עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי, לאחר שיחה עם קיריל, הוסכם שאם נארגן לפחות 7 אנשים לקניית הרמקולים עד היום בשעה 24:00, נוכל לקבל אותם במחיר של 599 ש"ח כולל משלוח עד הבית. אז קדימה, מי שרוצה- להתפקד. משתמשים שמעוניינים להצטרף לקנייה נכון לרגע זה: 1. yoni_h 2. XTZ-Mike

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אבא של חבר קרוב מארגן קנייה קבוצתית, יבוא אישי לכיסא DXRACER, כיסא ארגונומי ברמה הכי מקצועית היום, במיוחד בשביל הבן שלו, לשמור לו על הגב. הכיסא לא נמכר בארץ ואזל מהמלאי בחנויות באירופה לאור הביקוש הגדול. כיסא מסדרה D עולה באירופה 289 יורו שזה 1450 ש"ח, הוא הצליח להוריד את המחיר ל1350 ש"ח(קנייה ישירות מהיצרן). (כולל עלויות משלוח, מיסים וביטוח) יש כבר לא מעט אנשים שנרשמו לרכישה הקבוצתית אבל, אנחנו צריכים עוד אנשים. אני קונה אחד. ממליץ לכל מי שלא רוצה ללכת לטיפולי גב כשהוא מבוגר להצטרף לרכישה. כתבה שמסבירה קצת למה הכיסא הזה יותר טוב מהכיסאות שקיימים כיום בשוק: http://www.needforseat.de/eu_english/dxracer/needforseat-dxracer-vs-noname/index.html האתר של החברה: http://www.dxr…

• 7 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות טלפון מאמזון.. מילאתי כתובת והכל טוב ויפה, אבל מה קורה בגזרת המיסים והמשלוח ?. נרשם כי המכשיר עולה 360 יורו. עכשיו בעלויות משלוח משוערות ומיסים המחירים משתנים .. מצרף תמונה. מישהו יכול להסביר מה קורה שם למחיר ?. האם אלו הן העלויות הסופיות ?.

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום לכולם אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב ראשון של אפל, (עוד לא החלטתי אם זה יהיה נייד או נייח) ואני יודע שיש כמה יבואנים שמייבאים את אפל בארץ. האם זה משנה דרך איזה יבואן יהיה המחשב שאקנה? (למשל בגלל שירות יותר טוב, או עלות חלקים שונה, וכו') ובדומה לכך, האם יש סיבה להעדיף חנות כזו או אחרת? תודה

6. Started by eyenir,

במסגרת הBlack-Friday יש מבצע על הkindle paperwhite ב100$. שלוש שאלות: א. כדאי להוסיף מטען קיר,כיסוי ומגן מסך (או אחד מהם)? ב. דרך איזו חברה לדעתכם כדאי לשלוח את הקינדל? היה לי ניסיון טוב עם mustop אבל המשלוח יצא קצת יקר. ג. יש תמיכה טובה בספרי PDF? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by card,

שלום כשנכנסים לאתרים הסיניים, אפשר למצוא המון טלפונים סלולריים, אבל עוד אף פעם לא ראיתי טלפון אלחוטי רגיל - לבית. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה card

9. בתאריך 3.1.013 החלתי לקנות מקרר חדש, לאחר שמקרר אמקור 12 שנה התחיל לעשות בעיות. חלודה נזלות עושה קרח בתא הירקות ,כבר הרבה זמן .תמיד היה בעיה שהקירור שלו יחסית סביר, לא חזק אפלו במקסימום .וצורך הרבה חשמל, אז מה עושים בודקים ברשת. מה יש משווים, ואז מחלטים. המחרים יחסית לתמורה במקררים, יקר מקררים שנמכרים כ 500 ליטר אבל נותנים פחות 460 440 ליטר. והתכנון חוץ בפנים, והחומרים איכות לא משהו מרגיש זול. צורך הרבה חשמל לא השקעו מספיק, אבל המחיר יקר במיוחד המוצרים הסיניים והטורקים. וגם 98% מהמקררים, מגעים רק שנה אחריות על הכול. למה זה מוצר שעובד 7\24, צריך לתת לפחות 3 שנים .למה לא משנים את זה, למדינה לא אכפת מהצרכן. ואז הגעתי לאתר, של טרקלין חשמל. ושם הרבה מהמוצרים במחרים טובים ,וגם …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by DODO14A,

שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yossi748,

היי לכולם אני אשמח אם למישהו יש צורך בgbic ומעוניין לקנות שיפנה אליי

12. Started by Maor Grinberg,

שלום מישהו יודע מתי המוצר יהיה זמין לקנייה בארץ ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by serg122,

לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת iMac החדש עם קונפיגורציה מקסימלית. האם מישהו מקיר? אם לא, האם חל מס ייבוא(חוץ ממע"מ) על מחשבים יקרים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by itai33,

יש לי מקלדת מכנית כבר בערך שנה ואני רוצה לנקות אותה. לעשות את זה דורש להוציא את המקשים, ועד כמה שאני מבין הכי קל זה להשתמש במשהו כזה: https://www.amazon.com/Mechanical-Keyboards-Inc-Keycap-Puller/dp/B00M9ETHYU איפה אפשר לקנות משהו כזה בישראל? לא הצלחתי למצוא את זה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tmpusr,

