS - ROG STRIX GeForce GTX1080TI - OC - 11GB GDDR5X memory ₪ 3862 | PG279Q - ASUS - 27 inch ROG S…

25. Started by itai33,
    • 0 תגובות
    • 369 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.