צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מוצר מאליבבה, זאת החברה: http://chinapackbuy.en.alibaba.com/ המוצר זה אבקה מסוימת. מה אני צריך לדעת לפני? איך אפשר לראות ביקורות וציונים על החברה? מה לגבי מיסים פה בארץ? האם החבילה תגיע אלי לבית או לסניף הדואר? הם כותבים שיש להם אישורים מ- GMP, ISO, COS. כיצד אפשר לוודא את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? אז ככה יש לי בwatch list ב-ebay מספר פריטים, ליד אחד מהם (רק אחד) שהוא כרגע out of stock יש תאריך. המוכר הוא חנות די גדולה, שמכרה מספר מוצרים כאלה, ולדעתי כבר קרה בעבר שהמוצר הספיצי הזה אזל ובהמשך הגיע מלאי חדש. הניחוש שלי (או התקווה) הוא/היא שבאריך הנ"ל יגיע מלאי חדש, אבל לא הצלחתי לאשר את זה כי אין שום כותרת מעל התאריך או בסביבה ואני לא מצליח למצוא אזכור לשדה הזה בשום מקום. מצד שני זה תאריך עם שעה ספציפית מאוד שזה קצת מוזר בתור תאריך הגעת מלאי. אצרף צילום מסך... אז אולי מישהו יודע בוודאות מה התאריך הזה? כי אם זה לא מה שאני חושב חבל לי סתם לשבת לחכות עד שהוא יגיע במקום פשוט לקנות במקום אחר... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו נפגע מפעילות הקרית לאחרונה? יש לי כרטיס אשראי של מסטרכארד וביוני מצאתי שתי עסקות שלא ביצעתי והן מופיעות בשם APPLE ITUNES STORE-ILS ITUNES.COM LUX בוצעו שני חיובים, אחד ב-3.90 ש"ח ושני ב-199.90 ש"ח. בגלל רשום חיוב חודשי אני חסמתי כרטיס וביקשתי להחזיר לי סכום שנגבה. לאומיכארד אמרו לי זה יקח 3 ימי עסקים. הקלדתי את השם בגוגל ומצאתי דיון בפורום של אפל. זה נתן לי להבין שיש אנשים אחרים שנפגעו גם. הם דיווחו על בעיה לאפל והם לא ביצעו שום פעולות ושם עיסקה לא מוכר להם. בכאן ברור שפעולת קבוצת הקרים וגונבת כסף מאנשים. לא יודע איך מספר של כרטיס אשראי הגיעה לידי הקרים כי כמעט לא השתמשתי בכרטיס שלי. אני לא משתמש בשירותי אפל בכלל וסמארטפון שברשותי הוא מבוסס אנדרויד. האם מישהו …
-
- 0 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט. המטרה היא לשימוש במקום מחשב נייד שאני מחבר להציג מצגות וסרטונים עם חיבור hdmi. לכן, הכי חשוב שהטאבלט יתמוך בהעברת נתונים ושיקוף סרטונים ותכנים. לא מחפש משהו יקר, אך חשוב שלא יהיה מוצר שידוע עם בעיות, תקיעות, וחומרה מאוד חלשה. מישהו מכיר טאבלטים כאלה (עדיף 2022-2023) בטווח של עד 700 ש"ח? *חייב להיות דגם שניתן לחבר אליו מקלדת ושמחירה לא בשמיים (אם קיים דבר כזה בשוק היום). תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. הניילון של הטלפון שקניתי מתקלף וחשבתי לקנות חדש. מה יותר כדי? 1. לקנות את המוצר ממוכר שלא קשור לחברה של המוצר, מאתר מכירות עולמי שאין בינו לבין המוצר קשר, פרט אולי למוכר באותו אתר, דרך שרות התשלום של האתר: חשבון PayPal שמחובר לכרטיס האשראי שלי, ואז המשלוח. ללא אחריות, ללא ידע מוצק על טיב המוצר, ללא ידע שהמוצר באמת יגיע אלי דרך הדואר. למוצר 36.99$ = 140.37₪ למשלוח: 14$ = 53.13₪ לדואר שהוציא מהמכס: 30₪ שזה יוצא יותר מ 200₪ 2. דרך החנות עצמה 27.96$ = 102.6637₪ ,שירות גלובל אסיסט ומשלוח