צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מחפשים כונן SSD מוכר ואיכותי במחיר הכי מינימלי שניתן לתאר, כדאי שתמשיכו לקרוא עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע מרשים על כונני SSD מבית אמאזון, הפעם בסניף של גרמניה. במסגרת מבצע Deal of the Day, בחנות המקוונת מציעים את גירסת ה-120GB של כונן ה-850 EVO האהוב של סמסונג, במחיר של 42.9 יורו בלבד, או במחיר של 48.76 יורו כולל משלוח לארץ (אין צורך בתשלומי מכס או מע"מ משום שעלות זו היא מתחת לתקרת הפטור) – כ-211 ש"ח בלבד בהמרה ישירה. ראוי לציין כי מדובר במחיר די סטנדרטי עבור כונני 120GB מהגירסאות הבסיסיות והפשוטות ביותר עבור החנויות של אמאזון – אך עבור כונן פופולרי כמו ה-850 EVO מדובר בהנחה יפה של כ-50 ש"ח ממחיריו הממוצעים הסטנדרטיים, ומשהו שבהחלט ראוי לשקול עבור כ…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עדכון: הביקוש הגדול למבצע נתן את אותותיו – ונראה כי כל כונני ה-850 EVO המוזלים אזלו. כעת, המבצע המדובר חל אך ורק על דגם ה-850 PRO המדובר. מקווים שחלק מהמעוניינים הספיקו לחטוף את הדיל האיכותי הזה בזמן. הכתבה המקורית: מבצע Deal of the Day העדכני בחנות המקוונת מציע הנחות עד ה-850 EVO ועל ה-850 Pro של היצרנית הקוריאנית בזמן שאנחנו ממתינים בדריכות לנחיתתם הרשמית של כונני ה-EVO 750 החדשים, שאמורים מתישהו במורד הדרך לספק ביצועים תחרותיים במחירים נמוכים שעדיין לא ראינו כמותם מסמסונג, באמאזון החליטו לפנק אותנו בהוזלה נוספת על הדגמים הקיימים של מובילת שוק ה-SSD – מסדרות ה-850 EVO וה-850 PRO. באתר המקוון ניתן לרכוש כעת (ועוד לסוף היום הנוכחי) את דגם הטרה-בייט של כונן …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקי היום פניתי לנטוויז'ן 013 כדי לברר אם ההוראת קבע שלי נמחקה מהמחשב אצלכם במערכת וגם רציתי לשאול לגבי הזיכוי של ה 5.90 שקל שגבו ממני בטעות ואני יעשה הכל כדי הסכום הקטן הזה יחזור אלי לחשבון בחזרה כיפי שנגבה ולגבי הזיכוי. הנציגה אמרה שזה בטיפול ושהם יזכו אותי תוך 14 יום. ושאלתי אם אני צריך ללכת לבנק ולהגיד שהם יזכו. היא אמרה שלא. ותנחשו מה. נטוויז'ן רצו לעשות לי חחחח .הנציגה שדיברת איתה באמצעות הצ'אט כמו שעישית עד כה' הכל כדי לשמור את התמלילים במחשב. אז היא עושה לי כדי לזכות אותך ב 5.90 שקל עליך לעדכן אמצעי תשלום אחרת איאפשר. אז היא עושה לי אתה יכול לעדכן מספר של כרטיס אשראי זמני ואחר כך הם ימחקו אותו מעמרכת עד אחרי שהזיכוי יועבר לחשבון הבנק האחרון של ההוראת קבע שז…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.asus.com/us/Monitors/MG278Q/ אחרי שויתרתי על לייבא מחו"ל ולנצל את המחירים המדהימים שיש להם, במיוחד אלה שהיו לרגל ה-BF (גם במבצע הכי מטורף שראיתי, 350$, זה יצא 650$=₪2200 עם משלוח\מיסים. הבדל של 300 שקל לא שווה לי את המרחק), החלטתי לקנות במחיר נטול המבצעים של הארץ שלנו. על איזו חנות הייתם ממליצים? כל המחירים די אותו הדבר, אז נותר רק להשוות את איכות השירות (בין השאר במקרה של בעיות). חשבתי על TMS כי הייתה לי חוויה טובה איתם מבחינת השירות או פלונטר כי הם נראים סבבה וכולם מדברים עליהם. מוזמנים להגיד מה דעתכם עליהם, או על כל חנות אחרת. כדאי לחכות עם קניה של מסך לאיזה זמן/אירוע קרוב מסוים? למשל כמו שיוצא ליין חדש של כרטיסי מסך וכל המחירים ש…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
