צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
היי, יש כאן מישהו שרוצה להשתתף איתי בנטפליקס או שאשתתף איתו וכך נוזיל עלויות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב טלוויזיה. כלומר מעוניין במסך מחשב לטובת עבודה במחשב (עובד מהבית) שיש לו תמיכה גם לראות טלוויזיה, שיהיה אפשר גם להעביר אותו לmode של טלוויזיה ולראות HOT. תקציב עד 2000 ש"ח. גודל מסך עד 29'' מישהו מכיר מוצר כזה שעובד ? באיכות טובה? תודה איל
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברכה או אכזבה? תלוי איך מסתכלים על זה - אירוע ה-Prime Day של אמאזון מתוכנן כעת לחודש אוגוסט ואולי אף מעבר, במקום התאריך המוכר מהשנים הקודמות במהלך יולי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן ה-SSD הבינוני והסביר של החברה האמריקאית חוזר למבצע באמאזון, והוא מצוייד בתג מחיר משתלם במיוחד של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון ה-Ultra II הוא כנראה אחד מכונני ה-SSD הפופולריים ביותר שאמאזון מכרה מאז ומעולם, וזאת בעיקר תודות למבצעים חוזרים ונשנים עליו אשר מגיעים מדי כמה שבועות, והופכים למשתלמים יותר ויותר עם כל סיבוב נוסף. הפעם הפיתוי לרכישה מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה, שם דגם ה-960GB הגדול ביותר של סאנדיסק מוצע למכירה בעלות של 157 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – מחיר שמתורגם ל-885 ש"ח, ומביא אותנו לעלות של כ-92 אגורות לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, שהיא אחת מהנמוכות ביותר בהן נתקלנו בעולם ה-SSD כולו. המחיר הכולל עדיין …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות פלאפון במחיר של בערך 1000-1500 שקלים שיש לו סוללה חזקה וגם מצלמה טובה. יש המלצות? שמעתי ששיומי 4 הוא טוב וגם שיומי 5 אבל יש עוד סוגי פלאפונים?ומה הכי משתלם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות אל פסק Eaton 5E 850VA יש אחד עם אחריות ע"' DCS מחשבים ויש אותו דגם אבל עם אחריות ע"י יעל פתרונות אני מתלבט בין שניהם מבחינת איכות של שירות שנותן אחריות שמעתי ש-DCS מחשבים הם מעבדה מוסמכת ע"י Apple כדאי שאלך עם DCS מחשבים? הייתה למישהו חוויה עם נותני שירות שהזכרתי לעיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חוץ ממיסי יבוא של 32% שמתי לב שיש סמרטפונים בגרסה של אמריקה צפונית ואמריקה דרומית. האם זה חשוב לפני שמיבאים לארץ? ראיתי מכשיר של SONY XPERIA במבצע של $269 אבל סה"כ מחיר סופי אחרי יבוא יהיה $393 בארץ רק ב-KSP יש כזה והבדל שיוצא הוא חיסכון של 550 ש"ח. האם שווה? מה אם אחריות? קראתי שהיה מישהו שקיבל מכשיר שבוא חשב היה "כמעט חדש" לא הייתי רוצה להיות במקרה שלו. שוקל אם כל זה שווה בכלל על מנת לחסוך...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב,אם מישהו יכול לייעץ בכמה אפשר למכור תודה . נקנה ב2014 intel I7-4790 quad core Ga h97 d3h arctic freezer i11 Adata 8gb ddr 3 1600 Ga h97 d3h gtx 970 G1 gaming windforce x3 s12G-550W seasonic Seagate 1tb ST1000DM003 samsung 250gb 850 evo Fractal Design arc midi R2 window black Dell 2311 h Microlab solo 6C
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המנוי הזול ביותר שניתן להשיג לעיתונים כלכליסט ודה-מרקר? שימו לב שלדה מרקר יש שתי וריאציות (גיליתי את זה רק עכשיו) - ירחון, ויומון. עדכון אציין את המחיר שקיבלתי בסוף. עשיתי מנוי לעיתון כלכליסט, ושילמתי 40 שקלים לחודש, ל-10 החודשים הראשונים בשנה. כלומר, סה"כ - 400 שקלים לשנה. (סדר גודל של 250 עיתונים)
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/POWER8-Workshop-Full-lithium-Kit-cordless-drill-jig-saw-work-clamp-set-/121952031412?hash=item1c64e852b4:g:4iwAAOSwAYtWKJir כמה לדעתכם אני אצטרך להוסיף אחרי הוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מעוניין ב17 אינצ'. חשוב לי שלא יהיה רעש מהמאווררים ושהטאצ'פד יעבוד טוב. אני גר ברמת גן/בני ברק. מאיפה הכי כדאי לקנות? אני רוצה גם שיהיה לי אפשרות לראות את המחשב לפני, כדי שאוכל לוודא שאין רעש ושהטאצ' עובד טוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחייבתי לשלם על מכשיר ל36 חודשים. החבילה שלי היא בהתחייבות (חיילים) למשך שנה וחצי. אם אחרי שנה וחצי אני רוצה לשנות חבילה ולהמשיך לקבל החזר, הם חייבים לתת לי? אני חושב שזה חוק ניתוק זיקה אבל משהו בשם הזה לא מסתדר לי עם הרעיון שלו... בעצם מה מונע ממני לבטל כל חודש תחבילה ולעשות חדשה?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a6%d7%a8%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a7/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שוקל לקנות מחשב נייד של שיאומי, עם דור המעבדים החדש של AMD, איפה ניתן להזמין אותו? רוצה את הדגם של ה-15 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ לכם על החנות הזו באליאקספרס http://www.aliexpress.com/store/526748 קניתי מהם כבר שלוש חתיכות של l-988, שזה בעיקר רדיו דיגיטלי איכותי, עם אפשרות חיבור לUSB, שעולה רק 14$ הנציגה שם המליצה לי על הl-088 שהוא איכותי יותר, ועולה רק דולר אחד יותר, והיום באמת רכשתי שניים כאלו עבור חבר. רק רציתי לשתף
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-