עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית מוצעים פעם נוספת במבצע מעולה באמאזון אם עדיין לא החלטתם איזה כונן הבזק זריז לרכוש לעצמכם – יש לכם כעת עוד 11 שעות לעשות זאת במחיר זול מהרגיל. אמאזון בריטניה מציעה פעם נוספת את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של ה-Ultra II של Sandisk (סאנדיסק), במחיר שעומד על כ-171 פאונד בלבד, כולל מע"מ, מס רכישה ומשלוח לישראל. המחיר הזה מתורגם לכ-910 ש"ח בלבד, פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון וזול בלפחות 400 ש"ח מהמחירים של אותו דגם בחנויות כאן בארץ. במילים אחרות – עוד דיל ששווה בהחלט לשקול, גם בהתחשב בכך שהביצועים של ה-Ultra II הם לא בהכרח הגבוהים ביותר בשוק הביתי כולו. תהנו! https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. תקף גם להזמנות של מפרטי מחשב בהתאמה אישית ועל הדרך אנחנו רוצים לאחל מכל הלב לכל קהל לקחותינו (וגם אלו שיצטרפו אלינו בעתיד ) חג שמח ושנה 10/10 👌🏼 קוד קופון - CASE20

3. כונני SSD חיצוניים ופנימיים, כונני USB אלחוטיים, כרטיסי microSD ועוד במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, למשך חצי היממה הקרובה שיתוף הפעולה בין חברת סאנדיסק (SanDisk) לענקית הקמעונאות אמאזון, שמעניק לנו הנחות תכופות על מגוון מוצרי אחסון, ממשיך גם כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר זמינים עבור כמה וכמה דגמים מעניינים שעשויים לקרוץ לכם. מבצע נהדר זמין על כונן ה-SSD הפנימי של היצרנית האמריקאית, בנפח 960GB מסדרת ה-Ultra II הפופולרית, שמוצע בעבור כ-253 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-980 ש"ח בלבד, וקרוב מאוד לרף הקורץ של שקל אחד בלבד לג'יגה-בייט של נפח אחסון. מבצעים נוספים זמינים לכונני ה-SSD החיצוניים הקומפקטיים מסדרת ה-Extreme 500 של החברה, עם עלות של 112 דול…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחכה ליום הזה כבר הרבה זמן כדי לקנות laptop. המוצר המוגמר שאני רוצה : 15.6inch 8GB ram 256SSD I5/I7 6GEN מה אתם אומרים על השילוב הבא: לקנות את הלפטופ הזה ולהחליף את הכונן בכונן הזה ולהוסיף עוד כרטיס ram 4g, אולי אפילו 2 לדוגמא איך נשמע? יש המלצות לשינויים?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שבוע לאחר ההכרזה של סוני, גם מיקרוסופט מצטרפת אליה ומכריזה על זמינות סדורה של הקונסולה העדכנית שלה במחיר מוזל לשבועיים הקרובים קונסולות המשחק ממשיכות להיות אחד המוצרים החמים ביותר לרכישה בעונת קניות זו של סוף שנת 2015, ונראה כי סוני וגם מיקרוסופט מעוניינות מאוד שהמגמה הזאת תימשך גם עכשיו, אחרי שכל הטירוף והבלאגן של בלאק פריידיי וסייבר מאנדייהתמתנו. את סוני ראינו מכריזה כבר בשבוע שעבר על כך שחבילות של קונסולת ה-PlayStation 4 עם 500GB של אחסון ומשחק עדכני כלול יעלו 300 דולר בלבד עד לסוף השבוע הבא – ועכשיו זה תורה של מיקרוסופט לאזן את שדה הקרב ולהכריז שגם קונסלות ה-Xbox One שלה, בגירסת 500GB 'סטנדרטית' אך ללא משחק כלול, תהיה זמינה במחיר מוזל של 300 דולר עד ליום שבת…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by avivel,

היי, מישהו מכיר חנות שמוכרת את המתאם שמכניס הארד דיסק פנימי sata לתוך הצורב של המחשב הנייד במחיר זול חנות שמצאתי מוכרת ב 100 שקל שזה קצת מוגזם

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. היי, כמו שהכותרת אומרת אני לפני טיסה ראשונה שלי לארצות הברית. אני מעוניין לרכות שם אוזניות גיימינג וכרטיס קול למחשב. השאלה שלי הם: 1. האם יש טעם בכלל להשקיע בכרטיס קול למטרות גיימינג? אם כן אני מעוניים בכרטיס קול עד 100 דולר לפני מיסים, אשמח להמלצות. 2. אני מעוניין לרכוש שם אוזניות למטרת משחקים, בגלל ההפרשי המחיר עדים לי לקנות את זה שם, אני מעוניין להשקיע עד 250 דולר, חשוב לי שיהיו אוזניות עם חוט (לא אוהב את כל האלחוטי) ושהיו קלות על הראש, 3. האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות טובה בסביבת מנהטן. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה מראש.