UPS פלוס 86.65 + , סך הכל יוצא 193₪ כאשר כל הסכומים העגלתי למעלה את האגורות. פלוס סכום עמלת המרה 0.96₪ שיעור עמלת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג בחברת ניקיון לפני מעבר לדירה שכורה? דירה קטנה, 60 מ"ר. אין הרבה עבודה, בעיקר את המסגרות של החלונות והארונות. אין רהיטים כרגע מלבד מטבח ושני ארונות. ראיתי אישזהוא אתר, אבל אין לי מושג בזה. כאילו מה אני צריך לחפש? איך אני יודע שמישהו יעשה עבודה טובה ולא יחרטט או כאלה דברים? לא יודע, אין לי ניסיון בזה. אני יכול ללכת לפי הביקורות...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס נטען של הדואר מאסטרקארד והוא מוטען בלירה סטרלינג. אני מעוניין לרכוש באמזון USA . האם כדאי לבצע את הרכישה במטבע המקומי דהיינו דולר, או במטבע של הכרטיס - לירה סטרלינג? . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אופס, טעינו? בתערוכת CES 2016 האחרונה בלאס וגאס הציגה ASUS (בין היתר) מחשב נייד חדש מסדרת ה-VivoBook Flip שלה, מדגם TP301UA. מדובר בנייד דק וקל (עוד על כך מיד…) בעל מסך בגודל 13.3" המצוייד במיטב הטכנולוגיות – מעבד סקיילייק מתקדם בשילוב אפשרי של מעבד גרפי מבית NVIDIA, חיבורי USB 3.1 בעלי חיבור Type-C המאפשר חיבור הפיך של הכבל בשני הכיוונים, ובעיקר גולת הכותרת – מסך המסתובב ב-360 מעלות ומאפשר ללפטופ לשמש גם כטאבלט. אלא שאסוס התבלבלה, ובטעות פרסמה באתר הרישמי שלה כי משקל המחשב הינו 1.5 ק"ג, בעוד המשקל בפועל הוא למעשה 1.680 ק"ג. הטעות, שהגיעה בינתיים גם לאתרים של החנויות השונות המשווקות את המחשב, מהווה הטעיה של הלקוחות שרכשו את המחשב ועכשיו סוחבים על עצמם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות לפטופ, והאתר המועדף עליי הוא אמזון, בגלל רמת השירות הגבוהה והבטחון בקנייה שם. תמיד כשאני קונה מוצר באמזון, אני דואג לבחור שגם ה-Seller יהיה אמזון, ואל אחד מהמוכרים צד שלישי שגם משתמשים בפלטפורמה שלהם. לצערי, עכשיו כשאני בא לקנות לפטופ, זה נראה שבלפטופים אמזון לא ממש מהווה מוכר בעצמה, אלא רק מציגה מוכרים שהם צד שלישי, האם זה אכן כך? האם אין סיכוי לקנות משם גכשגם הם המוכר? (בכל המוצרים האחרים שקניתי עד היום, כלומר מוצרים שהם לא לפטופ, כן מצאתי אותם כמוכר גם) אני תוהה מה כדאי לי לעשות: לקנות באתר אמזון ממוכר שהוא לא אמזון? או שאולי כן יש י…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש אוזניות ספורט אלחוטיות להתאמן בחד"כ. קראתי ועיינתי במספר אתרים והסתבכתי... המליצו על: Sms Audio SYNC by 50 Cent Wireless In-Ear Sport Earphones ועל Jabra Sport Pulse Wireless Bluetooth Earbuds מה אומרים? תקציב שלי עד 300 שקל באיביי פתוח להצעות נוספות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידוע לכם מה הפרוצדורה של ייבוא רחפן מחו"ל? הבנתי שאם הוא עוצר במכס, צריך להשיג ולחתום על כל מני טפסים של משרד התקשורת לאישור הרחפן, ולפעמים קשה להשיג אותם ובזמן הזה המכס גם גובה עמלות על אחסון המוצר. אז השאלה שלי היא אם מזמינים מאיביי רחפן דרך תכנית ה Global shipping program, האם יש סיכוי שאצטרך לשלם עוד עמלות מעבר למה ששילמתי במעמד הרכישה? והאם עדיין אצטרך למלא טפסים וכו', או שהם עושים זאת עבורי? