צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובר לגור באוסטריה ואני מתכנן לשלוח את המחשב הנייח שלי. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם חברות השילוח השונות ואם יש המלצות כלשהן? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני בן 17 . רציתי לשאול ולהתייעץ לפני , אני רוצה להתחיל בשיטת שיווק שותפים אך אין לי חשבון PAYPAL .יש לי חשבון בבנק פועלים . אז השאלה היא אם אני משווק שותפים בחו''ל (לדוגמא EBAY)כיצד הם שולחים לי את הסכום אם אני בן 17? או אם יש עוד דרך שאני אוכל לקבל את הסכום בלי PAYPAL?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי בKSP את TL-WPA8630 KIT. https://ksp.co.il/?uin=42305&select=.263..492. המכשיר מעביר בערך רבע מהמהירות (200 מגה, שני המתאמים מחוברים בכבל) ואני רוצה להחזיר אותו מכיוון שהוא לא עושה את העבודה. האם ניתן להחזיר מכשיר כזה לאחר שימוש? ומה קורה אם היום ה14 (לאחר הקנייה) יוצא על יום כיפור (רביעי)? אני יוכל להחזיר אותו לאחר מכן?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש בלפטופ עם יציאת HDMI בלבד, ולכן מחפש מסך IPS לשימוש יומיומי (סטודנט שבעיקר לומד במחשב ומשחק משחקים בזמני הפנוי - PUBG/CS ועוד כל מיני..) ---- לסרטים יש לי טלוויזיה אחרי בירורים רבים ומסך שנקנה והוחזר (Samsung c27f39), ומסך שירד מהפרק (LG 24mp88hv) אני החלטתי ללכת על מסך של Dell השאלה שלי היא איזה מהם שהבחירה היא - Dell U2417H / Dell U2414 / Dell P2419 (הפייבוריט) פתוח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה - 150 - 250 יורו (650 - 1000 ש"ח) מחברות אחרות - אני גר באירופה ולכן קונה באמזון. חשוב לי שהאיכות תיהיה טובה כמו שצריך מסך IPS טוב להיות INPUT LAG יחסית נמוך, רזולוציה - 1080P גודל - 24° חיבור HDMI מן…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב, אשמח לדעת אם לגבי 2 הדגמים שבכותרת ניתן להשתמש באותו מטען?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, היפותטית אם הייתי מעוניין לקנות תוף ארקייד מסין, עם הפרטים הבאים: גודל: (בטח לפני אריזה):465 mm x 165 mm x 490 mm משקל: 7.2 קילו עלות: 460-550$ כולל משלוח בטח אני צריך להוסיף מע"מ 17%, אבל מה לגבי מכס ומס קניה? האם יש עוד מיסים נסתרים שיכולים לצוץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רגל שולחנית (לא תלייה על קיר) למסך סמסונג שאפשר לחבר את המסך עליה גם בצורה מאונכת (עומד). למסך יש התקן VASA 10. קצת מוזר שכל כך קשה למצוא משהו במחיר שפוי (שלא עולה כמו המסך בערך), ושבכלל אין היצע בתחום הזה... אשמח לעזרה מהמבינים בתחום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש כאלו שקונים מכשירי סלולר או מוצרי חומרה מחו"ל לצורך הדוגמה.. במיוחד כשמדובר בסלולר - אחריות מחו"ל זה דבר בעייתי אני מניח גם כשמדובר באמזון.. בתכלס כשקונים מחול אז האחריות די נפסלת לדעתכם? או שכדאי רק אם המחיר זול באמת בהרבה? כי לשלוח את המוצר לחול זה ייקח המון זמן עד שיחזור..
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
2TB נמכרים בבערך 60 דולר אני מתכוון לגירסה הניידת בלי החיבור מתח הנוסף.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, ברשותי משרד פעיל עם 6 עמדות מחשב ברשת פנימית אותה הקמתי, כעת כל המשתמשים עובדים ומאחסנים מידע באופן קבוע ב WD MyCloud 4TB המחובר לרשת. בעקבות ה-BLACK FRIDAY התחלתי לחפש שרת NAS איכותי שיענה על צרכי המשרד באופן מלא. חשבתי על QNAP או SYNOLOGY בתצורת 4 מפרצים לכונני אחסון אך איני יודע להבדיל ביכולות ובמחיר ריאלי בעבור המוצר שדרוש לי. אשמח לעזרתכם במציאת דיל טוב על NAS בסטנדרטים שציינתי. תודה מראש, אביעד :-)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למיטב הבנתי הם שולחים עם FEDEX האם אני משלם לפדקס את המיסים בלבד או שהם דורשים גם עמלות שקר כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שצמד שחקניות בולטות עשו זאת בחודש החולף - גם גולן טלקום והוט מובייל מכריזות על חבילות מעודכנות ויקרות יותר, אשר יגרמו כנראה לעוד תגובת שרשרת עתידית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שטח אחסון בגוגל דרייב, אבל מסיבות כלליות מעדיף שלא לתת את האשראי שלי. ראיתי שיש אופציה אחרת של מימוש קוד הטבה. רציתי לדעת אם בדומה למנוי של סוני (Ps plus), ניתן לקנות כרטיס כזה באופן פיזי ולהזין את הקוד באתר של גוגל. תודה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היי, יש כאן מישהו שרוצה להשתתף איתי בנטפליקס או שאשתתף איתו וכך נוזיל עלויות?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך סטרימר טוב שיאפשר גם התקנה של אפליקציית T.V (סלקום או פרטנר) וגם קודי ונטפליקס אבל שאפשר לנגן איתו את הסרטים בהרצה טובה כלומר עם מהירות משתנה ורציפה ולא בדילוגים מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-