8. Started by Roie Israeli,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט. המטרה היא לשימוש במקום מחשב נייד שאני מחבר להציג מצגות וסרטונים עם חיבור hdmi. לכן, הכי חשוב שהטאבלט יתמוך בהעברת נתונים ושיקוף סרטונים ותכנים. לא מחפש משהו יקר, אך חשוב שלא יהיה מוצר שידוע עם בעיות, תקיעות, וחומרה מאוד חלשה. מישהו מכיר טאבלטים כאלה (עדיף 2022-2023) בטווח של עד 700 ש"ח? *חייב להיות דגם שניתן לחבר אליו מקלדת ושמחירה לא בשמיים (אם קיים דבר כזה בשוק היום). תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן חוגגת את סוף השנה האזרחית עם אלפי מבצעים, חדשים וישנים חלק מהם כבר ראינו בעבר, חלק מהם אפילו מעט פחות קורצים מאלו שראינו בעבר, ולמרות זאת – בשורה התחתונה יש לנו עוד סבב טרי ועצום של מבצעים מבית חנות ה-Steam, שבמסגרתו ללא ספק תוכלו למצוא כמה וכמה כותרים שישכנעו אתכם לשלוף את הארנק ואת המזומנים. המבצע הנוכחי של הפלטפורמה הפופולרית עתיד להימשך בשבועיים הקרובים, עד ליום שני ה-4 בינואר 2016, כאשר גם במקרה הזה, בדומה למבצעי החורף שראינו מוקדם יותר החודש, כל מחירי המבצע יהיו קבועים וזמינים לכל אורכו, ללא 'הנחות בזק' למיניהן שצריך לצוד. אז כדי להקל עליכם במקצת, להלן כמה המלצות חמות שלנו במסגרת מיזם המבצעים הנוכחי. Metal Gear S…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Igal_g,

שלום, איפה בצפון אני יכול לרכוש מסך למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. נציג רשמי של מפתחת השבבים מציג מחירים מומלצים חדשים עבור הדגמים המתקדמים מהדור הקודם - החל מ-500 דולרלכתבה

12. המפיצה הצרפתית חוזרת למיזם הגיימינג המפורסם עם כמה מהכותרים הטריים ביותר שלה, במחירים שמתחילים כמו תמיד מדולר אחד בלבד מבצעי המשחקים המדליקים ממשיכים לזרום אלינו, הפעם עם חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר לשנת 2016 –עם קאמבק למשחקיה של המפיצה Ubisoft. חבילת הבסיס, שתינתן לכל מי שיבחרו לשלם דולר אחד או יותר, כוללת הפעם שלושה משחקים: משחק הפעולה הארקיידי המדליק Call of Juarez: Gunslinger, משחק הפלטפורמה החביב Grow Home וגם משחק הפלטפורמה התחרותי Rayman Legends. שלושה כותרים הם פחות ממה שמקבלים בדרך כלל בחבילות Humble Bundle, אך במחיר שמתחיל בקצת פחות מארבעה שקלים זה עדיין דיל נדיר ונהדר. החבילה החדשה פופולרית ביותר, כך נראה, וכן חצתה את קו מיליון החביל…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. צמד הכותרים אשר הושקו רק היום, ולצידם גם Black Ops 3, Assassins Creed Syndicate ונוספים, מוצעים במחירים מפתיעים בחנות ה-Green Man Gaming לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-הגיעו-וכבר-במבצע-הנחות-משמעותיות-על/

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. שלום, רכשתי מוצר יקר באלי אקספרס. כשקיבלתי אותו, ראיתי שהוא לא תואם לתיאור. אני מחזירה אותו כעת למוכר. הבעיה ששילמתי עליו עוד 307 שקלים מע"מ. האם אלי אקספרס תזכה אותי גם על התשלום הנוסף הזה? הרי אני מחזירה את המוצר לא בגלל שהתחרטתי אלא בגלל שקיבלתי לא את מה שהזמנתי.

15. אני אשאל על 2 אופציות אפשריות: 1. אחרי שקניתי מוצר בהנחה משמעותית אבל בחשבונית לא מצויינת הנחת קופון, האם יש למכס דרך לדעת עלות מקורית? 2. אחרי שקניתי מוצר בהנחה משמעותית וזה היה מצויין בחשבונית האם מוצר ייחשב במחיר מלא למרות ששילמתי עלות אחרי הנחה? תודה

16. היי חברים, איזו טלויזיה מבין הבאות עדיפה לדעתכם? תצאו מנקודת הנחה ששתיהן 49 אינצ' ושתיהן בערך באותו המחיר. http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=2813 http://www.aristos.co.il/product/93905/

