צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
https://www.amazon.com/stores/page/0944C651-9D83-4CA1-B4B1-F810630F07BF?store_ref=SPONSORED_SEARCH_AC3LMM9RF6ZV62M&store_ref=SPONSORED_SEARCH_AC3LMM9RF6ZV62M&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=3365067662&pd_rd_wg=TQJOW&pf_rd_r=DCG5V8HZJX9XH3Q25PWV&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pd_rd_w=VyxeU&pf_rd_i=ps4+controller&pd_rd_r=571ff171-1315-44a2-bf24-67cbfc8d9aca&hsa_cr_id=2188794020401 לתשומת לבכם bungie החזירים גובים מחירים מטורפים ב battle.net לעומת זאת עותק פיזי !!!!!! יותר זול משמעותית לקונסולת לא מצאתי גם בחנויות צד ג עותק דיגיטלי זול משמעותית והנה ההוכחה https://isthereanydeal.com/search/?…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי אני בן 17 . רציתי לשאול ולהתייעץ לפני , אני רוצה להתחיל בשיטת שיווק שותפים אך אין לי חשבון PAYPAL .יש לי חשבון בבנק פועלים . אז השאלה היא אם אני משווק שותפים בחו''ל (לדוגמא EBAY)כיצד הם שולחים לי את הסכום אם אני בן 17? או אם יש עוד דרך שאני אוכל לקבל את הסכום בלי PAYPAL?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על אתר עם מחירים ומשולח הגינוי לתוספי תזונה? נא לא להציע לי את VITACOST הרגע החזירו לי את הכסף על מוצרים שלא הגיעו
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים+ שלחתי חבילה לחבר בארה"ב (אטלנטה, ג'ורג'יה) בדואר רשום (מעטפה גדולה, עם שלושה מסמכים וטי-שירט קטן, משקל פחות מ-500 גרם). מאז התאריך 24 ביולי סטטוס החבילה תקועה "Processed Through Sort Facility" ב-"ISC NEW YORK NY" (מרכז המיון וההפצה שלהם בניו יורק). מנסיוני בעבר, יומיים שלושה מקסימום לאחר שהחבילה מגיעה לשם, היא כבר יוצאת ליעד, וכאן מדובר כבר בכמעט 13 ימים בהם אין עדכון. כשבועיים לפני כן שלחתי חבילה די דומה לידידה בניו ג'רזי ולשם החבילה הגיעה יומיים אחרי שהיא הגיעה למרכז המיון בניו יורק. צלצלתי ל USPS והם טוענים שעד שיסרקו את החבילה לתוך המערכת בסניף הדואר באנטלנטה, אין להם דרך לדעת איפה החבילה, ובמידה והיא לא מגיעה אני צריך ליצור קשר עם דואר ישראל שימצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששיאומי הראתה שבכל זאת היא רוצה להמשך עם סדרת הMI4# כהציגה את דגם הMI4S וזות כנראה בשל הצלחת הסדרה . כעת שיאומי מתכוונת להשיק חידוש לסדרת הXiaomi Redmi 3 כשהופצו תמונות של המכשיר אך לצערנו התמנות נמחקו וזה כנראה רק עניין של זמן עד שיופצו עוד תמונות של המכשיר : (בכתבה תמונת של הרדמי 3 הרגיל) לכתבה : http://articlesfromxda.azurewebsites...print-scanner/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.aliexpress.com/item/4000193213484.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00LSYyYm&mp=1 1.כתוב שם שהמחיר לא כולל מס...כמה זה אומר שצריך להוסיף ואיך צריך לעשות את זה? 2.האם סים של הארץ יעבוד על המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569003,00.html יש פה כתבה על המבצע של טסים לחו"ל ומשלמים 99 ש"ח לחודש ומקבלים 6 גיגה ושיחות ללא הגבלה. רשום בכתבה מפורשות: אני משלם מחיר מבצע של 59 ש"ח לגולן. כמובן שעברתי כפי שרשום באותו חודש ל 99 ש"ח בשביל לקבל את ההטבה בחו"ל. חזרתי לארץ (מקווה שלא ידפקו אותי איכשהו במחיר) ובאתר אין לי אופציה של לחזור למחיר הקודם וגם בשירות לקוחות אמרו לי שלא ניתן. עכשיו לאור זה שמייקל גולן אמר " ניתן לשלם 99 שקל בחודש רק בחודש הנסיעה לחו"ל ובחודש העוקב לחזור למבצע " מישהו פה לא דובר אמת. הסיבה היחידה שאני בגולן היא בעיקר כי אהבתי את הסלוגן שלהם מחיר אחיד בלי התחכמות ובלי חשבוניות לא ברורות. כי משאר הדברים אישית אני פחות מרוצה. האם