על הכוונת ה-Miix2 עם תחנת עגינה + SSD של 64G שמריץ WIN8.1 עם 2G RAM מסך IPS FHS מעבד ה-ATOM הנ"ל יספק את הסחורה בשימוש מדיה? http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21897 מעט חורג בתקציב - עד כמה שווה התוספת על ה-Miix10 הרגיל? https://ksp.co.il/?uin=20297

16. Started by yuvalm2,

מה האופציה הכי זולה שלי לקנות היום Nintendo switch? (אולי גם עם המשחק Super smash bros, אם יש bundleים כאלה)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SHARON2016,

יש לי התלבטות האם כדאי לקנות את הקונסולה הזו האם משהו יודע פרטים עליה מעבר למה שכתוב פה באתר לגבי הרזולוציה וכו, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yuvalm2,

למי שלא מכיר, ה-Switcher הוא מין מכשיר שמחליף את המפסק של דוד החשמל, ומתחבר לרשת האלחוטית ולאינטרנט על מנת לאפשר שליטה מרחוק באמצעות סמארטפון. כל השנה שעברה הוא היה במחיר של 220, ועכשיו אני לא מצליח למצוא מחיר קרוב, אבל לא מעוניין לשלם 300. מישהו יודע על מקום שמוכר אותו במחיר זול יותר?

19. מעוניין לקנות xiaomi notebook pro 15.6 עם אחד המעבדים החדשים של אינטל. יש איש קשר שכרגע נמצא *בסין*, איפה הוא יכול לקנות את המוצר כדי להביא לארץ? מה ההשלכות לקנייה מסין למעט זה שאין עברית במקשים? עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא. תודה.

20. היי אפתח בהתנצלות, הבחנתי ב"סטיקי" בנושא קנייה מחול אך לאחר מעבר על תוכנו לא מצאתי מידע העונה על השאלה שלי... אז ככה החלטתי להציץ באמזון אנגליה לרגל הירידה בערך הלירה, ואכן מצאתי אוזניות ׁׁ(מדגם Sennheiser HD650 למי שמתעניין) במחיר די משתלם. עכשיו לפי מה שהבנתי הם נותנים (אמורים לתת) מחיר סופי כולל משלוח לארץ ומיסים. עם זאת, אחותי ציינה בפניי שלאחרונה הזמינה משם (אמזון אנגליה) חבילה בשווי של כ35 לירות ולא רק שהחבילה כן עצרה במכס, אלא גם דרשו ממנה לשלם 140(!) שקלים (מכס + עמלת שקר כלשהו) אני קצת מבולבל מכל הסיפור הזה. לפי בדיקה שערכתי על אוזניות אמור להיות מכס של כ17 אחוזים ומעם בשיעור דומה. במעמד התשלום, באתר של אמזון, מוצג בפני הפירוט הבא: (הכל בGBP) …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב חזק וחדש שמיועד בעיקר למשחקים וחווית המשחקים ממש חשובה לי(פינגים נמוכים מחשב חזק הכל צרים להיות מושלם) לפני כמה זמן הייתי עם החברה שלי בדיזינגוף סנטר ועברנו ליד חנות של DJ וכאלה אז חברה שלי הציעה לי לקנות שם אוזניות הסברתי למוכר שאני מחפש אוזניות אך ורק למשחקים למחשב המוכר הציע לי את הHD 205 והביא לי אחד פתוח לשמוע ולראות אם זה לטעמי ,הקשבתי לאוזניות וזה היה ממש חזק וממש טוב והסברתי למוכר שאני ממש אוהב את הווליום של האוזניות וזה דבר ממש חשוב לי (השמיעה שלי לא הכי טובה ) כמובן שהמוכר יודע כל הזמן בוודאות שהאוזניות בעיקר למחשב ולמשחקי מחשב. קניתי את האוזניות הגעתי לבית כולי בהתרגשות לשמוע את האוזניות החזקות במחשב ולהתחיל לשחק קצת בווליום שאני כ"כ א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב. שמי סימון מור , רציתי לשתף אותכם בחוויה ממש לא נעימה משירות הלקוחות מאיידיגיטל!!!! כדי שאתם תשקלו בקניית המוצר העתידי שלכם האם אתם רוצים לקבל שירות כמו שאני קיבלתי! לאחרונה לפני כ 5 חודשים קניתי מהסניף של איידיגיטל בסינמה סיטי בראשון מחשב איימאק 27 אינצ'- הדגם הכי יקר. זאת הפעם הראשונה שאני קונה מחשב אפל, והפעם הראשונה שאני קונה מאיידיגיטל. לאחר כ 5 חודשים גיליתי במסך שלי חלקים שמצהיבים, מבדיקה קטנה בגוגל גיליתי שזאת בעיה ידועה במחשבי אפל במסכי ה 27 אינצ' שבארהב לפחות אפל דאגה לאסוף את המחשבים ולזכות כספית את הלקוחות שלהם התגלה המוצר הפגום. אני התקשרתי לשירות לקוחות וסיפרתי על הבעיה נקבע לי מועד איסוף, ביום האיסוף בבוקר התקשרתי ודחיתי את האיסוף מסיבות אישיות וקבע…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by matan2411,

אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?

25. Started by the red dragon,

שלום אני מעוניין לקנות אייפון 4 או 3 אבל בארץ המחירים ממש גבוהים. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות אותו דרך האתר של APPLE http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone במחיר הזה אף פעם לא קניתי באינטרנט דברים אז אם אפשר תסבירו לי איך זה עובד ותוך כמה זמן זה מגיע עליי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.