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. הפאבלט של גוגל ומוטורולה מהדור הקודם זמין לרכישה בעבור כשליש ממחירו המקורי, אולי בפעם האחרונה לפני שהוא נעלם לגמרי אחד המבצעים הלוהטים ביותר שהזדמן לנו לפגוש בימי הבלאק פריידיי בתחילת החודש היה על סמארטפון הנקסוס 6 של מוטרולה וגוגל, אשר החל את דרכו עם תג מחיר יקר מדי והגיע למצב בו הוא מוצע בעבור 250 ו-300 דולר בלבד, אשר הפכו אותו לרכישה כדאית ביותר גם לאחר תוספת מס ושילוח. כעת, אנחנו שמחים להכריז שהמבצע הנהדר הזה חוזר –אמאזון ארה"ב מציעה כעת את הנקסוס 6 בגירסת 32GB, בצבע כחול או בצבע לבן, בעבור 250 דולר בלבד, ואת גירסת ה-64GB של המכשיר, בצבע לבן, בעבור 300 דולר. משלוח ישיר לישראל אינו נכלל במחיר, אך גם במסגרת השימוש בשירותיהן של Buy2USA, Shipito ודומותיהן צפויה …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שישמשו אותי גם למוזיקה וגם לגיימינג. חשוב לי גם העוצמה עם צליל נקי. חשבתי על אלו : Edifier R1855DB 2.0 למישהו יש ניסיון איתם? האם יש לכם המלצה טובה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. זקוקים לזכרונות DDR3 או DDR4 חדשים למערכת שלכם? כדאי שתבדקו את ההצעה הזאת אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם במבצעי חומרה מעניינים אשר צצים בחנויות אמאזון ברחבי העולם כמעט מדי יום – והפעם באתר הבריטי, שמציע במסגרת מיזם ה-Deal of the Day זכרונות DRAM של המותג Crucial (מיקרון) במחירים נמוכים במיוחד. מי שזקוקים לזכרונות DDR3 יוכלו לרכוש מארז של צמד סטיקים בנפח 8GB כל אחד (נפח כולל של 16GB) מסדרת Ballistix Sport ובמהירות אפקטיבית של 1,600MT/s בעבור 42 פאונד, או 47.2 פאונד כולל משלוח לארץ – אשר מתורגם לכ-266 ש"ח בלבד, עסקה נהדרת שקרובה יותר למחיריהם של מארזי 8GB בחנויות בישראל. נזכיר כי במעמד הרכישה מומלץ לבחור בתשלום במטבע המקומי (במקרה הזה פאונד בריטי), בכדי למנוע כפל עמלות …

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. מצלמת האקסטרים הטרייה והקומפקטית במיוחד של היצרנית האמריקאית סוף סוף מקבלת מחיר אשר מתאים למאפייניה לפני כמה חודשים ראינו את חברת GoPro, ששמה הפך כבר מזמן לשם נרדף עבור פעילויות אקסטרים ו'חיים על הקצה' באופן כללי, חוזרת למקורות עם דגם פשוט וקל במיוחד – ה-Hero 4 Session, אשר לא כלל מסך (כל ההתמשקות היא בהתבסס על מכשיר חכם מקושר) ונראה כמעט כמו צעצוע, במשקל של 74 גרם בלבד. הרעיון עצמו הרגיש חביב והגיוני למדי עבור מוצר שמטרתו המרכזית היא להתחבר לקסדה או לגוף ולתעד את המתרחש כאילו דרך עיני האדם החווה את המאורעות – אך תג מחיר מוגזם בהחלט של 400 דולר מיד העמיד את ה-Session בעמדת נחיתות ברורה לא רק אל מול מצלמות אקסטרים קומפקטיות מוזלות מיצרניות מתחרות, אלא גם מול הדגמ…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. התגעגעתם? כמה ממשחקי ה-PC הגדולים ביותר של שנת 2015 מוצעים בהנחות של עשרות אחוזים בחנות הגיימינג השאפתנית רכשתם כונן SSD חדש ונוצץ ויש לכם רצון לחנוך אותו עם כמה כותרים עדכניים ומתקדמים? יופי – בחנות ה-Green Man Gaming יש מבצע עדכני בדיוק עבורכם. כפי שהם עושים מדי כמה שבועות, בחנות צד ה-ג' פצחו בהוזלה נאה לכמה מהכותרים הבולטים ביותר שהושקו למחשבים האישיים ב-2014 ו-2015, וזה משהו שבהחלט כדאי לשקול. להלן הפרטים: The Witcher 3 הנהדר, שהוגדר על ידי רובם המוחלט של המומחים והמשתמשים כמשחק הטוב ביותר לשנת 2015 כולה זמין במחיר של 25 דולר. Rainbow Six Siege החדש של יוביסופט זמין בהוזלה של שליש ממחירו המלא – 40 דולרים בלבד. שימו לב כי נדרש חשבון ותוכנת uPl…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. רשימת רכיבים שבבניה: - Intel Core i7 13700K - LIAN-LI Galahad AIO 240 - Gigabyte B760M AORUS PRO AX - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance - LIAN-LI ATX Case PC-011 Dynamic Mini Black - Lian-Li PSU 750W SFX SP750 Black - LIAN-LI Cooler 120mm ARGB ST120 X6 - Gigabyte GeForce RTX 3070 GV-N3070GAMING OC-8GD 2.0 - Corsair SSD 2.0TB MP600 CORE XT לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/377121

23. הי, אשמח להמלצה מבצעי נובמבר טלויזיה 43"-48" בעיקר משחקי קונסולה + הזרמת מדיה **מוגבל במחיר BUDGET TV**

24. ראיתי את הכונן הזה במבצע כרגע ורציתי לשאול אם מישהו התנסה בו פעם והאם הוא שווה את זה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים