צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות באזור הקריות שמוכרת מגאסון HD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה10K, כנראה בהרכבה. לאיזה חברת בניית מחשבים יש את שירות הלקוחות הכי טוב? ממה שהבנתי, יש 4 חברות גדולות כרגע, KSP, TMS, Plonter, startpc. ממה שאני קורא, יש הרבה תגובות רעות על כל אחד מהם בערך, וממה שאני רואה כרגע, TMS הכי יקרים (במיוחד בכרטיסי מסך)
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם שמתם לב לעליה במחירי המסכים? הסתכלתי בדגם אחד של דל (ההוא שבזמנו קניתי) והמחיר עלה במשהו כמו 25% למרות שיצאו מאז שני דגמים חדשים יותר. הסתכלתי בדגם מסוים של לנובו וגם הוא עלה ב-10%. אולי זאת הכנה לקראת בלייק פריידי כדי להוריד מחירים אחרי זה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
קונים רכב חשמלי ? יופי לכם ! רק למה שהמדינה לא תרוויח קצת ? https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/synlcuxvt
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא נראה לי, אבל ...... https://finance.walla.co.il/item/3480640
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
https://tech.walla.co.il/item/3480639 לידיעת מי שמעוניין.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hk9nhtthf
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חולשות אבטחה חמורות אותרו במחשבים של המותג הנמכר בישראל - וואלה! טכנולוגיה (walla.co.il) נו, תרצו, תתקנו זה לא אומר שבחברות אחרות המצב טוב יותר ....
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי קו ביתי של בזק ואני משלם עליו 35 ש"ח. כדאי לבטל אותו או להשאיר אותו, בשביל פקסים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי שבוע טוב לכולם, אשמח להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בהליכונים ביתיים. אני מעוניין לקנות הליכון ביתי, 3000-4000 ש"ח תקציב. ורציתי לדעת איך בוחרים? יש לציין שאני לא מכיר חברות ודגמים, אני מסתכל על המפרטים הטכניים אבל לא יודע על מה חשוב לשים דגש. (שמתי עין על הדגם הזה - https://www.alufsport.co.il/items/2252793-הליכון-זום-1-VO2-ZOOM-1) אשמח לכל טיפ בנושא, תודה ושבוע נהדר!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. רוצה להתייעץ לגבי מכירת מחשב נייד לנובו תקול לחלקים, אשמח לעזרתכם. הדגם : Lenovo ideapad 5-15IIL05 (81YK008SIV) מפרט: * Intel Core i5-1035G1 * 16GB DDR4 3200 * 1T M.2 PCIe SSD * MX350 2GB * 15.6" FHD IPS הלוח אם תקול, קורס לBSOD לעיתים קרובות ולא מצליח להתקין ווינדוס לאחר פרמוט, נבדק במעבדת CPM ואומת שאכן הבעיה בלוח אם. חוץ מזה המחשב בן שנתיים, בלי שום נזק לפלסטיקה או למסך ושאר הרכיבים תקינים לחלוטין. מישהו שיודע לייעץ בכמה אוכל למכור אותו לטכנאים או למי שמתעסק עם זה ואיפה? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רציתי לקנות שני מיכלים של 20 ק"ג כפי שכתוב באתר במחיר של 320 ש"ח. זה לא מתאפשר באתר והחיוב של שני מיכלים הוא 490 ש"ח.ניסיתי למצוא טלפון של הום סנטר וזאת משימה בלתי אפשרית. כתבתי להם מייל דרך האתר ואכן קיבלתי אישור לכך . עברו שבועיים ואין קול ואין עונה. לא ניתן להשיג את הום סנטר או לקבל התייחסות בשום דרך. האם יש למישהו רעיון מלבד לבזבז שעה בהלוך וחזור בשביל להגיע פיזית לחנות וגם שם לא לקבל תשובה מאחר והמבצע רק באינטרנט. האם הום סנטר עובדים עלינו והם לא מעוניינים למכור פוליגג במחיר המבצע?. תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב. עשיתי מנוי חשבון חדש באתר עלי אקספרס. זה פעם ראשונה אני באתר עלי אקספרס. אני רוצה ליקנות מוצר מעלי אקספרס. וחקרתי קצת להכיר איך זה עובד עלי אקספרס. לפי הניסיון שלי יש לי חשבון ebay. וקונה מישם הרבה דברים. אבל הם לוקחים תוספת תשלום משלוח זה לא חינם. אני ראיתי מוצר מעלי אקספרס לא תוספת תשלום משלוח זה חינם לישראל. אבל יש בעיה באתר עלי אקספרס ראיתי קופונים הנחות אבל זה קופונים תוספת תשלום. מאיפה מקבלים קופונים הנחות חינם למוצר שלי? אני רוצה לקבל הנחה מחיר מוצר שלי. ובלי תוספת תשלום. בתודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, הופניתי להצעת רכישת מחשב נייד פה: https://psale.co.il/product/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-asus-x415ea-i7-%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9b%d7%a1%d7%95%d7%a3/ הובטח לי משלוח ע"י שליח תוך יום יומיים. בצעתי העברת 3800 ש"ח לחשבון של מוטב בשם: "פרומו קינג ישראל" ומאז חלפו 4 ימים והמחשב אינו נראה באופק. מישהו מכיר את חברת psale?! יתכן שנפלתי טרף לנוכל ? מה אומר החוק לגבי זמן הספקה מקסימלי לקניית מוצר באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
חגיגת בלאק פריידיי של מפתחת השבבים כוללת הנחות של עד 200 דולר עבור הדגמים המתקדמים שהושקו רק לפני חודשיים - כשציניקנים כמונו יטענו כי לא מדובר בנדיבות בלתי רגילה אלא בצעד נואש בשל מכירות מאכזבות במיוחד שאינם מצליחות להתרומם בתמחורים המקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני שולח חבילה דרך חברת שילוח דילטס. יש אופציה דואר בסיסי ללא מעקב שלוקח חודש להגיע יש אופציה דואר פלוס עם מעקב ויקרה יותר שלוקח שבועיים להגיע אם אשלח בדואר בסיסי הסיכוי שיבדקו במכס נמוך יותר? השמועה שדואר ישראל יותר סבירים לאבד חבילה ללא מעקב מאשר חבילה עם מעקב היא נכונה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה במתנה לאחותי הקטנה, הטלוויזיה של סמסונג ב'אושר עד' כשפתחנו בבית גילינו שאחת הפינות שלה שבורות לגמרי מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-