עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח ירדן
    Started by אורח ירדן,

אהלן, אני מחפש כיסא לעבודה ממושכת על מחשב. לרוב אני יושב כל יום כל היום בתחום העבודה שלי, והכיסא שאני יושב על כרגע ממש על הפנים, ואני מרגיש שזה מונע ממני להתרכז ולהתייעל בעבודה עקב אי נוחות בגב רגליים ומרפקים. אני מאוד מתעניין בכיסא STEELCASE LEAP אבל משום מה אף אחד לא מוכר אותו בחנויות פרונט בארץ. יש רק חברה או שניים (שאין להם חנות פיזית, אלא משרדים) שמייבאים את הכיסא וגם אז זה לחכות להצטרף להזמנה גדולה יותר של חברה או ארגון. בגדול אני מוכן להשקיע בכיסא טוב אבל מן הסתם אם יש משהו דומה בתקציב נמוך יותר אשמח לשמוע המלצות מהנסיון שלכם. חשוב על מאוד תמיכה טובה בגב תחתון ומשענות יד מתכווננות (לא רק למעלה למטה, אלא גם פנימה והחוצה) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, יש לי מחשב לנובו thinkpad t460 yoga. הוא סחב לי אחלה עד עכשיו אבל התחלתי להשתמש הרבה ב-wifi בחוץ ובדרך כלל אני לא יושב ליד שקע. אני רוצה לקנות מעין סוללה חיצונית. אבל לא מצאתי משהו רלוונטי באתר של לנובו. אני רוצה שהאמצעי ייאפשר לי לעבוד על המחשב תוך כדי שאני עובד איתו. כלומר המצב האידיאלי הוא להגיע למקום בלי שקע עם 100 אחוז סוללה (גם במחשב גם בסוללה החיצונית), וישר לחבר את המחשב לסוללה החיצונית. ואז כשהיא מתרוקנת לנתק ולהתחיל לעבוד על הסוללה של המחשב (כשהיא הרי נשארה על 100 אחוז) אשמח לשמוע המלצות. האם צריך לחשוש מקנייה של מוצר שאינו ייעודי (כלומר לא של לנובו)? אני מפחד מכל מיני שטויות של טעינת-יתר ובעיות עם המתח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברים אתר ישראלי חדש שעושה השוואות מחירים למוצרים של אמאזון מול כל חנויות אמאזון בעולם ומציג את המחיר הכי זול.הדבר הכי מגניב זה שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח עד לבית https://www.mudcompare.com/homeקחו תתרשמו ותנו פידבקים מה דעתכם

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טוב, אחרי מאבק עיקש אני מוותר וקונה לאשתי רומבה. בית בן 3 חדרים, כלב שעיר ביותר. היא התאהבה בדגם 980. אני נרתע מהמחיר. יש להם עוד מספר דגמים הזולים בהרבה. המלצות? P.S לא מעוניין בILIFE ובשיאומי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה מובא איך שזה. לא המלצה ולא ביקורת. פשוט לידיעה. https://tech.walla.co.il/item/3076664

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מעוניין ב17 אינצ'. חשוב לי שלא יהיה רעש מהמאווררים ושהטאצ'פד יעבוד טוב. אני גר ברמת גן/בני ברק. מאיפה הכי כדאי לקנות? אני רוצה גם שיהיה לי אפשרות לראות את המחשב לפני, כדי שאוכל לוודא שאין רעש ושהטאצ' עובד טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ori rahamim,

שלום שבוע שעבר נשרפה לי הטלויזיה בבית של akai ממש עלתה באש ברגע האחרון עצרתי את זה עכשיו דיברתי עם השירות לקוחות לקחו תטלויזיה אמרו לי נחליף לך בחדשה במקום 42 ניתן לך 49 בשווי 2000 ואמרו לי רק תחתום על מסמך שאתה לא תובע אותנו השאלה שלי עדיף לחתום או שאני צריך פיצוי יותר רציני זה לא שהיא היתקלקלה ובאמת תביאו חדשה וסבבה הטלויזייה נשרפה מעצמה ולמזלי זה לא קרה בלילה זה לא סתם אשמח לשמוע תגובות בעיניין

