צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היי חברים! ברצוני לרכוש מפסקי sonoff (הכוונה למתגים לדירה הפיזיים עם הטאצ') אך ישנם הרבה סוגים כגון eu/us וכו... כמו כן התאמת החוטים עצמם.. התחלתי לקרוא וחיפשתי גם פה בפורום וראיתי שיש כל מיני קופסאות בארץ (55/גאוס וכאלה). רציתי לשאול אתכם מה יתאים לדעתכם מבחינה פיזית ומבחינת החוטים. מצ"ב תמונות של הקופסאות חשמל אצלי בדירה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתוכנית הצרכנות של ערוץ 12 נאמר כי צרכנים רבים שהתחברו דרך החברה לשירותי אינטרנט ביתי וביקשו להתנתק, חוייבו להמשיך לשלם עבור ציוד קצה שלטענת החברה נמכר להם כמוצר ברכישה. כך, ראוטר יוצא במחיר של 1800 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה נכון שאי ןיותר אחריות שנתיים על פלייסטיישן 4 של ישפאר? לפני שנה מכרתי את הקודם שלי והוא היה עם שנתיים אחריות ועכשיו הסתכלתי באתר שקניתי והם אאומרים שזה האחריות עכשיו! וככה זה בכל האתרים. אבל יש אתרים שעדיין רשום שנתיים אחריות כמו למשל ITECHSTORE מה נסגר??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מהם נעליים האם מישהו רכש מהם נעליים? איזה מותג שווה מומלץ? אני חושב ללכת על saucony הנעליים האחרונות שלי היו new balance
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצים ללכת על כל הקופה עם כונן SSD מהיר בנפח של קרוב לטרה-בייט? עכשיו אתם יכולים לעשות זאת בפחות מאלף שקלים, אם תמהרו רק אתמול סיפרנו לכם על מבצעים נהדרים של כונני SSD אשר מסתובבים להם באתריה של אמאזון בארה"ב ובאירופה, והנה מגיע מבצע זמני נוסף שאטרקטיבי עוד יותר מכל השאר – כונן ה-Sandisk Ultra II, במחיר של פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של אחסון. אמאזון גרמניה מציעה כעת, רק עד שעות הבוקר המוקדמות של מחר (ה-22 בדצמבר), את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של הכונן המדובר, בעבור כ-212 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר קצת יותר מ-900 ש"ח, לכונן שעלותו בארץ מתחילת ביותר מ-1,500 ש"ח. לא נותר לנו אלא להמליץ בחום על המבצע הזה לכל מי שטרם הצטייד בכונן אחסון מהיר ואמין, …
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מ AliExpress ויכול לנדב פרט או שניים על איכותן ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז הזמנתי G700S, לפני כשבועיים, עכשיו אני רואה שמצב החבילה שלי השתנה היום 3 פעמים עם אותו הכיתוב (Attempted Delivery Abroad), בעצם הם ניסו לשלוח אותו. עכשיו השאלה שלי מה המשמעות של זה, למה זה השתנה מספר פעמים באותו היום לאותו הסטטוס שוב ושוב? אף פעם לא היה לי מצב כזה, אשמח לקבל עזרה. עריכה: מצאתי מידע על כך, זה אומר שהחבילה הגיע ליחידת הדואר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R1984DI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1452612727&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=nexus+6&dpPl=1&dpID=41zr3x7Mw3L&ref=plSrch בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ישנה בעיית סוללה בניידים מסויימים של המותג. http://tech.walla.co.il/item/3034963 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נייד LENOVO Y40 בארה''ב. את המחשב מביא לי חבר שמגיע מיוסטון לביקור בארץ וכאן יש לי מספר שאלות לגבי אחריות,יבוא ותשלום: -האם אני יכול לשלם עליו לבד דרך האתר של לנובו עם כרטיס אשראי AMEX ישראלי ? -במעמד הקניה הוא מוסיף 8% מס של מדינת טקסס , האם אפשר לקבל על זה זיכוי כמו הזיכוי בארץ ? בסופו של דבר המחשב לא מיועד לשימוש בארה''ב... -במידה והוא מגיע עם שני ניידים לארץ האם המכס יכול להיתפס עליו ? בגדול אין לי בעיה לשלם 18%, אך כל הסיפור יצא משתלם רק במידה ויזכו אותי על ה8%. -המחשב בא עם אחריות של שנה, האם אני אקבל שירות בארץ ? כנ''ל לגבי הרחבת האחריות במעמד הרכישה או אפשרות של הרחבת אחריות בארץ תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשנת 2011 התקבלו במשרד התקשורת 14,413 תלונות, גידול של 62% לעומת 2010 (8,902 פניות) ועלייה של כ-600% בהשוואה לשנת 2006 (2,072 פניות). כך לפי דוח פניות הציבור למשרד התקשורת, שפירסם היום (א') אגף הפיקוח והאכיפה במשרד. מתוך כלל הפניות - 12,418 פניות מהוות תלונות על חברות התקשורת. שיאנית תלונות הציבור הינה חברת פלאפון. אל חברת הסלולר הגיעו 10.5 תלונות לכל 10,000 לקוחות מתוכן כ-37% תלונות מוצדקות. פלאפון היא חברת התקשורת עם כמות התלונות הגדולה ביותר מאי פעם. בראש טבלת החברות שספגו תלונות מהציבור ממוקמת חברת פלאפון, עם שיעור תלונות של 10.5 לכל 10,000 מנויים - פי שתיים משיעור התלונות בשנה שלפני כן. לכתבה המלאה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-293241-00.html
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי על המון מקררים ולאחר שפסלתי מקררים שממש רציתי (בוש או סימנס התצורת מקפיא תחתון שלפי הביקורות, רועשים ועם כרטיס אלקטרוני בעייתי), החלטתי ללכת על שארפ בתצורת 4 דלתות בגודל 615 ליטר נטו. כמובן שראיתי אותם בחנות. אני רק מתלבט על איזה מהדגמים ללכת, אינוורטר או לא, ועל ההבדלים המינוריים. הכי חושב לי זה אמינות ועבודה שקטה. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תיקון פשוט בנייד שלי, כנראה החלפה של הארד דיסק והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. מישהו יודע להמליץ על טכנאי פרטי או חנות מקצועיים שלא קורעים במחיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-