צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצה מבצעי נובמבר טלויזיה 43"-48" בעיקר משחקי קונסולה + הזרמת מדיה **מוגבל במחיר BUDGET TV**
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משיטוט באתרי הדואופול (אייבורי/KSP) שמתי לב שיש להם מעט מאד כרטיסי מסך בסניפים באילת. המלאי שלהם באילת מצומצם מאד. אז איך רוכשים חומרה באילת (ונהנים ממחירים ללא מעמ)?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מאוד אוהב את המותג soundcore, יש לי את הרמקול שלהם ולאחרונה קניתי את liberty 4 NC. סהכ אני די מבסוט עליהם, אבל יש כמה בעיות שלכן אני שוקל להחליף. 1. ברגע שמוציאים את האוזנייה מהאוזן זה עוצר אוטומטי את השיר ברקע - זה גימיק נחמד אבל די מתיש כי לא תמיד החיישן כזה טוב ואז אתה מפעיל שוב ושוב. 2. הלחצנים הם בטאצ' ולא פיזיים. גם לא תמיד זה קולט\ אתה לא בטוח שזה קלט. האוזניות נופלות די בקלות מהאוזניים, כאילו יוצא לי די הרבה פעמים לייצב שוב את האוזנייה באוזן. כל זה מביא אותי למחשבה לקנות את הדגם ספורט של soundcore, הx20 ממה שקראתי הוא נחות מהליברטי מבחינת האיכות שמע והשיחה. אני יודע שיש לו לחצנים פיזיים והוא פחות נופל מהאוזן בגלל היותו אוזניית ספורט. לסיכום כמה יש הבדל בי…
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
-
-
הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מיזם המבצעים של הפלטפורמה לרגל השנה הסינית החדשה מתקרב לסיומו, ואנחנו כאן כדי לסייע לכם לנצל אותו באופן מיטבי שעות אחרונות נותרו למבצעים של Steam לרגל שנת הקוף הסינית שהחלה לפני מספר ימים, ואנחנו כאן עם מספר המלצות חמות אחרונות עבור כולכם: צמד משחקי פעולה מרהיבים בעבור פחות מ-30 ש"ח, לא תיקחו? משחק האסטרטגיה בזמן אמת הקלאסי Age of Empires 3, בגירסת ה-Complete Edition יחד עם צמד חבילות ההרחבה שלו, נמכר ב-8 דולר. מי שמעוניינים ללכת על כל הקופה יכולים לרכוש חבילה שכוללת את כל משחקי האטסטרטגיה מבית מיקרוסופט, עם Age of Empires 2 HD וההרחבות שלו, Age of Mythonolgy: Extended Edition וההרחבה החדשה שלו, Rise of Nation: Extended Edition וכמובן גם Age …
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המבצעים החדשים בחנות המקוונת כוללים כרטיסי microSD מהירים של של סמסונג ושל Silicon Power, לצד כונן SSD מבית Transcend בנפח טרה-בייט רגע לפני שאתם מתיישבים אל השולחן החגיגי, הנה כמה הנחות ששווה לכם לבדוק – באדיבות אמאזון סניף גרמניה ואמאזון סניף ארה"ב. באמאזון גרמניה מציעים למכירה את כרטיסי ה-microSD העדכניים של סמסונג, מדגמי ה-Evo Plus וה-Pro Plus ובנפח של 32GB, כשהראשון מבטיח מהירויות קריאה של עד 80 מגה-בייט בשנייה ומהירויות כתיבה של עד 20 מגה-בייט בשנייה והשני מספק מהירויות של עד 95 מגה-בייט בקריאה ועד 90 מגה-בייט בכתיבה – במחירים של כ-20 יורו וכ-29 יורו בהתאמה, כולל משלוח ישיר לישראל. דילים לא רעים בכלל – בייחוד אם אתם אוהבים את מוצריה של הענקית ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כמו שהכותרת אומרת אני לפני טיסה ראשונה שלי לארצות הברית. אני מעוניין לרכות שם אוזניות גיימינג וכרטיס קול למחשב. השאלה שלי הם: 1. האם יש טעם בכלל להשקיע בכרטיס קול למטרות גיימינג? אם כן אני מעוניים בכרטיס קול עד 100 דולר לפני מיסים, אשמח להמלצות. 2. אני מעוניין לרכוש שם אוזניות למטרת משחקים, בגלל ההפרשי המחיר עדים לי לקנות את זה שם, אני מעוניין להשקיע עד 250 דולר, חשוב לי שיהיו אוזניות עם חוט (לא אוהב את כל האלחוטי) ושהיו קלות על הראש, 3. האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות טובה בסביבת מנהטן. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
משך תקופה ארוכה חיפשתי טלפון לאמא שלי . מסך גדול מצלמה נורמלית עם כל השיכלולים . ( לא מעוניין לקנות בחו"ל ) קניתי בבזקסטור 1349 ₪ +אוזניית בלוטוס + כיסוי פלסטיק , התרשמות כללית תוך כדי הדרכה והתעסקות עם המכשיר . אידיאלי לחלוטין תצוגה יפייפיה . מכשיר קל מאוד נוח לשימוש המוזר הוא באייבורי הוא עולה 1950
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לרכוש קורקינט חשמלי. דגש על נוחות, מהירות, בטיחות, צריכת חשמל, קילומטרים. האם זה http://www.kooperscooter.com/Kooper.aspx יספק אותי לפי הנתונים (למבינים)? אשמח גם להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים אתר ישראלי חדש שעושה השוואות מחירים למוצרים של אמאזון מול כל חנויות אמאזון בעולם ומציג את המחיר הכי זול.הדבר הכי מגניב זה שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח עד לבית https://www.mudcompare.com/homeקחו תתרשמו ותנו פידבקים מה דעתכם
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמי ה-Galaxy Tab S2 וה-Galaxy Tab A מוצעים עתה בהנחות בלתי מבוטלות שוק הטאבלטים מבוססי האנדרואיד אולי איבד מהזוהר שלו בתקופה האחרונה, אבל זה לא אומר שאין בו הצעות משתלמות ומעניינות מפעם לפעם – בייחוד אם הן מגיעות מהנציגה הבולטת ביותר בו, סמסונג. באמאזון גרמניה מציעים כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day, את דגמי ה-Galaxy Tab S2 המתקדם וה-Galaxy Tab A הבינוני, בגירסאות ה-9.7 אינץ' שלהם, במחירי מבצע שבהחלט כדאי לשקול. דגם ה-Galaxy Tab S2, אשר מהווה את הנציג העדכני והמוביל בקו של הענקית הקוריאנית עם מסך Super AMOLED ברזולוציה של 1,536×2,048 פיקסלים, שבב Exynos 5433 מתומן ליבות, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 32GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ, מוצע לרכישה בעבור…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מזמינים חבילות מחו"ל ורושמים מספר נייד, ניתן לקבל התראות SMS שעוזר באיתור. האם אותו דבר נכון לגבי דברי דואר שנשלחים בתוך הארץ? זה עובד בדואר רגיל? עבוד גם בדואר רשום? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-