החנות המקוונת ממשיכה להציע לנו מחירים מרשימים עבור כונני SSD, כשהפעם מדובר בדגמים מבית טושיבה-OCZ ומבית PNY מספר כונני ה-SSD הראויים שקיים בשוק גדל במהירות מרשימה, וגם עכשיו יש לכם הזדמנות לרכוש כמה מהם במחירים אטרקטיביים במיוחד, במידה ועדיין לא התחדשתם בקטגוריה. אמאזון ארצות הברית מציעה את דגמי ה-240GB וה-960GB של ה-Trion 150 מבית OCZ (וטושיבה) במחירים נאים של כ-75 דולר כולל משלוח וכ-253 דולר כולל מסים ומשלוח, בהתאמה – ואלו מתורגמים לכ-290 ש"ח ולכ-980 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה משמעותית לעומת המחירים של כוננים אלו בחנויות כאן בארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%99-ssd-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לשם הקמת מדור צרכנות אנחנו מחפשים אותך! אם יש לך יכולת ביטוי גבוהה וידע נרחב בצרכנות נבונה, תוכל לקחת חלק פעיל בצוות התוכן של HWzone. אנא צרו איתי קשר: avi.mansuri@hwzone.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתאים שלט חדש למוסך, באייס רוצים על זה 160 שקל! איך אני יודע איזה שלט אני צריך להזמין? או שכולם אותו דבר?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אחרי הפוגה של מספר שבועות - הגיע הזמן להצטייד שוב בכותרים מעניינים עם מחיר מזערי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
נציג רשמי של מפתחת השבבים מציג מחירים מומלצים חדשים עבור הדגמים המתקדמים מהדור הקודם - החל מ-500 דולרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=tGhcKHHAAyg זה אוזניות BT נהדרות ולא יקרות כ 32- 35 דולר הדגם הוא טורבינה H ממליץ בחום.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,אני טס בקרוב לסינגפור ולפי מה שהבנתי וקראתי המחירים אמורים להיות נמוכים מבארץ. אני מעוניין לקנות לפטופ, האם כדאי לקנות שם? האם יש חברה מסויימת שזולה יותר שם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד הדברים המבאסים באלי אקספרס זה האתר עצמו חווית המשתמש שם נוראית, בדרך כלל אני מגיע לשם מחיפוש בגוגל ולא נכנס לחפש.. אז הנה מישהו הרים את הכפפה - Thieve זה אתר שמתחבר למאגר הנתונים של עלי אקספרס, ומייצר 1רשימה שמתעדכנת כל יום עם מיטב המוצרים רק שיש פה ממשק משתמש כייפי וחדשי. האתר לא הכי יציב בגלל שהם חדשים, אבל הפוטנציאל אדיר. תהנו https://thieve.co
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש משם מסך של אסוס. השאלה שלי, איך הם מבחינת אחריות? הם כמו אמזון? או שיעשו לי בעיות? ומה יקרה במידה והמסך יגיע עם פיקסלים שרופים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לפני שבועיים רכשתי מוצר מחנות כלשהי בארץ. המוצר היה אמור להגיע אליי עם שליח בשיחה טלפון למסירת כתובת נמסר לי עלידי המוכר שהחבילה אמורה להגיע יום ראשון כלומר תוך יומיים. המוצר לא הגיע לא יום ראשון לא שני ביום חמישי טלפנתי לחנות ושאלתי מה מצב החבילה נמסר לי שהשליח היה אצלי ולא היתי בבית מדובר בשקר דאגתי להשאיר מישהו בבית כל אותם ימים כדי לקבל את המשלוח. עוד נאמר לי שניסיון נוסף יצא לאותו היום גם באותו יום לא הגיעה החבילה וכן למחרת צלצלתי שוב לחנות ושוב נאמר לי שהיה ניסיון הפצה ולא היתי שוב שקר. בגלל כל זה וכן יחס מחריד ומזלזל מטעם המוכר הודעתי על ביטול העסקה. המוכר היה מוכן לזכות אותי עבור המוצר אבל לא עבור המשלוח למרות שהבהרתי לו שלא הגיעו אליי ומדובר בשקר וכן אחר …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תחנות דלק בארץ שניתן לשלם שם בעזרת PayPal?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחרי שצמד שחקניות בולטות עשו זאת בחודש החולף - גם גולן טלקום והוט מובייל מכריזות על חבילות מעודכנות ויקרות יותר, אשר יגרמו כנראה לעוד תגובת שרשרת עתידית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם קיים באיביי או בעלי אקספרס טאבלט windows 8 6 inch אם כן תביאו קישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה טלוויזיה עגיף עם הנחות של בלאק פריידיי הקרוב. טלוויזיית HD במחיר עד 1700 ש"ח, גודל של 32". תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-