מישהו מכם עש…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כונן SSD מסדרת ה-370S של Transcend וגם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 960 של חברת EVGA זמינים כעת לרכישה בעלות מוזלת עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע באמאזון שעשוי לקרוץ לכל חובבי החומרה. במסגרת מבצעי Deal of the Day, אמאזון ארה"ב מציעה הנחות על כמה וכמה מוצרי חומרה וציוד היקפי– ביניהם זכרונות DDR3 של חברת PNY, מקלדת גיימינג של Thermaltake, עכבר גיימינג של Roccat, אוזניות גיימינג של Kingston, קירורי מים מבית Corsair ועוד. מבין כל אלו, ישנן כמה הצעות שמעניינות יותר מהאחרות מבחינתו, בפרט עבור מי שמתכננים להזמין מוצרים לישראל. כונן ה-SSD של חברת Transcend מסדרת ה-SSD370S שלה, שהיא אחת מהמוצלחות יותר שהיא השיקה, בנפח 256GB, מוצע לרכישה במחיר של 92 דולר כולל מסים ומשלוח לישר…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש ביקוש אז ביררתי מטען נייד קטן ונוח power bank בנפח של 2600mah המחירים ינועו בין 35 ל45 תלוי בכמות המעוניינים . האיסוף יהיה מרעננה
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכירו נא מבצע נוסף שכדאי לתפוס בשתי ידיים: צמד מכשירים חכמים של מוטורולה במחירים נהדרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-רבותי-סמארטפונים-הנחות-גד/
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש איחסון כזה: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=0VN-0003-00023&nm_mc=BAC-GDR-CA-PC&cm_mmc=BAC-GDR-CA-PC-_-dyn-_-External+Enclosure-_-0VN-0003-00023&gclid=CITOo87ZncsCFYEy0wodUFQB4w המטרה לאחסן כמה הרדיסקים שיהיו בשלוף.אשמח לעזרתכם.מחירים בארץ,מחירים ראלים באיבי כולל מיסים יהיו גם טובים.רק בבקשה לא אמזון מכיוון שאין לי נסיון איתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המיזם הנודע ממשיך לפנק אותנו בחבילות משחקים שאולי לא הכרתם וטרם התנסיתם בהם, במחירים שקשה לסרב להם כפי שכבר סיפרנו לכם, מיזם ה-Humble Bundle שמאפשר לכם לשלם כמה שתרצו בעבור משחקים נבחרים פעיל עתה יותר מאי פעם, ובמקביל לחבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים'שעדיין זמינה לרכישה מוצעת כרגע חבילה נוספת – של משחקי אינדי בולטים ומסקרנים. צרכנים שיבחרו לשלם דולר בודד ומעלה בעבור חבילת ה-Humble Jumbo Bundle 6 הטרייה יזכו לגישה לשלושה כותרים: משחק הפעולה-פלטפורמה הצנוע Oceanhorn: Monsters of Uncharted Seas, משחק האסטרטגיה-תפקידים Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown שהושק בשנת 2015, ומשחק האסטרטגיה בתורות שלוקח הרבה השראה מסדרת XCOM המפורסמת – Warmachine Tactics (יחד עם חבילת DLC …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה בין יצרנית השבבים לענקית המכירות המקוונות חוזר לסבב נוסף עם הנחות מעניינות בין אמאזון לזכרונות ה-DRAM של מותג ה-Crucial מבית מיקרון יש סיפור אהבה קטן – אם לשפוט לפי המבצעים שנצפים בגירסאות השונות של החנות המקוונת בתדירות של אחת לכמה שבועות. הפעם החנות היא אמאזון בריטניה, והמבצעים הקיימים זמינים עבור זכרונות DDR3 ו-DDR4 כאחד, ולמחשבים נייחים ומחשבים ניידים כאחד. צמד זכרונות Ballistix Elite בטכנולוגיית DDR4 עבור מחשבים נייחים, בנפח כולל של 16GB (כל מודול בנפח 8GB) ובמהירות של 2,666MT/s, נמכרים בעבור 62 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ – כ-355 ש"ח, כאשר כמו תמיד נדרש להעביר את הגדרת המטבע בכרטיס האשראי שלכם לפאונד בממשק החנות של אמאזון, בכדי…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותם? הם מעבדה מרכזית ורשמית לתיקון מדפסות של HP
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-