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  10. אהלן! אני רוצה לקנות פלאפון במחיר של בערך 1000-1500 שקלים שיש לו סוללה חזקה וגם מצלמה טובה. יש המלצות? שמעתי ששיומי 4 הוא טוב וגם שיומי 5 אבל יש עוד סוגי פלאפונים?ומה הכי משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  11. שלום אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לסדר את הכבלים מתחת ומעל השולחן אני צריך כמה דברים שיחזיקו את הכבלים על השולחן, מעין קופסא שתסתיר מפצל חשמל ועוד כמה דברים בשביל להסתיר את הכבלים מתחת לשולחן אני ראיתי גם משהו ששמים עליו את הכבל של העכבר והוא שומר עליו מתוח כדי שלא יפריע (נראה לי שקוראים לו באנג׳י) מישהו יודע מאיפה כדאי לי לקנות את כול אלה? לא משנה לי אם צריך לחכות למשלוח, אכפת לי רק מהמחיר תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לדעתכם לפני שאבצע רכישה מחו"ל של טאבלט-וינדוס, כאשר שניהם לא ניתנים לרכישה בארץ. אני מתלבט בין samsung tab pro s ו- surface pro 4. מלבד העניין החומרתי, האם למישהו יש מושג אם שניהם מגיעים עם מקלדת או שצריך לרכוש בנפרד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אשמח לדעת מה המחיר של ה INTEL® NUC KIT NUC7I5BNH לעובדי אינטל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jornan,

אני מעוניין למכור את המחשב,אם מישהו יכול לייעץ בכמה אפשר למכור תודה . נקנה ב2014 intel I7-4790 quad core Ga h97 d3h arctic freezer i11 Adata 8gb ddr 3 1600 Ga h97 d3h gtx 970 G1 gaming windforce x3 s12G-550W seasonic Seagate 1tb ST1000DM003 samsung 250gb 850 evo Fractal Design arc midi R2 window black Dell 2311 h Microlab solo 6C

15. אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ag43,

אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Elad Cohen,

היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by shimronfio,

שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ronmar,

היי, אני ועוד 5 חברים רוצים לקנות PS4 PRO... ידוע על דיל טוב כלשהו לקבוצות? יהיה טוב גם אם FIFA 18 יהיה כלול בדיל

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  20. יש שני ANTIMINER שאני מתעניין בהם - Antminer S9 לכריית BITCOIN וAntminer L3+ לכריית LTC. יש לי במשרד אפשרות למקם אותם (חשמל מיזוג ובידוד נגד רעש בחינם). מה שחשוב לי - זה לשלם בעזרת PAYPAL, ואם אפשר מחיר סביר. מישהו מכיר אתר שכדאי לרכוש ממנו ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. חדש,ניקיתי אותו במים והכל נזל זה צריך להיות כך?הפח לא צריך להיות אטום? תודה

22. Started by ShaySolomon,

שלום,אני טס בקרוב לסינגפור ולפי מה שהבנתי וקראתי המחירים אמורים להיות נמוכים מבארץ. אני מעוניין לקנות לפטופ, האם כדאי לקנות שם? האם יש חברה מסויימת שזולה יותר שם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני כרגע בקנדה, ולאחר השוואה קצרה המחירים(לפחות מבחינת רכיבי חומרה) זולים משמעותית ויכולים להגיע לפער של אלפי שקלים. מכיוון שזה לא יהיה פרקטי לקנות מחשב שלם ולהביא אוצו לארץ חשבתי לקנות תרכיבים המשמעותיים ביותר והם: *לוח אם (סקוט2066) *מעבד (i7 7800X) * Samsung 960 pro * כרטיס זכרון 16GB * כרטיס מסך כולשהו מארז, ספק כוח,hdd, ומאוורים לקנות בארץ. התכנון כמובן להכניסם למזוודה או אף תיק בית ספר ועכשיו 2 שאלות עיקריות: אני אצטרך לשלם עליהם מכס?/מיסים נוספים בארץ? והאם הסיכון שאקבל מוצרים תקולים / יהרסו בדרך הוא גבוה?

24. Started by Adar Tzivion,

מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by MandMagic,

אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים