עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי , רכשתי נייד חדש לפני כשבוע בעסקה אינטרנטית. לאחר כמה ימים הבחנתי שיש בעיה במקלדת ובעכבר - משטח המגע של העכבר רעוע ועושה רעשים והמקלדת "שוקעת" פנימה ואינה שטוחה. בהפעלת לחץ קל של הקלדה המקשים והפלסטיק שוקעים. מה ממליצים לעשות? האם כדאי לי ( אם יש אפשרות כזו בכלל?) לבטל את הקניה ולשלם קנס? לפנות לחנות למצוא פתרון? לפנות לאחריות? רכשתי את המחשב ב9.1 ככה שהזמן שלי להחליט מוגבל. תודה מראש.

2. חייב להתאים ללינוקס כי מריץ רק MINT יש כזה דבר פה בארץ? חשוב שהתמיכה בלינוקס תהיה טובה מאוד אבל מתוך סקרנות מענין אותי גם בלי קשר להתאמה ללינוקס תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by naor100,

שלום, אני מעוניין לרכוש משם מסך של אסוס. השאלה שלי, איך הם מבחינת אחריות? הם כמו אמזון? או שיעשו לי בעיות? ומה יקרה במידה והמסך יגיע עם פיקסלים שרופים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. במידה ואני מייבא מכשיר מחו"ל איך הולך האחריות שלו? ממה שאני מבין אין יבוא סדיר של מיקרוסופוט אז למעשה לא תהיה לי אחריות נכון? שאלה נוספת האם יש חנות באילת שמוכרת את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by vlad vovchuk,

החלטנו לרכוש מזגן לסלון של כ42 מ"ר(סלון+מטבח+פינת אוכל). השאיפה לרכוש מזגן מחברה שמשקיעה בשירות לקוחות וכזו שמכשירה מתקינים כמה שיותר. מחיפוש ברשת, ראיתh שהחברות בכותרת ממוקמות באמצע ,בין המיצובישי ל-sega \ טורנדו. שיהיה כמה שיותר יעיל ושקט . אין צורך באינוורטר-זה לא חדר שינה. שיהיה חסכוני. כששאלתי קרובי משפחה לעיצה בנושא ,שמעתי בעיקר סיפורי בלהות על מתקינים לא מקצועיים . תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Maor Herold,

הם יושבים באיזור תעשייה תלפיות בירושלים, אני שואל מבחינת מקצועיות ואמינות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by k534d,

אשמח לשמוע פה מחברים בעלי ניסיון איך מתבצע מימוש אחריות במקרה שרוכשים Ipad מחו"ל והאם ניתן לקנות הרחבת אחריות care+? (אני לא מבין הרבה במוצרי אפל וזה פעם ראשונה שאני רוכש מוצר שלהם).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אז אני רוצה לקנות אותו וכבר קיבלתי את המגנים שהזמנתי עוד קודם. עכשיו השאלה איזה סוג לקנות... הבנתי שמלבד צבע,גודל וגם קיבולת יש גם סוגים שונים של אחריות וגם יותר מסוג אחד של אריזה [אריזה פתוחה ואריזה הרמטית]. אשמח לקצת סיוע מכם בלהבין איזה כדאי ואיפה קונים.. אני מעדיף לבן בגודל רגיל ב-64GB תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Rami Gazoli,

הי לכולם לניסוי שאני עורך - אני מחפש שעון יד שבודק HR HRV , (לחץ דם , מוליכות עורית ועוד זה יהיה בונוס ) . כולל בלוטוס . אם יש שעון שמעביר אינפורמציה ONLINE למחשב - מעולה. אם יש דבר כזה בעלות לא גדולה - עוד יותר טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מכשיר שיאפשר לצלם בעזרתו, הוא מיועד עבור תלמידי יסודי, איכות המצלמה לא צריכה להיות ברמה גבוהה, אבל שיהיה לפחות 8MP. השאיפה היא עד 100ש"ח ליחידה (איביי/עליאקספרס) משהו בסגנון הזה, אך עם מצלמה שהיא יותר מ2MP - לנובו מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היבואנית המקומית הרשמית חותכת במחיר דגם הביניים החדש - ומשיקה גרסה עם אחסון כפול בתג המחיר המקורי לכתבה

14. זה נכון שאי ןיותר אחריות שנתיים על פלייסטיישן 4 של ישפאר? לפני שנה מכרתי את הקודם שלי והוא היה עם שנתיים אחריות ועכשיו הסתכלתי באתר שקניתי והם אאומרים שזה האחריות עכשיו! וככה זה בכל האתרים. אבל יש אתרים שעדיין רשום שנתיים אחריות כמו למשל ITECHSTORE מה נסגר??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avnet613,

איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נכנסו לדירה חדשה ברעננה דלת הכניסה לצערנו של שיריונית חוסם נראה שאין בידוד בכלל כל שיחה במטבח פינת אוכל נשמעת היטב מבחוץ שלא לדבר על שיחה ערה כבר שומעים מהמעלית מרחק של 5 מטר... בפניה אליהם גם לסוכן וגם לשירות לקוחות התשובה בלי לבדוק בלי לשלוח מישהו "הדלת עומדת בסטנדרט הישראלי מומזן לרכוש דלת אקוסטית ..." ממולץ לא לרכוש מהם דלתות חוץ !!! תודה אורן

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dovk,

חברים מחפש לקנות בארץ או בחו"ל נרתיק ריצה לזרוע שמתאים לטלפון סמסונג 10Sפלוס (מסך 6.2 אינטש ) כולל מגן מסך עבה במיוחד מסוג Otter box תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב טלוויזיה. כלומר מעוניין במסך מחשב לטובת עבודה במחשב (עובד מהבית) שיש לו תמיכה גם לראות טלוויזיה, שיהיה אפשר גם להעביר אותו לmode של טלוויזיה ולראות HOT. תקציב עד 2000 ש"ח. גודל מסך עד 29'' מישהו מכיר מוצר כזה שעובד ? באיכות טובה? תודה איל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ה-Galaxy A80 בעל מערך הצילום האחורי שמתהפך ומשמש גם לסלפי זמין לרכישה בשוק המקומי, במחירים שכבר יורדים מתחת לרף המומלץ הרשמי לכתבה

20. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק (דיי סגור על ה1060 החדש) הrazer blade נראה כמו שילוב טוב של ביצועים, גודל ואיכות בנייה. מה שמדאיג אותי זה מה שאני קורא באינרטנט על השירות של razer, ואני לא בטוח בכלל אם אני אקבל שירות אם אזמין מאמזון (הם עושים משלוח ישירות לארץ). הבנתי מאמזון שזה בכל זאת שירות של razer גם כשמזמינים דרכם. הרבה אנשים באינרטנט ממליצים להזמין מהחנות של מייקרוסופוט כי להם יש שירות מצוין אך החנות הישראלית בכלל לא מוכרת לפטופים, שלא לדבר על הblade, ואני מניח שאני לא אקבל אחריות ממייקרוסופט ישראל עליו. האם למישהו יצא להזמין מחשב נייד מחו"ל ולהתעסק עם תיקונים \ אחריות מול החברה בחו"ל? הייתי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by itai33,
    • 0 תגובות
    • 346 צפיות
  22. Started by iwantdell,
    • 0 תגובות
    • 324 צפיות

דיונים חדשים בפורומים