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מתברר שמגיע למורים 5 התקנות חינם של OFFICE365 ואולי גם טרה אחסון חינם בענן. פרטים בקישור. הטבה זו היא בנוסף להנחות בקניית מוצרי מיקרוופט באתר חותם.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות שני מיכלים של 20 ק"ג כפי שכתוב באתר במחיר של 320 ש"ח. זה לא מתאפשר באתר והחיוב של שני מיכלים הוא 490 ש"ח.ניסיתי למצוא טלפון של הום סנטר וזאת משימה בלתי אפשרית. כתבתי להם מייל דרך האתר ואכן קיבלתי אישור לכך . עברו שבועיים ואין קול ואין עונה. לא ניתן להשיג את הום סנטר או לקבל התייחסות בשום דרך. האם יש למישהו רעיון מלבד לבזבז שעה בהלוך וחזור בשביל להגיע פיזית לחנות וגם שם לא לקבל תשובה מאחר והמבצע רק באינטרנט. האם הום סנטר עובדים עלינו והם לא מעוניינים למכור פוליגג במחיר המבצע?. תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן חוגגת את סוף השנה האזרחית עם אלפי מבצעים, חדשים וישנים חלק מהם כבר ראינו בעבר, חלק מהם אפילו מעט פחות קורצים מאלו שראינו בעבר, ולמרות זאת – בשורה התחתונה יש לנו עוד סבב טרי ועצום של מבצעים מבית חנות ה-Steam, שבמסגרתו ללא ספק תוכלו למצוא כמה וכמה כותרים שישכנעו אתכם לשלוף את הארנק ואת המזומנים. המבצע הנוכחי של הפלטפורמה הפופולרית עתיד להימשך בשבועיים הקרובים, עד ליום שני ה-4 בינואר 2016, כאשר גם במקרה הזה, בדומה למבצעי החורף שראינו מוקדם יותר החודש, כל מחירי המבצע יהיו קבועים וזמינים לכל אורכו, ללא 'הנחות בזק' למיניהן שצריך לצוד. אז כדי להקל עליכם במקצת, להלן כמה המלצות חמות שלנו במסגרת מיזם המבצעים הנוכחי. Metal Gear S…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע להסביר לי את ההיגיון בכך שהרבה מחשבים שיוצאים לאחרונה מכילים את החיבור החדש הזה. אבל לא מנצלים את התכונה הכי חשובה שלו! מבחינתי מדובר ביתרון ענק שמוריד בהרבה את המשקל בפועל של לסחוב. את המחשב ואת הנפח. המוכר טען שזה אפשרי רק במחשבים חלשים אבל זה ממש לא נכון, ראיתי שיש מחשבים עם אפילו סוללות לא פחות גדולות ושכן נטענים. אם משהו שבאמת יודע יוכל לענות לי?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אימון כדורגל, מירוצים וחיסול שדים זמינים במחירי מבצע בשעות הקרובות, בחנויות הדיגיטליות הפופולריות ברשת במידה והנחות הקיץ של חנות ה-GOG לא מספיקות לכם, יש לנו עוד כמה מבצעים לספר לכם עליהם – אשר זמינים עתה בחנויות המקוונות של Steam ושל ה-Humble Store. ב-Steam מציעים כעת מחירי מבצע על כל הכותרים העדכניים של סדרת המירוצים הפופולרית Dirt: המשחק העדכני ביותר Dirt Rally נמכר ב-36 דולר, Dirt 3 בגירסת ה-Complete Edition המלאה שלו נמכר ב-6.9 דולר, Dirt Showdown נמכר ב-3 דולר ועוד. המשחק XCOM 2 זמין במחיר מוזל של 40.2 דולר. משחק ניהול קבוצות הכדורגל מהסדרת הפופולרית מכולן, Football Manager 2016, נמכר בעלות של 17 דולר. משחק התפקידים הטקטי Wasteland 2 ב…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-